LaPerla, tikrai labai grazu
O cia mano katik baigtos riesines
Auksarankes, gal kuri mezgate suniukams rubus? Jei taip, parasykite man i az. Reikia suniukui megztuko. Lauksiu az pasiulymu
QUOTE(nerine @ 2012 09 16, 12:20)
Man labai patinka šis modeliukas
Gal galėtumėte pasidalinti mezgimo aprašymu? Megzta kažkaip įstrižai
Prisijungiu prie prašymo Mačiau kažkur merginos diskutavo apie "debesėlio" mezgimą, bet kai sugalvojau nusimegzt, neberandu....
QUOTE(*Ciau ciau* @ 2012 09 15, 23:33)
Auksarankes, gal kuri mezgate suniukams rubus? Jei taip, parasykite man i az. Reikia suniukui megztuko. Lauksiu az pasiulymu
Megzti paltukai - megztinukai šunims
QUOTE(nerine @ 2012 09 16, 11:20)
Man labai patinka šis modeliukas
taigi pries kelis psl.rase
QUOTE(saulemeile @ 2012 09 11, 14:34)
http://www.supermama...howtopic=807558 svarbu vadovautis tais ismatavymais schemos.
[quote=villyte,2012 09 15, 22:29]
Visų darbeliai nuostabūs ..nusprendžiau ir aš pasigirti ką išvargau pernai žiemą, gavosi didokas tačiau bus porai sezonų kadangi visi likučiai iš vilnos ..uoj kiek nervukų pirmas blynas su dar daug klaidelių bet visgi sunaudojau visus likučius...
QUOTE(samantila @ 2012 09 17, 00:20)
grazus sarafaniukas, o jau avyciu kruopstumas (tik nepuose ciulptukas, jau ji didele galima ji mesti... atsiprasau uz pamoksla)
ačiū už avytes nelabai jos kokybiškos iš arčiau visi piešinėliai yra banguoti nes per daug įtempiau siūlus (patikėkit dėl čiuplptuko stengiamės labai tačiau vaikui dėl jo didelis stresas neina numesti tačiau jau vis rečiau burnoje turi naktį visai pameta, dėl jo nukėlėm darželį nes mažoji kai bandem numesti pirmąją savaitę buvo pragariška teko gražinti kažkoks gumos gabalėlis nevertas vaikui tiek psichologinių kančių buvom pas ortodontą tikrino sakandį kolkas viskas yra gerai bet čia tikrai ne ta vieta apie tai kalbėti )
QUOTE(kristynka* @ 2012 09 17, 08:41)
grazus sarafaniukas, o jau avyciu kruopstumas (tik nepuose ciulptukas, jau ji didele galima ji mesti... atsiprasau uz pamoksla)
sarafaniukas tikrai abai grazus ir mergyte saunuolyte:super o Jusu pastaba totaliai netaktiska nu koks Jusu reikalas...
o mes dar ne rudeniskos