QUOTE(Ex @ 2013 04 20, 10:43)
Oksanėle, o kuo geresnė vėlyvoji veislė Salsa už Senganą? Gi Salsa uogos irgi labai linkusios pūti, kaip ir Sengana..
Ir dar klausimas Jums, jei jau profesionalė čia užsuko.. Ką galit pasakyti apie
Jolie braškių veislę?
Salsa puva ,tada kada jai padauginamas azotas ,vienam lauke buvo siek tiek deta kalcio amonio salietros ant jos ,puvimas nezmoniskas ,kitam priepat viena salia kitos auga nedejom ,nei vienos supuvusios ,o dar skonis nerealus ,o dydis per visa delna ,Senganos uogos bent man rugscios ,ir visai nedideles,pas mane eiles prie daigu ju ,bet nieko negaliu zmonem padet ,nes patys vezam olandiskus ir neperparduodam o tik sau auginam
O uzsukau cia pamacius pazystama nica ,tik jei pradzioj buvo patarimas ,ji mane atpazino manau
,o taip gavos ,kad klausimukai pasipyle ,tai nesunku buvo atsakyt
,bet visgi mergaites musu auginimo budai labai skiriasi ,musu yra jau versliniai ir labai reikalaujantys daug tikslumu ,praktikos ,patirties ,tad pas mus viskas kitaip ,o jusu yra malonumas ,atsipalaidavimas ,ir tikrai jums nebutina taip daryt ,taip kaip mes auginam ,bet jei uzklauset ,tai pasakiau tik is savo patirties
Del tos veisles tikrai nieko nepasakysiu ,nes jos neauginu ,o ko neauginu komentuot negaliu ,galiu pasakyt tik apie tai ka auginu ,seip apie veisle galiu pasakyt tik po triju metu auginimo ,kadangi ,vienais metais ji vienokia ,kitais darkitokia ,o treciais jau matai per tiek metu ju minusus ,pliusus ir nusprendi ar ji mums tinka ,kartais veisle buna nepuva ,auga grazi ,o skonio savybiu neturi ,arba atvirksciai daug minusu ,o skonis ir zmoniu noras kuo daugiau tu uogu ,privercia susimastyt ar verta ta visu ligu veisle panaikint ,tada ieskai priezasciu kas jai netinka ,taip kaip su salsa