Sveikos,
jau darbeliu grozis
Prisiziurejau tokiu groziu, uzsimaniau savo merginai gimimo dienos proga uzsakyti, tik va nezinau i ka kreiptis? Veiksmas Vilniuje
Sena pazistama, mano neprofesionaliai akiai grazios gelytes Ar cia is rusisku nuorodu ismokai, kur cia buvo ideje?
Sveikos
As irgi busiu naujoke Stai mano pirmasis blynukas
Dar turiu pora klausimu:
1. Kaip tvirtinti pagaliukus tokioje kompozicijoje?
2. Barbes sijona nuo apacios ar virsaus klijuojat, ar nera skirtumo? Organza klijuojat, klijuojant kiekviena saldaini, ar i tarpus, suklijavus visus saldainius ?
Atleiskit uz kvailus klausimus, bet perskaiciau pirmas 3 temas ir paskutines 2, neradau apie tai niekur, arba praleidau
Sveikos
As irgi busiu naujoke Stai mano pirmasis blynukas
Dar turiu pora klausimu:
1. Kaip tvirtinti pagaliukus tokioje kompozicijoje?
2. Barbes sijona nuo apacios ar virsaus klijuojat, ar nera skirtumo? Organza klijuojat, klijuojant kiekviena saldaini, ar i tarpus, suklijavus visus saldainius ?
Atleiskit uz kvailus klausimus, bet perskaiciau pirmas 3 temas ir paskutines 2, neradau apie tai niekur, arba praleidau
QUOTE(*Alegria* @ 2013 03 27, 17:37)
, bet perskaiciau pirmas 3 temas ir paskutines 2, neradau apie tai niekur, arba praleidau
, bet perskaiciau pirmas 3 temas ir paskutines 2, neradau apie tai niekur, arba praleidau
Nuo apacios i virsu klijavau ir nezinau ar yra skirtumas, nes kitaip net nebandziau O kas del organzos, tai klijavau paeiliui: saldainis, organza, saldainis, organza ir t.t. Sekmes darbuose
Pasirodom
Eureka- nuostabūs darbeliai. Kad aš bent per pusę tiek kada sugebėčiau padaryti...
Tvirtesnis kartonas su durelemis sampanui istraukti.
Superinis namkas:) o ten po saldainiais speju yra kazkoks pagrindas? isduosit paslapti?
[/quote]
Superinis namkas:) o ten po saldainiais speju yra kazkoks pagrindas? isduosit paslapti?
[/quote]
Tvirtas kartonas. Kur reikia patvirtinimas. Saldainiu 3kg + stogas labai brangus , o drugeliai is tikru euro nominalu.
[quote=piperpuke,2013 04 02, 10:41]
[quote=eureka77,2013 04 02, 09:07]
o sienos ir stogas irgi turi paggrinda? o kiek cia kg saldainiu?
[/quote]
[quote=piperpuke,2013 04 02, 10:41]
[quote=eureka77,2013 04 02, 09:07]
o sienos ir stogas irgi turi paggrinda? o kiek cia kg saldainiu?
[/quote]