Įkraunama...
Įkraunama...

Braškės

QUOTE(Medlieva @ 2013 04 17, 16:02)
Mama joms dėdavo mėšlo į tarpus, tai labai joms patikdavo thumbup.gif . Tik kur dabar gausi to "gėrio" biggrin.gif

aš to 'gėrio' turiu, bet braškėms nenaudoju. Vienais metais mama patręšė, tai gausybė puikių lapų buvo, o uogų tik viena kita.

Šiaip tręšdavau specialiom biologinėm trąšom pavasarį, kol dar nežydi. Šiemet niekuo netręšiu, nes pernai naujai sodintos, paruoštoj dirvoj.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2013 04 17, 17:30)
Šiaip tręšdavau specialiom biologinėm trąšom pavasarį, kol dar nežydi. Šiemet niekuo netręšiu, nes pernai naujai sodintos, paruoštoj dirvoj.

O kaip paruosei dirva?

As galvoju, kad pasodinau i naujai sutvarkyta plota.. Kazi ar augs be jokiu tresimu papildomu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2013 04 17, 19:16)
O kaip paruosei dirva?

As galvoju, kad pasodinau i naujai sutvarkyta plota.. Kazi ar augs be jokiu tresimu papildomu? g.gif

aš manau, kad augs, bent jau pirmus metus, vėliau turbūt kad reiks primaitint kažkiek. Nors nuo žemės daug priklauso.
Pas mane jos priesmėlyje pasodintos, gal net labiau smėlyje, tai aš dėjau biologinių trąšų. Žiūrėsim, kaip čia jos šiemet atrodys smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sbo @ 2013 04 16, 20:20)
As jau siandien sutvarkiau  ax.gif

aš šiandien irgi buvau pažiūrėti savo braškių, bet klimpau iki čiurno, todėl dar nieko nedariau. nenoriu ištrypti visko. lapai kai kurie nurudavę, kai kurie žali. karpysiu lapus tuomet, kai pradžius rolleyes.gif
Atsakyti
aš tikiuosi, kad maniškės iki savaitgalio išlįs iš po sniego smile.gif
Atsakyti
QUOTE(isabelaa @ 2013 04 16, 08:57)
sveikos, kada braskes  galima dengti agro plevele , kad greiciau pradetu busti ??? ax.gif

man mama jau patarė uždengti, bet aš dar nedengiau mat dar net lapų nenukarpiau. šlapia pas mane be galo
Papildyta:
QUOTE(saintlina @ 2013 04 17, 19:29)
aš tikiuosi, kad maniškės iki savaitgalio išlįs iš po sniego  smile.gif

na pas mus, šiaulių rajone sniego niekur nebėra
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2013 04 17, 19:26)
aš manau, kad augs, bent jau pirmus metus, vėliau turbūt kad reiks primaitint kažkiek. Nors nuo žemės daug priklauso.
Pas mane jos priesmėlyje pasodintos, gal net labiau smėlyje, tai aš dėjau biologinių trąšų. Žiūrėsim, kaip čia jos šiemet atrodys  smile.gif

O biologines-kokios cia? blush2.gif

As mulciavau siaudais... NA, paziuresiu kaip jos atrodys-gal nuemusi siaudus rudeniop patresiu ar mulciuosiu zole g.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2013 04 17, 19:36)
O biologines-kokios cia? blush2.gif

http://www.e-senukai...67015519_2.html

Atsakyti
Saintlina, o sodinai i naujai ruosta dirva ar pries tai augo ten kazkas?
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2013 04 17, 19:53)
Saintlina, o sodinai i naujai ruosta dirva ar pries tai augo ten kazkas?

kažkas augo. Bulvės, berods. Nelabai geras priešsėlis. Bet nebuvo kito tokio dydžio ploto. Matysiu, kaip ten jos jausis.
Ai, tiesa, vienoj vietoj česnakai dar augo prieš tai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 17 balandžio 2013 - 20:05
QUOTE(saintlina @ 2013 04 17, 20:03)
kažkas augo. Bulvės, berods. Nelabai geras priešsėlis. Bet nebuvo kito tokio dydžio ploto. Matysiu, kaip ten jos jausis.
Ai, tiesa, vienoj vietoj česnakai dar augo prieš tai smile.gif

Kaip tik vienoje knygoje perskaiciau, kad bulves geras priesselis smile.gif
Atsakyti
o aš kažkur skaičiau, kad nelabai smile.gif Skirtingi šaltiniai nesutaria, teks viską savo kailiu išbandyt smile.gif
Specialiai dabar pablusinėjau inete, visur rašo visiškai vienodai - kad netinka bulvės. Bet vienoj vietoj tikrai radau, kad tinkamiausias priešsėlis - ankstyvosios bulvės (būtėnt tokios ir augo ten). Va šituo ir tikėsiu biggrin.gif Vadinasi, puikios bus braškės..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 17 balandžio 2013 - 20:17