Įkraunama...
Įkraunama...

Braškės

chm.... nes as [pasakiau kad pirksiu apie 100 daigu. anyta: OHO i turgu eisi? sakau nu tai ne siaip kad turet ir ziemai ne tik palesiojimui..... g.gif paskaiciavau pas ja apie 70 krumeliu bet braskiu siemet irgi ner saldymui. palesiojimui tik g.gif
Atsakyti
QUOTE(Freke @ 2012 06 22, 23:55)
chm.... nes as [pasakiau kad pirksiu apie 100 daigu. anyta: OHO i turgu eisi? sakau nu tai ne siaip kad turet ir ziemai ne tik palesiojimui..... g.gif paskaiciavau pas ja apie 70 krumeliu bet braskiu siemet irgi ner saldymui. palesiojimui tik g.gif

Aš tiksliai nepasakysiu, bet yra apie 120-150 krūmelių, tai 5 asmenų šeimai užtenka pavalgyti ir priruošti žiemai, nes braškės labai didelės. rolleyes.gif
Atsakyti
tai vadinas drasiai ir daugiau galiu pirktis, nes noriu pagaliau braskiu saldytu ziema
Atsakyti
QUOTE(Freke @ 2012 06 22, 22:55)
chm.... nes as [pasakiau kad pirksiu apie 100 daigu. anyta: OHO i turgu eisi?

normalu daugeliui. Ir draugėms dalinau maždaug po 100 daigų. Mūsų šeimai būtų LABAI mažai, nes braškių tyrės prisišaldau bent 7 pilnus šaldiklio stalčius. O dar ir brolio šeima valgo.

Papildyta:
QUOTE(blansyte @ 2012 06 22, 22:46)
dvi lysves po 3 metrus mazdaug,o vienoje lysveje dvi eiles braskiu.

pas mane 8 lysvės, po 4 metrus (gal g.gif ).
Atsakyti
diasaja, ar braškių sulčių nedarot? Labai skanios. Aš kasmet pasidarau. Kibirui uogų dedu kilogramą cukraus, išbėga šeši litrai sulčių.
Atsakyti
QUOTE(nute2 @ 2012 06 22, 23:44)
diasaja, ar braškių sulčių nedarot? Labai skanios.

nedarau. Šaldiklio reiktų dar vieno ax.gif O geriat vienas ar su kuo nors maišot? bigsmile.gif net nepagalvojau, reikės pabandyti greitam vartojimui. Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Tai sultims šaldiklio nereikia. Išbėga tiesiai į stiklainius, užsuku ir į rūsį. Padarau 20 - 30 litrų. Geriam vienas, su niekuo nemaišau, nebent vandeniu atsiskiedžiam. Ir kompotų daug darau. Jie irgi labai skanūs.
Atsakyti
QUOTE(nute2 @ 2012 06 22, 23:56)
Išbėga tiesiai į stiklainius, užsuku ir į rūsį.

o kaitinti nereikia? g.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2012 06 23, 10:19)
o kaitinti nereikia? g.gif

Aš naudoju tą puodą trijų aukštų sultims. Išbėga jau pasterizuotos, kaitint nereikia.
Atsakyti
QUOTE(nute2 @ 2012 06 23, 12:19)
Aš naudoju tą  puodą trijų aukštų sultims.

aišku, aš jį ir turiu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lunatike @ 2012 06 22, 13:45)
Pas mus po 5 litus braskes .Tai nepasakyciau ,kad jau brangu .

Vilniuj centre 10-12 lt
Papildyta:
QUOTE(jediara @ 2012 06 22, 21:58)
Aš tiksliai nepasakysiu, bet yra apie 120-150 krūmelių, tai 5 asmenų šeimai užtenka pavalgyti ir priruošti žiemai, nes braškės labai didelės. rolleyes.gif

kokia veisle?
Atsakyti
QUOTE(lunatike @ 2012 06 22, 14:45)
Pas mus po 5 litus braskes .Tai nepasakyciau ,kad jau brangu .

pas mus pas ukininkus skintis patiems siuo metu kainuoja 3lt/ltr. 4u.gif Silutes rajone 4u.gif
Atsakyti