Įkraunama...
Įkraunama...

Braškės

QUOTE(aurute66 @ 2012 09 01, 11:43)
Šiandien nusipirkau SONATĄ ir ZUMBA(naujiena).Bandysiu auginti biggrin.gif .Pernai sodinau HONEY ir dar vieną rūšį,kurios pavadinimo neužsirašiau,o po to pamiršau biggrin.gif .Bet labai džiaugiausi pirmus metus,uogos buvo skanios ir labai didelės thumbup.gif

Ar turguje perkat daigus?
Atsakyti
QUOTE(laimingiausiamama @ 2012 08 29, 12:24)

Mėšliuko po keriukais gali dėti tik kokia "bobulė" arba nežinantis ką daro žmogus.. Čia jau kalba eitų ne tik apie nitratus, bet ir apie lervas kurios oi kaip kenkia kerams..

aš Žalioj stotelėj kai rinkausi trąšas braškėms, man primygtinai siūlė dėt mėšlą po braškėm ir netgi piktokai purkštelėjo, kai pasirinkau eko trąšas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2012 09 01, 12:25)
aš Žalioj stotelėj kai rinkausi trąšas braškėms, man primygtinai siūlė dėt mėšlą po braškėm ir netgi piktokai purkštelėjo, kai pasirinkau eko trąšas  doh.gif

AS taippat pries 10-15 m naudojau tik mesla braskems ir niekas ju nesugrauzdavo, o 4 metams pakakdavo ir uogos geros budavo. O dabar kai tokio gerio kaina pakilo 3 kart jau nebenaudoju, o naudoju komposta, gal ir mazesnis derlius, bet juk tik sau auginu, ne pardavimui. Pakanka. O dabar paskaicius cia apie eko trasas irgi nutariau pabandyt, bet gal jau pervelu trest.
Atsakyti
QUOTE(Venta9 @ 2012 09 01, 11:12)
Ar turguje perkat daigus?

Pirkau turguje,Norkaus ūkis prekiauja.
Atsakyti
o aš su tuo mėšlu prisidirbau doh.gif: iš pavasario išsiplėšiau gabalą pievos uždėjau mėšliuko, geresnių žemių... ir ką jūs manot su tuo mėšlu ir kurklių gavau doh.gif: mano didžiausias košmaras jie... kažkaip braškių lyg neliečia, ale va šilauogė matos kad pagraužta verysad.gif
Atsakyti
mano mama kažkuriais metais mėšlo kai uždėjo, tai buvo baisiai gražūs braškių lapai. Uogų, deja, buvo vos keletas.
Atsakyti
Vis paskaitinėju šią temelę, bet kažkaip nekomentuoju blush2.gif noriu pasidžiaugti, kad dar džiugina mano pavasarį sėtos remontantinės braškytės, augančios vazonuose, aišku derlius neįspūdingas, nes netręšiu: user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolituxxx: 01 rugsėjo 2012 - 18:51
Sveikos,ar dar galima sodinti braskes?
Atsakyti
QUOTE(juste10 @ 2012 09 02, 19:49)
Sveikos,ar dar galima sodinti braskes?

galima smile.gif As irgi dar tik puse uzsisodinau. Kitos puses dar net nenusipirkau..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 02 rugsėjo 2012 - 19:54
Pernai rugsėjo mėnesį Kaune vyko rudeninės mugės (prie Senukų, Megos). Gal kuri žinot kada šiais metais jos planuojamos? Norėčiau atsinaujinti vieną braškių veislę, nusipirkti daigų.
Atsakyti
QUOTE(E-x @ 2012 09 03, 09:10)
Pernai rugsėjo mėnesį Kaune vyko rudeninės mugės (prie Senukų, Megos). Gal kuri žinot kada šiais metais jos planuojamos? Norėčiau atsinaujinti vieną braškių veislę, nusipirkti daigų.

Rugsėjo 29-30 Senukuose Draugystės g., Spalio 13-14 prie Megos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2012 09 03, 08:30)

Ačiū labai 4u.gif bet kaaaaip toliiii.... doh.gif kažin ar bus verta braškes sodint taip vėlai, reiks laukt pavasario.
Atsakyti