Įkraunama...
Įkraunama...

Saldainių medeliai 12 tema

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Gal kam pravers krepinio popieriaus rožytės

user posted image

Ir mano vaiko pagaminta rožė su saldainiuku. Ruošiamės prigamint visą puokštę, bus rytoj mokytojos gimtadienis smile.gif

user posted image
Atsakyti
Sveikutės smile.gif nu nuostabūs jūsų darbeliai smile.gif gal nesupyksit, bet ir idėjų pasisėmiau čia smile.gif Krikštaduktėi padarysiu barbę, o uošvienei gėles iš popieriaus smile.gif labai gražiai atrodo smile.gif pasirodau ir aš ką buvau pernai Kalėdų proga artimiesiems padariusi smile.gif Medelis iškeliavo pas babytę, dar iki šiol valgo tuos saldainius biggrin.gif biggrin.gif eglutės- šampanas, kitiems artimiesiems, simobliškai pasveikinant su šventėmis smile.gif
nerodo man ikeltų foto, tai keliu nuorodas smile.gif
http://public.fotki....0426.html#media
http://public.fotki....0419.html#media
http://public.fotki....0488.html#media
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Neringucius: 13 rugsėjo 2012 - 15:17
Su kitokia saldžia gėle ateinu, ne iš krepinio popieriaus...

user posted image
user posted image

o daugiau kviečiu į svečius
Atsakyti
o čia mano pirmas darbas su saldainiais, dariau vestuvėms, sakiau daugiau gyvenime nedarysiu, bet pasižiūrėjus į Jūsų rožes iš krepinio popieriaus, nu ir vėl seilė nutįsta. jaučiu bandysiu [/QUOTE]

labai labai patiko thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ligitela: 14 rugsėjo 2012 - 21:18
Sveikos wink.gif

Norisi pagamiont pirmą saldainių medelį, pamiksiuosiu saldainius su krepinėmis gėlėmis. Kaip jūs tvirtinat tas gėlės? Darot ilgesnius kotelius, vyniojat ant ko nors, kad standžiau būtų? g.gif
P.s. kotelis jau "pasodintas" ir jau kepurėlę turi smile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ambro: 16 rugsėjo 2012 - 11:15
QUOTE(Ambro @ 2012 09 16, 11:57)
[color=darkviolet]Sveikos wink.gif

Norisi pagamiont pirmą saldainių medelį, pamiksiuosiu saldainius su krepinėmis gėlėmis. Kaip jūs tvirtinat tas gėlės? Darot ilgesnius kotelius, vyniojat ant ko nors, kad standžiau būtų? g.gif
P.s. kotelis jau "pasodintas" ir jau kepurėlę turi smile.gif

į jau padarytą gėlę įsmeigiu negiliai bambukinį iešmelį, arba dantų krapštuką arba vielutę (pateptą klijais) priklausomai kokio efekto noriu, o tada kitą galą vėl klijais tepu ir smeigiu į pagrindą smile.gif
Atsakyti
Kadangi tai mano pirmasis saldainiukų medelis, tai visko buvo... pirmas blynas prisvilęs... doh.gif
Priklijavau ~0,5kg, kai pastebėjau, kad nebesilaiko man, virsta viskas... O dar viršūnėlė likusi buvo neuždengta. "Nusispjoviau" ir nuėjau miegot, mat vakar ~23val buvo užėjęs įkvėpimas ax.gif Tiesa, klijavau susuktu galu.

Rytas. ~6.30. Pagalvojau, na nebūčiau AŠ, jei numesčiau taip viską! cool.gif Išardžiau viską. Gerai, kad saldainių dar buvo likę ~200gr. Teko pasukt galvą, painprovizuot... Klijavau skirtingomis pusėmis, įterpiau ir krepinių gėlyčių su pieniškais saldainiukais, plunksnelių.... Ir štai kas gavosi bigsmile.gif

user posted image
Atsakyti
[quote=Ducky,2012 09 17, 08:46]
į jau padarytą gėlę įsmeigiu negiliai bambukinį iešmelį, arba dantų krapštuką arba vielutę (pateptą klijais) priklausomai kokio efekto noriu, o tada kitą galą vėl klijais tepu ir smeigiu į pagrindą smile.gif

Ducky,savo fantastiskose darbeliose naudojat La Suissa Noir ir Witor's Noir saldainius.Gal galetumete kada prie progos jas ,,parodyt" ar bent pasakyt ,kur juos perkat. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Erwina 74 @ 2012 09 17, 14:25)

Ducky,savo  fantastiskose darbeliose naudojat La Suissa Noir ir Witor's Noir saldainius.Gal galetumete kada prie progos jas ,,parodyt" ar bent pasakyt ,kur juos perkat.  wub.gif

saldžiuose majuose mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ducky @ 2012 09 17, 16:40)
saldžiuose majuose  mirksiukas.gif

Aciu!!! 4u.gif
Atsakyti
Ačiū Ducky už išsamią pamokėlę, kurią radau ankstesnėje temoje 4u.gif
Čia mano pirmas bandymas (šeštadienį važiuojam į draugų vestuves). Niekur neradau to putplasčio burbulo (tiimari sakė turės tik po poros savaičių), tai pagaminau jį iš laikraščių blush2.gif
user posted image

Uploaded with ImageShack.us
Atsakyti