Įkraunama...
Įkraunama...

Braškės

QUOTE(vera.vera @ 2013 04 09, 16:32)
Venta - labai didelės ir skanios, tačiau aš jų tikriausiai daugiau neauginsiu, nes netransportabilios smile.gif

Iki namu krepsyje parvezti be sancu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2013 04 09, 16:44)

taigi nesodinsi vien šitų. Jei nesudėsi į krepšio dugną, neturėtų košė likt.
Mane kažkaip tas žodis 'transportabilus' atbaido ax.gif Man vis atrodo, kad čia aktualiau prekybai auginantiems.
Atsakyti
As ir taip maniau, kad transportabilumas aktualesnis prekybai ax.gif As nepardavinesiu-patiems neuztenka blush2.gif
Vienos rusies neauginu ir manau, kad neauginsiu.. Atrodo kol kas sociai ju-ale dar norisi kazkokiu nusipirkti blush2.gif Nors net vietos nera joms paruosta sodinti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo madmuazele: 09 balandžio 2013 - 16:55
QUOTE(madmuazele @ 2013 04 09, 16:44)

ne taip blogai biggrin.gif

namo puikiausiai parveži ir ant rytojaus dar gražiai atrodo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vera.vera @ 2013 04 09, 16:54)
namo puikiausiai parveži ir ant rytojaus dar gražiai atrodo smile.gif

Jeigu lieka lotuliukas.gif Man svarbu skonines savybes-siemet i tai atkreipsiu demesi butinai, nes nepamenu..
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2013 04 09, 16:51)
taigi nesodinsi vien šitų. Jei nesudėsi į krepšio dugną, neturėtų košė likt.
Mane kažkaip tas žodis 'transportabilus' atbaido  ax.gif Man vis atrodo, kad čia aktualiau prekybai auginantiems.

kadangi mano braskes augs mano kieme tai man visai nesvarbu ar jos transportabilios ar ne. be to, auginu tik del savo seimos tai man kazkaip nera svarbu ar labai susitrins. man svarbiausia skonis, kad gerai isgyventu per ziema daigeliai ir veisles ankstyvumas
Atsakyti
QUOTE(padraika22 @ 2013 04 09, 18:10)
man svarbiausia skonis, kad gerai isgyventu per ziema daigeliai ir veisles ankstyvumas

tai ir mano kriterijai panašūs smile.gif Pernai kai ruošiausi atnaujint braškyną, irgi buvau išstudijavus veisles ir išsirinkus kaži kiek veislių. O kai pradėjau ieškot, tai radau toli gražu ne viską, ko norėjau. Bet aš pirkau rugpjūtį, nebuvo jokių mugių tuo metu. Tiesiog turguj radau Lingienės braškėmis prekiaujančią moteriškę ir pirkau praktiškai visų veislių, kokių turėjo smile.gif
Dar praeidama pas bobutę pamačiau Marmolada, paėmiau ir tų. Bet dėl šitų autentiškumo didelių iliuzijų neturiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2013 04 09, 18:16)
tai ir mano kriterijai panašūs  smile.gif  Pernai kai ruošiausi atnaujint braškyną, irgi buvau išstudijavus veisles ir išsirinkus kaži kiek veislių. O kai pradėjau ieškot, tai radau toli gražu ne viską, ko norėjau. Bet aš pirkau rugpjūtį, nebuvo jokių mugių tuo metu. Tiesiog turguj radau  Lingienės braškėmis prekiaujančią moteriškę ir pirkau praktiškai visų veislių, kokių turėjo  smile.gif 
Dar praeidama pas bobutę pamačiau Marmolada, paėmiau ir tų. Bet dėl šitų autentiškumo didelių iliuzijų neturiu  biggrin.gif

gal pamenat po kiek uz daigus pas lingiene mokejot?
Atsakyti
QUOTE(padraika22 @ 2013 04 09, 18:18)
gal pamenat po kiek uz daigus pas lingiene mokejot?

gal po du litus už vnt.. ar po pusantro.. unsure.gif Nelabai atsimenu. Bet ten jau ne tiesiai iš jos pirkau, ten tiesiog moteriškė iš jos didesnį kiekį užsipirkus perpardavinėjo.

Va, radau savo pernykštį postą:
Braškų kaina - 1,5 lt/vnt už tas, kur po 10 vnt vazonėlyje, ir 2 lt/vnt už tas, kur po vieną.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 09 balandžio 2013 - 18:27
Oho, daugokai g.gif
As mugese prie Senuku mokedavau 10 Lt uz 10-12 daigu.
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2013 04 09, 18:27)
Oho, daugokai g.gif
As mugese prie Senuku mokedavau 10 Lt uz 10-12 daigu.

na, tai turbūt mugėj tiesiai iš augintojos pigiau. Bet man nebuvo kada mugės laukt smile.gif Ir tai tik pusę užsodinau.
Pirkau po dešimt daigų kiekvienos veislės. Šiemet jau galėsiu iš 'uodegų' užsisodint likusį plotą smile.gif
Atsakyti
mastau po kiek vnt 1 rusies imti g.gif dazu kokiu 4rusiu gal po kokius 10 daigeliu g.gif siaip pavalgymui turiu dar 3metu senumo bevardziu. o is tu geruju rudeniop pasidaryciau daugiau kas patiks
Atsakyti