Įkraunama...
Įkraunama...

Braškės

QUOTE(Gaudvilė @ 2012 09 12, 08:37)
nugi iki Kairėnų pavažiuokit (14-16d. paroda-mugė). Kas čia tas Vilnius, beveik priemiestis Kauno  laugh.gif

ačiū tau, Gaudvile 4u.gif 4u.gif 4u.gif Nugis kaip laiku užsiminei bigsmile.gif Ir aš bandysiu ištaikyt laiko ir nuvažiuot.
Atsakyti
Sveikos supermamytes 4u.gif As su klausimu, gal kas zino kada bus Kaune ''Zemkej'' muge ,nes laikrascio neprenumeruoju , tai ir nezinosiu?
Atsakyti
spalio 04-06d Žemkėj ir prieš kelis post'us buvo nuoroda įdėta.
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2012 09 12, 11:14)
spalio 04-06d Žemkėj ir prieš kelis post'us buvo nuoroda įdėta.

Aciu 4u.gif Atsiprasau, praleidau netycia, rodos viska is eiles skaitau.
Atsakyti
Gal kam reikia braskiu augliuku? ax.gif

Siandien tvarkeme braskes, ruoseme atiduoti zmogui, bet, pasirodo jam jau nebereikia.

Gal yra norinciu? DOVANOJAM. Vilnius

Veisles nezinau, bet buvo saldzios 4u.gif
Atsakyti
kam Kaune Danguolės Lingienės braskiu reikejo.... siandien prie Senuku, Draugystes g. yra sodininku muge. Yra jos daigu. 10lt pundelis, pundelyje virs 10vnt(pora ideda virsaus)
Atsakyti
nu ka siandien pletemes smile.gif tiesa pirkau Venta, o namo parsinesiau parasyta Ventana... tai cia tas pats?
[attachmentid=224843]
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2012 09 29, 19:23)
nu ka siandien pletemes smile.gif  tiesa pirkau Venta, o namo parsinesiau parasyta Ventana... tai cia tas pats?
[attachmentid=224843]

Aisku, netaspats blink.gif O kas pardavinejo? Jei ne pati Lingiene, tai neaisku kas per daigai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Venta9 @ 2012 09 29, 21:43)
Aisku, netaspats blink.gif  O kas pardavinejo? Jei ne pati Lingiene, tai neaisku kas per daigai g.gif

nu Linginienes ukio tos braskes...ar pati ar ne nezinau, as gi jos nepazystu blush2.gif nu vot sudas tada...nu dabar nieko nepakeisi, jau susodintos doh.gif
Atsakyti
Matau, kad naudojat plėvelę, tai kaip nepatyrusi braškininkė noriu paklausti-ar galiu ją dėti rudenį ant pernai sodintų braškių? Ar pavasarį dedasi? Sodą įsigijom su braškėm jau,todėl esu visiškai žalia doh.gif . Tiesa, derlius šiemet nebuvo itin gausus. Net veislės nežinau g.gif . Braškės tikrai ne ankstyvos.
Atsakyti
QUOTE(linastri @ 2012 09 30, 14:04)
Matau, kad naudojat plėvelę, tai kaip nepatyrusi braškininkė noriu paklausti-ar galiu ją dėti rudenį ant pernai sodintų braškių? Ar pavasarį dedasi? Sodą įsigijom su braškėm jau,todėl esu visiškai žalia doh.gif . Tiesa, derlius šiemet nebuvo itin gausus. Net veislės nežinau g.gif . Braškės tikrai ne ankstyvos.

Ant gerai paruoštos dirvos tiesiama plėvelė, daromos skylės ir sodinamos braškės rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(linastri @ 2012 09 30, 12:04)

as ir nesu spece ypac braskiu auginime biggrin.gif .... bet as jusu vietoj daryciau taip: kitoj vietoj(ne ten kur dabar braskes) susodinciau naujai nupirktus daigus (tik ne is draugiu ar juo labiau sio forumo prekiautojais, kurie net pavadinimo nezino) nu man labiausiai patiko Linginienes daigai ir nebrangu 1lt gaunasi daigas (dvigubai pigiau nei kokiam medelyne) ir siaip daug kas gerai apie jos atsiliepe. Nu ir sodinciau iskart i ta plevele.
Atsakyti