Visų darbeliai labai gražūs
Įmetu ir aš savo darbelį
QUOTE(Narvile @ 2013 01 27, 11:17)
Sveikos mamytes daug skaiciau u temele ir pati bandziau padaryti si bei ta
http://www.facebook....2...e=3
Stai pasirodau..o dabar turiu klausima gal galit patart ka daryt jai neturiu gipso medeliui?
QUOTE(ernestuutea @ 2013 02 12, 16:44)
o dabar turiu klausima gal galit patart ka daryt jai neturiu gipso medeliui?
1. Nusipirk
2. Daryk su cementu
3. Pridėk akmenukų
4. Nedaryk medelio
QUOTE(ernestuutea @ 2013 02 12, 15:44)
gal galit patart ka daryt jai neturiu gipso medeliui?
Jei nedidelis medukas, galima daryti i medzio kaladuka. As esu dariusi i nupjauta medzio kaladike, bet saldainiu medelis turi buti mazas, nes, jei sunkus, tai neatlaikys, virs (turbut aiskiai papasakojau )
QUOTE(Narvile @ 2013 02 14, 15:22)
Jei nedidelis medukas, galima daryti i medzio kaladuka. As esu dariusi i nupjauta medzio kaladike, bet saldainiu medelis turi buti mazas, nes, jei sunkus, tai neatlaikys, virs (turbut aiskiai papasakojau )
Sveikute aciu uz patarima,bet padariau nediduduka medi ir pridejau akmenu aciu dievui laikes nes buvo nedidelis o gal galit dar man patart kaip daros tas vingiuotas kotas? man jie taip grazu
Laurencija super darbelis,maciau FB tai nemaza tokia
Ačiū merginos, Agneške, ji padaryta iš fanieros, po apvilkta medžiaga.
BabyGrite, ačiū, ji šiek tiek didesnė už šampano butelį, o jos aukštis gerai nebepamenu bet apie 15 - 20 cm su stogu
O dabar dar vienas darbelis kuklesnis
Jubiliejinis tortas
(atsiprašau už ne kaip nufotografuotą darbelį nebuvo galimybės kitaip)
BabyGrite, ačiū, ji šiek tiek didesnė už šampano butelį, o jos aukštis gerai nebepamenu bet apie 15 - 20 cm su stogu
O dabar dar vienas darbelis kuklesnis
Jubiliejinis tortas
(atsiprašau už ne kaip nufotografuotą darbelį nebuvo galimybės kitaip)
Laurencija81 mašiniukas ir triaukštis torčiukas žavus, tik kažkodėl man tas žalias kaspinas ant butelio už akių kliūva
O čia mano švirkštas naujai iškeptai slaugytojai
O čia mano švirkštas naujai iškeptai slaugytojai