QUOTE(tany @ 2012 09 30, 15:37)
as ir nesu spece ypac braskiu auginime .... bet as jusu vietoj daryciau taip: kitoj vietoj(ne ten kur dabar braskes) susodinciau naujai nupirktus daigus (tik ne is draugiu ar juo labiau sio forumo prekiautojais, kurie net pavadinimo nezino) nu man labiausiai patiko Linginienes daigai ir nebrangu 1lt gaunasi daigas (dvigubai pigiau nei kokiam medelyne) ir siaip daug kas gerai apie jos atsiliepe. Nu ir sodinciau iskart i ta plevele.
ne pavadinimas svarbiausia
QUOTE(tany @ 2012 09 30, 08:28)
nu Linginienes ukio tos braskes...ar pati ar ne nezinau, as gi jos nepazystu nu vot sudas tada...nu dabar nieko nepakeisi, jau susodintos
Lingienė neaugina ir neprekiauja Ventana braškių daigais. Ten spausdinant lipdukus netyčia klaida įsivėlusi.
tany, nepergyvenkit, Jūs tikrai nusipirkote braškių veislę Venta.
QUOTE(QQ* @ 2012 09 30, 14:20)
Lingienė neaugina ir neprekiauja Ventana braškių daigais. Ten spausdinant lipdukus netyčia klaida įsivėlusi.
nu as ir pagalvojau klaida, nes jos puslapyje Ventanos nera
[attachmentid=224854]
Papildyta:
QUOTE(barboryte1971 @ 2012 09 30, 13:47)
O aš kaip tik ieškojau Ventanos,bet niekur neradau.Tany,kur Jūs pirkot daigus?Prisiskaičiau,kad jos labai didelės užauga.Augina ukininkas Tauragės rajone,bet man labai jau toli iki jo.
nu sako, kad ten Venta, ne Ventana... ir ant prekystalio buvo parasyta Venta...
QUOTE(jediara @ 2012 09 30, 13:50)
ne pavadinimas svarbiausia
gal ir nepavadinime, bet kai perki nezinai ka, gal ten jau kelintos eiles vaikas(kas nera gerai)... o as isranki, as net savo braskem neleidziu daugintis nukarpau usa tik pamacius... nu kai kurie mane apgudravo, po plevele usai pasislepe tai jau tas susodinau, jau ka padarysi(nes jau visvien ateme is mano braskes energija) o siap man tu keliu litu tikrai negaila uz motininius daigus...
P.S. manau ne ant seklu ir daigu taupyti reikia...
QUOTE(QQ* @ 2012 09 30, 14:38)
Taip, lipduke klaida, tik galėjo ranka pataisyt tą klaidą, kad pirkėjas nesijaudintų.
Venta labai puiki veislė, neiššąla, ištveria ir pačią šalčiausią žiemą, uogos labai stambios ir skanios.
Ventana visiškai netinkama mūsų klimatui, nors kai kas jas ir augina.
Venta labai puiki veislė, neiššąla, ištveria ir pačią šalčiausią žiemą, uogos labai stambios ir skanios.
Ventana visiškai netinkama mūsų klimatui, nors kai kas jas ir augina.
nu jo tikrai ... jei pazystat ispekyt, kad kitus negasdintu, tegul uzbraukia, arba perspeja bent jau
gal ir nepavadinime, bet kai perki nezinai ka, gal ten jau kelintos eiles vaikas(kas nera gerai)... o as isranki, as net savo braskem neleidziu daugintis nukarpau usa tik pamacius... nu kai kurie mane apgudravo, po plevele usai pasislepe tai jau tas susodinau, jau ka padarysi(nes jau visvien ateme is mano braskes energija) o siap man tu keliu litu tikrai negaila uz motininius daigus...
o manai kitur taip nebuna optimiste
QUOTE(Freke @ 2012 09 30, 18:36)
jau ne kartą apie tai kalbėta
QUOTE(Freke @ 2012 09 30, 16:36)
nu jo tikrai optimiste... nors vyras ir sako, kad pesimiste... bet paskutiniu metu kazkaip per daug pradejau pasitiketi zmonemis bet jau ir nudegiau
QUOTE(tany @ 2012 09 30, 19:12)
nu jo tikrai optimiste... nors vyras ir sako, kad pesimiste... bet paskutiniu metu kazkaip per daug pradejau pasitiketi zmonemis bet jau ir nudegiau
Nesvarbu, uogų vis tiek bus
QUOTE(jediara @ 2012 09 30, 17:32)
Nesvarbu, uogų vis tiek bus
as cia ne apie braskes ... del braskiu nesijaudinu
nu as ir pagalvojau klaida, nes jos puslapyje Ventanos nera
Papildyta:
Papildyta:
na nepasakyciau, kad cia isrankumas, cia gal greiciau nezinojimas.. Braskes dauginasi vegetatyviniu budu - reiskia, kad vaikai paveldi visas savo tevu savybes. Tokiu budu dauginamos jos nesikryzmina su niekuo.. Esme - vaikus imti is sveiko, 1-2 metu braskyno, atrenkant tuos kelmus, kurie gerai derejo..
Pardavimui augindami daigus tikrai neatrinkineja, nes daigas- litas O va sau - gali atsirinkti..