Įkraunama...
Įkraunama...

Braškės

Savo reikmems uztenka ir daigu ir uogu is tu paciu krumeliu. Kol zydi, augina uogas - usus reikia skabyti, o pasibaigus uogoms dar speja priauginti kuo graziausiu daigu ir pailseti iki pavasario smile.gif
Nes tie kurie pardavineja daigus gi ir uogas pardavineja..
Atsakyti
Kol žydi ir augina uogas, tada ir ūsai auga sparčiausiai. Po derėjimo ūsų augimas ryškiai sulėtėja. Aš nuo pat pradžių leidžiu augti keletui ūsų (jei žadu plėsti braškyną), nereikalingus stengiuosi nukarpyti. Taip turiu ir ūsų, ir uogų savo reikmėm smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Riolita. @ 2012 10 01, 09:56)
Nesutinku  smile.gif Turiu kažkokes bevardes ankstyvas braškes, derančias anksčiau už Honeoye, tai jos labai saldžios.

uogų skonis labai priklauso ir nuo oro sąlybų, jei saulės mažai jos būna ne tokios saldžios mirksiukas.gif
Atsakyti
Siemet nusprendziau pasisodinti braskiu, tai paskaicius temute tikrai naudingu dalyku suzinojau thumbup.gif
Atsakyti
O aš ir rausvažiedžių braškių pasisodinau.Labai jau jos man gražiai žydi.Gal kas auginat ir turit atsiliepimų.
Atsakyti
sveikos gal kas daigu turetu nemezyje atlikusiu? veisle nesvarbu smile.gif 4u.gif
Atsakyti
šiandien dar pasirinkau paskanauti braškių, rudenį sunokusių visai kitoks skonis nei vasarą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vera.vera @ 2012 10 25, 23:18)
šiandien dar pasirinkau paskanauti braškių, rudenį sunokusių visai kitoks skonis nei vasarą smile.gif

taip, kitoks - vasarą daug skanesnės ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nightmoon @ 2012 10 19, 09:04)
sveikos gal kas daigu turetu nemezyje atlikusiu? veisle nesvarbu smile.gif 4u.gif

Turejau doh.gif Daug ismeciau... Gaila, kad velai zinute pamaciau. Is to gailescio-apsisodinau braskem, kitamet turesiu darbo blush2.gif
Atsakyti
ar kas nors dengiat braskes agroplevele ziemai? kai turguje pirkau braskes , pasake, kad reikia dengti, kad lengviau atlaikytu temperaturu svyravimus..
Atsakyti
QUOTE(punta @ 2012 10 26, 09:23)
ar kas nors dengiat braskes agroplevele ziemai? kai turguje pirkau braskes , pasake, kad reikia dengti, kad lengviau atlaikytu temperaturu  svyravimus..

aš savųjų nedengiu, bet agroplėvelė tikrai nepakenks smile.gif
Atsakyti
Jūs čia rimtai kalbat apie dengimą agroplėvele? Na, nebent gal veislė neatspari šalčiui būtų, tai suprantama. Bet vistiek, ar neturit kur tinkamai pinigus panaudot, kam tos išlaidos agroplėvelei, negi neužtektų eglišakėmis pridengt.
Atsakyti