Įkraunama...
Įkraunama...

Braškės

Sveiki ar yra kur galima butu nusipirkti pigiau nei zurnale siulomu vijokliniu,baltu arba sviranciu braskiu daigu?
Atsakyti
pataisykit kas, jei klystu, bet kiek žinau, vijoklinių braškių nėra. Nežinau apie kokį žurnalą kalbat, bet anksčiau tos stebuklingos reklamuojamos buvo tiesiog remontantinės braškės, kurios pačios atramom nelipa, jas reikia parišti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 11 balandžio 2013 - 21:50
QUOTE(saintlina @ 2013 04 11, 22:49)
pataisykit kas, jei klystu, bet kiek žinau, vijoklinių braškių nėra. Nežinau apie kokį žurnalą kalbat, bet anksčiau tos stebuklingos reklamuojamos buvo tiesiog remontantinės braškės, kurios pačios atramom nelipa, jas reikia parišti.

daug kalbėta ir šioje temoje apie tai, tiesiog REKLAMA visagalė lotuliukas.gif . Aš savo anytai daug kartų apie tai sakiau, bet tik gauna kokią reklamėlę ir vėl tiki tuo paveikslėliu biggrin.gif
Nežinau nė vieno augintojo kam pavyko jų užsiaugint tokių kaip reklamose. O kai kurie labai daug pinigėlių išleido daigams doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Medlieva @ 2013 04 12, 09:14)
daug kalbėta ir šioje temoje apie tai, tiesiog REKLAMA visagalė lotuliukas.gif . Aš savo anytai daug kartų apie tai sakiau, bet tik gauna kokią reklamėlę ir vėl tiki tuo paveikslėliu biggrin.gif
Nežinau nė vieno augintojo kam pavyko jų užsiaugint tokių kaip reklamose. O kai kurie labai daug pinigėlių išleido daigams doh.gif

drinks_cheers.gif o šioje temoje vos ne kas antras puslapis kartojasi tas pats klausimas ir atsakymas - kad tokių braškių nėra biggrin.gif
Atsakyti
Tai tos baltos ir nerealios?
Atsakyti
Gal atsiras mergaičių, kurios galėtų pasakyti savo asmeninę nuomonę (iš patirties) apie remontantines braškių veisles Ostara ir Floriante. Kokie pliusai-minusai kiekvienos veislės. Galvoju kurią pasirinkti. Ar gal verta auginti ir dvi remontantines veisles?

Ir dar gal kuri pakomentuos braškių Jolie veislę? ax.gif 4u.gif
Atsakyti
panašu, kad tikrai braškėms ši žiema buvo pikta. manosios visos po sniegu buvo dar prieš mėnesį, dabar pradeda tirpti, viso vaizdo dar nesimato, bet labai daug rudų kelmų, vienas kitas žalias, o rudenį visos jau šviežiai ir gražiai atžėlusios buvo po nukirpimo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2013 04 14, 15:54)
panašu, kad tikrai braškėms ši žiema buvo pikta. manosios visos po sniegu buvo dar prieš mėnesį, dabar pradeda tirpti, viso vaizdo dar nesimato, bet labai daug rudų kelmų, vienas kitas žalias, o rudenį visos jau šviežiai ir gražiai atžėlusios buvo po nukirpimo  g.gif

tai dziaaukis jei da rzaliu matai..pas mane 100% rudi visi krumai, iskirus remontantines....jie keisti kazkokie zali blink.gif
Atsakyti
džiaugsmo nedaug blink.gif
naujas turbūt jau į kitą vietą sodint? dabar būtų buvusi trečia vasara šitoj vietoj. ligų nebuvo, bet ar atsodintumėt toj pačioj vietoj?
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2013 04 14, 16:10)
džiaugsmo nedaug  blink.gif
naujas turbūt jau į kitą vietą sodint? dabar būtų buvusi trečia vasara šitoj vietoj. ligų nebuvo, bet ar atsodintumėt toj pačioj vietoj?

Aš ka tik is braskino... Nukritau tos pavykus ir rudis lapus... Bet aš tai nieko sodinti dar nesiruošiu... Tikiuosi kad šitie ataugs blush2.gif
Atsakyti
Nepamačius sunku ką sakyt, bet mano braškynas irgi rudas, tik aš nesuku sau galvos, taip buvo visus tuos tris metus, kuriuos aš auginu braškes. Juk jos ne visažaliai augalai, tad normalu, kad likę žiemai lapai, nuruduoja. Sušils ir iš vidurio išaugs gražūs, žali lapai, kurie užgoš dabartinius ruduosius smile.gif
Jei braškės buvo užsnigę, tai retai nušąla, blogiau būna, kai žiema būna besniegė ir šalta.. Šiemet lyg to sniego netrūko.
Atsakyti
Tiesa po tais rudais lapais buvo krūvą blusų kažkokių ir sliekų.... Net baltasparniu maciau blink.gif taigi tos lapus geriau pasalinkit... Matyt gera tarpe visokiems gyviams
Atsakyti