Įkraunama...
Įkraunama...

Braškės

QUOTE(jediara @ 2012 08 17, 08:54)
Geriausiai pirmieji nuo braškės, bet nepakenks ir antri mirksiukas.gif

svarbu nebus taip kad nebus braškių thumbup.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(leibel @ 2012 08 17, 11:39)
svarbu nebus taip kad nebus braškių thumbup.gif  blush2.gif

Braškių būtų ir nuo paskutinio daigelio smile.gif Ir aplamai, kai reikia daigų , renku visus ir nėra taip buvę, kad nebūtų braškių rolleyes.gif , tik pardavėjai už "elitinius" daigus brangiau prašo, nors žinau, kaip jie renkami hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jediara: 17 rugpjūčio 2012 - 09:44
QUOTE(rionka @ 2012 08 11, 17:50)
Kas auginat braskes ant palanges,kur ziemoja ziema braskes? balkone paliekat ar i rusi isnesat?

4u.gif ar kas zino?
Atsakyti
Žinau, kad nupjovus braškėms lapus reikėtų jas patręšti. Gal kas žino, kokių trąšų reikėtų joms duoti ir kokią normą?
Atsakyti
QUOTE(atigisa @ 2012 08 17, 13:07)
Žinau, kad nupjovus braškėms lapus reikėtų jas patręšti. Gal kas žino, kokių trąšų reikėtų joms duoti ir kokią normą?

taigi yra trasos braskems. As perku Senukuose Vilmorin trasas braskems, skirtas ekologiskiems ukiams. Pazymeta buna ant pakelio. O normos parasytos buna.
Atsakyti
O mano mama braskes vistu kakuciais ziema tresia ir auga kaip pasiute lapai grazus zali uogu nemazai

O stai musu rugpjucio derlius rinktas pries savaite
user posted image
o dar siandien nemaza bliuduka parinkau
Atsakyti
ar jau kas auginęs Deli veislės braškes? žinau kd naujiena, bet gal sakau gal jau kas derlių aprurėjęs esat? užsisodinom 80 daigelių g.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinkag @ 2012 08 17, 21:13)
O mano mama braskes vistu kakuciais ziema tresia ir auga kaip pasiute lapai grazus zali uogu nemazai

nitratu kieki tikrinot? taip lapija grazi, auga kaip pasiute, nes azoto belenkiek gauna. juk vistu kakiukyje daug azoto junginiu.
Atsakyti
QUOTE(Freke @ 2012 08 17, 21:29)
nitratu kieki tikrinot? taip lapija grazi, auga kaip pasiute, nes azoto belenkiek gauna. juk vistu kakiukyje daug azoto junginiu.

Netikrinom o kaip galima patikrint namie?
Atsakyti
Sveikutes, gal kuri turi parduoti kelis daigelius vijokliniu braskiu???
Atsakyti
Laba diena,
noriu patarimo- gavau plencą braškės, kuri turėtų būti ananasų skonio ir geltona. Bet man minėjo, jog ją reikia auginti šiltnamyje g.gif o žiemai tada reiktų kažkuom uždengti, nes iššals, ar ką su ja man daryt? kolkas ji vazonėlyje gyvuoja.
Gal kas auginate tokias ir koki atsiliepimai bei auginimo ypatumai? ko iš jos tikėtis? atžalos lipančios, svyrančios, rišt reikia ir t.t.- domina viskas
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2012 08 17, 08:54)
Geriausiai pirmieji nuo braškės, bet nepakenks ir antri mirksiukas.gif

O as neleidziu braskems usuotis, visus nuskabau, o rudeniop kelis kerus isdalinu daigais ir susodinu. Gerai darau ar nelabai? Ar praktikuojamas toks braskiu dauginimo budas? Ar kazkokiom nesamonem uzsiimineju, tikedamasi daugiau braskiu?

Ir dar ar ir remontantiniu braskiu daigus sodininant reik nukirpti lapus? Cia klausimas ne i tema, bet kazkaip susimasciau dabar... g.gif
Atsakyti