Svirkstas nerealus!
QUOTE(Orinciukas @ 2013 02 26, 22:29)
O cia mano pagaliau "isgimdyta" Barbe
Puikus "gimdymo" rezultatas
QUOTE(Saga 28 @ 2013 02 26, 21:50)
Puikus "gimdymo" rezultatas
Dekui Gimdymas buvo ilgas
[quote=Orinciukas,2013 02 26, 22:29]
O cia mano pagaliau "isgimdyta" Barbe ''
Labai grazu, gal galit pasakyt prie ko priklijuojat saldainius
[quote=rasuole0506,2013 02 27, 15:20]
[/quote]
Saldainiu neklijavau, bet smaigsciau i putoplasta ar kaip ten jis vadinasi (ta balta, kur ivairi technika buna ipakuota). Tvirtinimui pasirinkau floristine vielute
[/quote]
Saldainiu neklijavau, bet smaigsciau i putoplasta ar kaip ten jis vadinasi (ta balta, kur ivairi technika buna ipakuota). Tvirtinimui pasirinkau floristine vielute
Sveikos auksarankės
gal pagelbėsit, buvau radusi kažkurioj temoj įdėtą nuorodą, berods iš rusiško saito, kaip padaryti gėlę, kai viduryj saldainiukas, o žiedlapiai iš krepinio popieriaus. Neišsaugojau o dabar nerandu, peržiūrėjau šią temą jau 2k, ankstesnę irgi perverčiau arba jau nepastebiu arba nerandu
Pagelbėkit prašau, jei nesunku
gal pagelbėsit, buvau radusi kažkurioj temoj įdėtą nuorodą, berods iš rusiško saito, kaip padaryti gėlę, kai viduryj saldainiukas, o žiedlapiai iš krepinio popieriaus. Neišsaugojau o dabar nerandu, peržiūrėjau šią temą jau 2k, ankstesnę irgi perverčiau arba jau nepastebiu arba nerandu
Pagelbėkit prašau, jei nesunku
Radau
Merginos, ar galit isduot paslapti, kaip graziai aptraukiat krepiniu popieriumi laivu, tortu detales? Bandziau padaryt pagrinda is kartono po puokste ir aptraukt popierium, nu niekaip man jis graziai negule
QUOTE(eureka77 @ 2013 03 11, 15:21)
O cia siaip namukas
Oho koks namukas, pinigais dengtas, iš kamino šampanas kyšo. namukas, labai gražus.
QUOTE(Saga 28 @ 2013 03 12, 00:30)
Oho koks namukas, pinigais dengtas, iš kamino šampanas kyšo. namukas, labai gražus.
O drugelis is tikru euru