Įkraunama...
Įkraunama...

Saldainių medeliai 12 tema

QUOTE(Utopian @ 2012 12 07, 16:57)
g.gif  mintis labai nebloga, bet tas kugis kartoninis lieka tusciaviduris, ar ne? O as noreciau koteli padaryti, priklijuoti kokia medine kaladele, ar net visa kota i vazona ikisti poto...

kai darau kamiena eglutei tai i to kugio vidu pripurskiu makroflekso (mazo pletimosi) ir super tvirtas pagrindas gaunasi smile.gif

QUOTE(saulyte84 @ 2012 12 07, 17:43)
Tik iskilo toks klausimelis kur kaune rasti tu butbulu ant kuriu klijuojat saldainius ir kur perkate tas medziagytes, net nezinau kaip vadinasi tokie sieteliai  doh.gif ? Gal kokioj floristikos parduotuvej, tik kur kaune butu galima isigyti uz prieinama kaina?

as visas reikalingas medziagas perkuosi Dovisoj V. Krėvės pr. 104A, ten ir tu burbulu ir visokiausiu medzegeliu yra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte84 @ 2012 12 07, 17:43)
Sveikos darbstuoles, visi grazus darbeliais, atsistebeti negaliu.
Ir as siais metais sugalvojau kazkada darytis. Pernai dariausi ant sampano buteliu, o siais metais norejau pabandyti pagaminti vazoneliuose.
Tik iskilo toks klausimelis kur kaune rasti tu butbulu ant kuriu klijuojat saldainius ir kur perkate tas medziagytes, net nezinau kaip vadinasi tokie sieteliai  doh.gif ? Gal kokioj floristikos parduotuvej, tik kur kaune butu galima isigyti uz prieinama kaina?
Ir dar i vazona pilat gipsa? Pats kotas yra paprasta saka, ar perkat ar kaip cia?  g.gif
Dali dekoratyviniu prekiu ir saldainiu jau isigijau tik truksta JUsu pagalbos kittai daliai.
Aciu uz atsakymus  smile.gif

O as medeliui burbula darau is laikrasciu ,priglamzau burbula ir paskui lipnia juosta apsuku tvirtai. thumbup.gif
Papildyta:

O medeli sodinu i tai ka randu pas vyra,siuo metu tarnauja plyteliu klijai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mocamoca: 08 gruodžio 2012 - 12:01
sveikos auksarankes;)...noriu patarimo-sumasciau zvakides padaryt is saldainiu,viskas lyg ir paprasta,bet reikia vistiek kazi kokio pagrindo po apacia,tai vat nesumastau ka galeciau pakist po apacia;)...aciu;)
Atsakyti
Nu nors tu ką- kol kas man tai sunkiausia pasidaryti kūgius iš kartono... doh.gif
tikiuosi ties šiuo etapu nesibaigs mano bandymas padaryti medeli... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Utopian @ 2012 12 08, 23:58)
Nu nors tu ką- kol kas man tai sunkiausia pasidaryti kūgius iš kartono... doh.gif
tikiuosi ties šiuo etapu nesibaigs mano bandymas padaryti medeli... verysad.gif

as facebook'e maciau,kad daro kugius is popieriniu vienkartiniu lekstuciu;)....pati dar nebandziau,bet zadu ir bandyt daryt....
Atsakyti
QUOTE(munyte @ 2012 12 08, 19:47)
sveikos auksarankes;)...noriu patarimo-sumasciau zvakides padaryt is saldainiu,viskas lyg ir paprasta,bet reikia vistiek kazi kokio pagrindo po apacia,tai vat nesumastau ka galeciau pakist po apacia;)...aciu;)

putplastį, storesnį kartoną ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ducky @ 2012 12 10, 13:23)
putplastį, storesnį kartoną  ax.gif

aciukas 4u.gif
Atsakyti
Saga 28, labai gražūs medeliai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Saga 28 @ 2012 12 03, 23:41)
Daili eglutė  thumbup.gif ir laivas  thumbup.gif

Na jau Kalėdos ir pas mane...

OOOOOO kiek rafaelos medeliu, ispudinga thumbup.gif
Atsakyti
Iš viso dovanų arsenalo pasirodau su tomis,kurias labiausiai patiko gaminti smile.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Mano dovanytes :
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Sveikutes, auksarankes smile.gif
Jau groziu groziu visokiu prisiziurejau cia pas jus smile.gif

Pagaliau ir as susikaupiau padaryti savo saldainiu eglutes, tiek ziurinejau, tiek rinkausi info ir stai kas man pavyko:

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Orinciukas: 18 gruodžio 2012 - 21:37