Sveikutes.
Jungiuosi ir as prie Jusu.Mano pirmasis medelis.Lauksiu Jusu vertinimu.
Papildyta:
O cia dovana,kuria paruosiau savo direktoriui.
Papildyta:
Isdrysiu pasirodyti ir velykine seimyna
Papildyta:
Sia porele issiunciau draugei i Airija.
Papildyta:
[quote=aurute66,2013 04 02, 20:25
Kai kas gal ir ne tai temai,nepykit.
Eureka77, nuostabus darbeliai
Aurute66, kaip ta buteli sampano sidabriniu padaret? Gal ir buvo kur anksciau rasyta, neradau
Aurute66, kaip ta buteli sampano sidabriniu padaret? Gal ir buvo kur anksciau rasyta, neradau
QUOTE(*Alegria* @ 2013 04 06, 08:47)
Sveiki.
Netvarkingai apipaisau buteli karstais klijais,o po to nupurskiu aerozoliniais dazais(masinu ratlankiams dazyti)
Aciuka
QUOTE(*Alegria* @ 2013 04 06, 10:47)
Sveikutės, senokai buvau apsilankius temoje, tai kiek grožių prisižiūrėjau, labai gražūs ir originalūs visų darbeliai. Aš tai norėčiau pasibandyt tulpes iš krepinio popieriaus, bet nerandu niekur jokios pamokėlės. Gal kas turite, būčiau labai dėkinga. Pati išsivaizduoju, kad panašiai reiktų daryt kaip ir kroksus...
Labai grazi, skani jusu tema
QUOTE(vilmuke3 @ 2013 04 11, 21:20)
Sveikutės, senokai buvau apsilankius temoje, tai kiek grožių prisižiūrėjau, labai gražūs ir originalūs visų darbeliai. Aš tai norėčiau pasibandyt tulpes iš krepinio popieriaus, bet nerandu niekur jokios pamokėlės. Gal kas turite, būčiau labai dėkinga. Pati išsivaizduoju, kad panašiai reiktų daryt kaip ir kroksus...
http://stranamastero...owers22-23.html
tulpes,krokai
Labas vakaras
radau jusu temuke, darbeliai nuostabus
norejau paklaust kaip tas saldainiu masinas daryt gal galit pagelbet? deja, neturiu laiko perskaityt visko, tai jei kuri pasiryztumet padet, galit y az buciau labai dekinga
radau jusu temuke, darbeliai nuostabus
norejau paklaust kaip tas saldainiu masinas daryt gal galit pagelbet? deja, neturiu laiko perskaityt visko, tai jei kuri pasiryztumet padet, galit y az buciau labai dekinga
[quote=Laurencija81,2013 04 23, 18:49]
GELTONAI PILKOMS VESTUVĖMS
Koks zavus, solidus medelis
GELTONAI PILKOMS VESTUVĖMS
Koks zavus, solidus medelis