QUOTE(Elar @ 2012 06 21, 12:53)
As tai isroviau.
O siaip tai niekaip nesugalvoju kaip man geriau padaryti, kad kitamet tureciau braskiu
Dabar auga sio pavasario daigai pleveleje, pernyksciu puse nuroviau mutavusiu. Noriu rudeni daryti pakeltas lysves. Ar bandyti senus krumus perkelti (nu ne tokie jie jau ir seni) ar naujai daugintis dabar.
Iki pensijos turbut taip ir neuzsiauginsiu tu braskiu, kad visi pavalgytume Dabar tik vaikams uztenka -kasdien po kelias nuskinam. Kitamet jei vel bus pirmameciai krumeliai, tai vel tas pats... ujujuj...
O siaip tai niekaip nesugalvoju kaip man geriau padaryti, kad kitamet tureciau braskiu
Dabar auga sio pavasario daigai pleveleje, pernyksciu puse nuroviau mutavusiu. Noriu rudeni daryti pakeltas lysves. Ar bandyti senus krumus perkelti (nu ne tokie jie jau ir seni) ar naujai daugintis dabar.
Iki pensijos turbut taip ir neuzsiauginsiu tu braskiu, kad visi pavalgytume Dabar tik vaikams uztenka -kasdien po kelias nuskinam. Kitamet jei vel bus pirmameciai krumeliai, tai vel tas pats... ujujuj...
Elar, drasiai senus kelmus persodink, turesi apsciai braskiu. As si pavasari keliau irgi lysves, o braskes buvo jau 3 metu, bet zinojau, kad nebeturiu laiko ir lesu uzsisodinti naujomis, tai tas trimetes iskaseme, as saknis apdorojau gerai (senas apdziuvusias isdraskiau, palikau tik normaliai atrodancias), ir persodinau, Galvojau, kas bus, tas, nors truputi turesime braskiu, nes is pirmameciu sotus nebusi. O derlius gavosi pasakiskas, rezultatai nustebimo. Krumai dideli, braskes kaip pirmametes (tokio dydzio), tik kad labai jau daug ant krumo . EKSPERIMENTAS PAVYKO!!!!!
Tresti neturejau laiko, taip kad tai matyt geras budas atnaujinti braskes. Gal kas is profiu pakomentos, nes mano kaimynkos sake, kad cia nieko nesigaus, o dabar visos nustebusios, net ir as.
Kai baigsis lietus nubegsiu iki lysves foto padarysiu.