Įkraunama...
Įkraunama...

Braškės

QUOTE(Ex @ 2013 04 20, 11:05)
na, tai prašom, pavardinkit tą kažką geresnį

QUOTE(Gaudvilė @ 2013 04 20, 11:12)
Tai, kokios gi tos geresnės?

QUOTE(jediara @ 2013 04 20, 11:14)
drinks_cheers.gif  Kokios?

Oksanėle, ar klausimas labai sudėtingas?
Atsakyti
Aisku, kad norisi ekologisku trasu. Kur ju galima isigyti? Ir aisku domina kokios tos geresnes ir skanesnes veisles? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jo-vita7: 20 balandžio 2013 - 10:19
QUOTE(jediara @ 2013 04 20, 10:14)
drinks_cheers.gif  Kokios?

Parasysiu tai ka galit galit lietuvoj nusipirkt ,Sonata ,Polka, Dar selekt, mano skaniausios ir didziausio Dona ,bet jos dar lietuvoj sunkokai gaut ,Salsa ,Florencija cia parasiau sulietuvintai smile.gif
Papildyta:
Nepykit ,ziauriai pas mane prastas rysys ,gyvenam tarp misku ,tai rysys mires doh.gif ,ir taip greit nein issiust ,parasyt ,parasau o siustis nesisiuncia schmoll.gif doh.gif ,turiu po kelis kartus perkraut smile.gif
Papildyta:
QUOTE(jo-vita7 @ 2013 04 20, 10:18)
Aisku, kad norisi ekologisku trasu. Kur ju galima isigyti?

Na parduotuvese mes trasu neperkam ,mes uzsakomis Baltik agro ,mums atveza ,tik parasiau pavadinima butent kokiom mes ekologiskom tresiam, o tu ekologisku kitokiu gal ir Litagroj yra ,arba ten kokiose specelizuotose parduotuvese,
Atsakyti
Oksanėle, o kuo geresnė vėlyvoji veislė Salsa už Senganą? Gi Salsa uogos irgi labai linkusios pūti, kaip ir Sengana..

Ir dar klausimas Jums, jei jau profesionalė čia užsuko.. Ką galit pasakyti apie Jolie braškių veislę?
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2013 04 20, 10:43)
Oksanėle, o kuo geresnė vėlyvoji veislė Salsa už Senganą? Gi Salsa uogos irgi labai linkusios pūti, kaip ir Sengana..

Ir dar klausimas Jums, jei jau profesionalė čia užsuko.. Ką galit pasakyti apie Jolie braškių veislę?

Salsa puva ,tada kada jai padauginamas azotas ,vienam lauke buvo siek tiek deta kalcio amonio salietros ant jos ,puvimas nezmoniskas ,kitam priepat viena salia kitos auga nedejom ,nei vienos supuvusios ,o dar skonis nerealus ,o dydis per visa delna ,Senganos uogos bent man rugscios ,ir visai nedideles,pas mane eiles prie daigu ju ,bet nieko negaliu zmonem padet ,nes patys vezam olandiskus ir neperparduodam o tik sau auginam
O uzsukau cia pamacius pazystama nica ,tik jei pradzioj buvo patarimas ,ji mane atpazino manau mirksiukas.gif ,o taip gavos ,kad klausimukai pasipyle ,tai nesunku buvo atsakyt ax.gif ,bet visgi mergaites musu auginimo budai labai skiriasi ,musu yra jau versliniai ir labai reikalaujantys daug tikslumu ,praktikos ,patirties ,tad pas mus viskas kitaip ,o jusu yra malonumas ,atsipalaidavimas ,ir tikrai jums nebutina taip daryt ,taip kaip mes auginam ,bet jei uzklauset ,tai pasakiau tik is savo patirties ax.gif
Del tos veisles tikrai nieko nepasakysiu ,nes jos neauginu ,o ko neauginu komentuot negaliu ,galiu pasakyt tik apie tai ka auginu ,seip apie veisle galiu pasakyt tik po triju metu auginimo ,kadangi ,vienais metais ji vienokia ,kitais darkitokia ,o treciais jau matai per tiek metu ju minusus ,pliusus ir nusprendi ar ji mums tinka ,kartais veisle buna nepuva ,auga grazi ,o skonio savybiu neturi ,arba atvirksciai daug minusu ,o skonis ir zmoniu noras kuo daugiau tu uogu ,privercia susimastyt ar verta ta visu ligu veisle panaikint ,tada ieskai priezasciu kas jai netinka ,taip kaip su salsa smile.gif
Atsakyti
QUOTE(oksanele02 @ 2013 04 20, 12:05)
Salsa puva ,tada kada jai padauginamas azotas

Senganos uogos bent man rugscios

Ačiū už atsakymą dėl Salsos 4u.gif

O Senganos rūgštelė man nuostabi wub.gif dėl to šią veislę ir mėgstu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2013 04 20, 11:15)
O Senganos rūgštelė man nuostabi wub.gif dėl to šią veislę ir mėgstu smile.gif

Nu va aisku ,kiek zmoniu tiek nuomoniu ,o va as ka prekiauju gink dieve rugstesnes neįkisi zmonem uogos schmoll.gif ,o jei megsti ta saldarugsty skony ,pabandyk honey augint ,va jios su rugstele,ir tokios kaip cia pasakyt mesingos biggrin.gif ,jos kaip tik ir neatsisakiau auginu ,tiems pirkejam kuriems ne tik norisi to cukraus ax.gif ir dauguma ligu ji atspari ,ji man pagrinde eina kada uogienems zmones peka kibirais ,aisku yra jau nauja jau identiska veisle jos pakaitalas ,kiekiai didesni ,mae ja planuojam siemet uzsisodint ,bet pavadinimo nerasysiu ,nes vistiek lietuvoj jos dar nera ax.gif
Atsakyti
Sveikos,
kiek skaitau,tai visos mulciuojat braskes.Kokius minusus turi juoda agroplevele,jei niekas jos nesirenka?
Atsakyti
na gal kas man patarsite o galima braškes apdėti juoda plėvele,ne agro 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sambuka** @ 2013 04 20, 11:48)
Sveikos,
kiek skaitau,tai visos mulciuojat braskes.Kokius minusus turi juoda agroplevele,jei niekas jos nesirenka?

kiek skaitinėjau, tai po agroplevele labai greit susensta keras. skaičiau, kad pora metų ir jau krūmas pasensta. nežinau ar tai tiesa, bet taip skaičiau. nutariau šiaudais mulčiuot šiemet.
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti