Įkraunama...
Įkraunama...

Braškės

QUOTE(madmuazele @ 2013 04 17, 20:36)
O biologines-kokios cia? blush2.gif

As mulciavau siaudais... NA, paziuresiu kaip jos atrodys-gal nuemusi siaudus rudeniop patresiu ar mulciuosiu zole g.gif

Aš pavasarį mulčiuoju šiaudais, o per vasarą žole smile.gif Tad nesuprantu, kodėl jūs norite rudenį nuimt šiaudus g.gif

Apie priešsėlį kalbėjot, tai aš pasaodinau į prieš tai buvusią pievą doh.gif , pirmais metais jau norėjau užart biggrin.gif , nusprendžiau mulčiuot ir šiaudais ir žole, kad tik nesimatytų tų piktžolių biggrin.gif .
Turėjau svajonę užsiauginti bent kibirą braškių, vasaros derlius buvo 10 kibirų iš trijų lysvelių O kiek dar vietoj suvalgyta nieks nesuskaičiavo. bigsmile.gif
Atsakyti
Mergaitės,o dabar tvarkant braskeles reikia jau muimti mulciu(Šiaudus) kur buvo mulciuota rudeni....Ar palikti....nes paskui zadu mulciuoti zolyte...
Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gustukas000 @ 2013 04 18, 08:47)
Mergaitės,o dabar tvarkant braskeles reikia jau muimti mulciu(Šiaudus) kur buvo mulciuota rudeni....Ar palikti....nes paskui zadu mulciuoti zolyte...
Ačiū 4u.gif

tai palikit kol žolės bus mulčiavimui.. Na, nebent norite, kad greičiau įšiltų žemė, tada nuimkite.
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2013 04 18, 09:55)
tai palikit kol žolės bus mulčiavimui.. Na, nebent norite, kad greičiau įšiltų žemė, tada nuimkite.

Net nezinau kaip pasielgti nes pernai buvo pirmametes pasodintos i nauja zeme ir per siaudus prilindo daug zoles tai galvoju nuimti raveti dabar ar paskui prieš dedant zolyte...
Atsakyti
QUOTE(Medlieva @ 2013 04 18, 00:02)
Apie priešsėlį kalbėjot, tai aš pasaodinau į prieš tai buvusią pievą doh.gif , pirmais metais jau norėjau užart biggrin.gif , nusprendžiau mulčiuot ir šiaudais ir žole, kad tik nesimatytų tų piktžolių biggrin.gif .
Turėjau svajonę užsiauginti bent kibirą braškių, vasaros derlius buvo 10 kibirų iš trijų lysvelių O kiek dar vietoj suvalgyta nieks nesuskaičiavo.  bigsmile.gif

Maniškės ir pasodints pievoje. Žiūrėsim kas čia bus. Vienos sdintos i plėvelę, kitos mulčiuotos nupjauta žole. Tikiuosi ir aš tokio derliaus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2013 04 17, 20:12)
Bet vienoj vietoj tikrai radau, kad tinkamiausias priešsėlis - ankstyvosios bulvės (būtėnt tokios ir augo ten). Va šituo ir tikėsiu  biggrin.gif  Vadinasi, puikios bus braškės..

Taip ir bus bigsmile.gif

QUOTE(Medlieva @ 2013 04 17, 22:02)
Aš pavasarį mulčiuoju šiaudais, o per vasarą žole smile.gif Tad nesuprantu, kodėl jūs norite rudenį nuimt šiaudus g.gif

Turėjau svajonę užsiauginti bent kibirą braškių, vasaros derlius buvo 10 kibirų iš trijų lysvelių O kiek dar vietoj suvalgyta nieks nesuskaičiavo.  bigsmile.gif

Pas mane tas plotelis, kur sodinau vasaros pabaigoje braskes, pavasari buvo uzaketas ar kazkas ten padaryta (nepamenu to zodzio blush2.gif ), tada sejom garstycias, bet kadangi buvo labai daug zoles-vyras viska su sakemis iskrate, paruosem taip lysves. Susodine braskes mulciavom siaudais. As sakau, reikia tuos siaudus gal i sonus traukti ir mulciuoti zole, nes ji greiciau suyra, nei siaudai. g.gif Zodziu kazkaip neapgalvotai labai gavosi blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2013 04 18, 10:38)
As sakau, reikia tuos siaudus gal i sonus traukti ir mulciuoti zole, nes ji greiciau suyra, nei siaudai. g.gif Zodziu kazkaip neapgalvotai labai gavosi  blush2.gif

Pagal mane šviežios žolės geriau nedėt, nes šus braškės. Jau geriau tada padžiovintą.
Atsakyti
QUOTE(Ambro @ 2013 04 18, 10:03)
Pagal mane šviežios žolės geriau nedėt, nes šus braškės. Jau geriau tada padžiovintą.

Pas mus ten sienas toks greiciau bus ax.gif
Atsakyti
Si sestadieni bus muge prie senuku-bijau ten ir vaziuoti... Labai noriu Senga Sengana braskiu... Ale neturiu kur sodinti-zeme neparuosta visai. Bet zinau save, kad neatsilaikysiu ir nusipirksiu. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2013 04 18, 10:43)
Si sestadieni bus muge prie senuku-bijau ten ir vaziuoti...

aš tai nė nevažiuosiu. Vistiek ko nors prisipirkčiau, o kaip ir viskuo apsirūpinus, nieko nebereik. Ale akims pamačius jokių šansų atsilaikyt smile.gif
Atsakyti
o ar jau galima persodinet braskes?
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2013 04 18, 11:00)
aš tai nė nevažiuosiu. Vistiek ko nors prisipirkčiau, o kaip ir viskuo apsirūpinus, nieko nebereik. Ale akims pamačius jokių šansų atsilaikyt  smile.gif

As vaziuosiu... Sirdis atsigaus wub.gif
Papildyta:
QUOTE(punta @ 2013 04 18, 12:56)
o ar jau galima persodinet braskes?

Jei tik ilendat i darza, manau, kad galima.
Atsakyti