Įkraunama...
Įkraunama...

Braškės

QUOTE(KristinaBal @ 2013 04 16, 15:20)
Sveikos, nu pasimečiau -  blush2.gif patarkit pradedančiai sodininkei, kaip geriau, visus lapus nukirpt ar tik rudus... Nes nuėjau vakar į daržą, yra rudų, žalių ir pumpuriukai atželiančių viduriukuose (antrametės braškės, sodintos agroplėvelėje)?

aš nukirpčiau ligotus ir sudžiūvusius, o sveikus palikčiau.
Atsakyti
QUOTE(KristinaBal @ 2013 04 16, 16:20)
Sveikos, nu pasimečiau -  blush2.gif patarkit pradedančiai sodininkei, kaip geriau, visus lapus nukirpt ar tik rudus... Nes nuėjau vakar į daržą, yra rudų, žalių ir pumpuriukai atželiančių viduriukuose (antrametės braškės, sodintos agroplėvelėje)?

Rudus, jie jau atgal nepažaliuos ir augalui tik trukdys. Žalius lapus reikia palikti mirksiukas.gif
Atsakyti
4u.gif 4u.gif 4u.gif Ačiū, merginos, reiks eiti kurią dieną sutvarkyti braškytes mūsų.. thumb_yello.gif
Atsakyti
QUOTE(KristinaBal @ 2013 04 16, 16:33)
4u.gif 4u.gif 4u.gif Ačiū, merginos, reiks eiti kurią dieną sutvarkyti braškytes mūsų..  thumb_yello.gif

As jau siandien sutvarkiau ax.gif
Atsakyti
as dar turiu minti papurent zeme po plevele, kai pradzius bent kiek...ar cia nebutina ? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2013 04 16, 20:36)
as dar turiu minti papurent zeme po plevele, kai pradzius bent kiek...ar cia nebutina ? blush2.gif

tavo braškės plėvelėj įsodintos? Kaip tu po ja papurensi?
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2013 04 17, 07:30)
tavo braškės plėvelėj įsodintos? Kaip tu po ja papurensi?

kadangi dabar be lapu tia lengvai nusiims...papurensiu ir vel uzdesiu...
Atsakyti
Dar turiu vieną klausimuką, o dabar niekuo tręšti nereiktų (kol nežydi ir nemezga uogų)?
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2013 04 17, 08:06)
kadangi dabar be lapu tia lengvai nusiims...papurensiu ir vel uzdesiu...

aš tai jau kai užtempiu tą plėvelę, daugiau jos nejudinu. Man sudėtinga būtų ją atgal tvarkingai ir tiksliai uždėt.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2013 04 17, 09:44)
aš tai jau kai užtempiu tą plėvelę, daugiau jos nejudinu. Man sudėtinga būtų ją atgal tvarkingai ir tiksliai uždėt.

Pas mane viena lysvė su plėvele, aš jos ir nejudinu smile.gif . Auga tos braškės ir kai nepurenta po ta plėvele.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2013 04 17, 08:44)

QUOTE(Medlieva @ 2013 04 17, 10:35)
Pas mane viena lysvė su plėvele, aš jos ir nejudinu smile.gif . Auga tos braškės ir kai nepurenta po ta plėvele.

nu gal ir man nepurenti tada...kam vargti bereikalo....
o del tresimo ir man aktaulu, nusiprikau bio trasu kaip ir pomidoram..kada jas jau galima naudoti blush2.gif ?
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2013 04 17, 16:10)

o del tresimo ir man aktaulu, nusiprikau bio trasu kaip ir pomidoram..kada jas jau galima naudoti  blush2.gif ?

Braškės tręšiamos anksti pavasarį ir nurinkus uogas. Bet čia tik mano nuomonė, nes aš ne visada tręšiu ax.gif
Mama joms dėdavo mėšlo į tarpus, tai labai joms patikdavo thumbup.gif . Tik kur dabar gausi to "gėrio" biggrin.gif
Atsakyti