Įkraunama...
Įkraunama...

Braškės

o kada geriausia pirkti braskes ogienei? nelabai zinau blush2.gif dar savu tiek neturesiu, teks pirkti
Atsakyti
QUOTE(padraika22 @ 2012 06 22, 13:18)
o kada geriausia pirkti braskes ogienei? nelabai zinau blush2.gif  dar savu tiek neturesiu, teks pirkti

Uogienei dar tikrai per brangios, dar palaukite mirksiukas.gif

Nors mes taip pat jau nesuvalgome, todėl žiemai jau užšaldėme, o savaitgalį virsiu uogienę ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2012 06 22, 11:50)
Uogienei dar tikrai per brangios, dar palaukite mirksiukas.gif

manau, jog dabar pats metas pasirūpinti atsargomis žiemai, nes gali būti taip, jog esant tokiems orams jos gali dar labiau brangti g.gif nes tokie orai nieko gero braškėms nežada mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vera.vera @ 2012 06 22, 14:37)
manau, jog dabar pats metas pasirūpinti atsargomis žiemai, nes gali būti taip, jog esant tokiems orams jos gali dar labiau brangti g.gif  nes tokie orai nieko gero braškėms nežada mirksiukas.gif

jei tokiomis kainomis pirkti, tai jau geriau būti be braškių uogienės irnesakyk.gif yra ir kitų skanių uogų mirksiukas.gif
Atsakyti
Pas mus po 5 litus braskes .Tai nepasakyciau ,kad jau brangu .
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2012 06 22, 09:10)
pas mane tokių nebūna g.gif

Pasigirsiu blush2.gif jau užsišaldžiau 35 litrus braškių tyrės thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

cia daugiau kaip 10 trilitriaku blink.gif
OMG! nieko sau, pagarba 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jazira @ 2012 06 22, 14:47)

OMG! nieko sau, pagarba  4u.gif

ir tai dar nepabaiga biggrin.gif
Atsakyti
diasaja,tikrai gerai priziuri savo braskes 4u.gif 4u.gif .

mes irgi valgom, gausus derlius,tik pas mane pats plotelis visai mazutis.
maniskes uogos milziniskos,ir labai gausios,nezinau kokia rusis,anyta dave ,tai ir pasodinau. wub.gif .As ju niekuom netresiau ir prieziura minimali,nes tikrai bloga darzininke is manes.Bet pas mane zeme labai derlinga ,uzderi viskas ka tik ikisu i ja thumbup.gif .
veliau reikes vel anytos paprasyti daigeliu ir pasisodinti daugiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2012 06 22, 10:10)
Pasigirsiu blush2.gif jau užsišaldžiau 35 litrus braškių tyrės thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Oho thumbup.gif Nu saunuole thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(blansyte @ 2012 06 22, 20:20)

mes irgi valgom, gausus derlius,tik pas mane pats plotelis visai mazutis.

drinks_cheers.gif geriau mažas plotas ir geros veislės braškės, tada derliaus tikrai užtenka thumbup.gif
Atsakyti
o mazas plotas tai kiek daug maz daigu? g.gif
Atsakyti
neskaiciavau as savo daigu,bet plotelis tai dvi lysves po 3 metrus mazdaug,o vienoje lysveje dvi eiles braskiu.
Atsakyti