Lace, tunika labai graži, o JPE suknytės tobulos
Už lango rudenėlis, o pas mane vis dar vasara..
Lace, IngridaDal, JPE, na labai jau gražu.
Aš rodau paprastutę mažą juodą suknelę sau iš medvilnės su viskoze Beveik visa megzta "musyčių" raštu
Tik pasuknelė bus kita
Aš rodau paprastutę mažą juodą suknelę sau iš medvilnės su viskoze Beveik visa megzta "musyčių" raštu
Tik pasuknelė bus kita
Kokie nuostabūs darbai! Tik niekaip nesuprantu, iš kokio šulinio jūs to laiko semiatės??? Aš mažąjai mažiukus darbukus vos įveikiu, o čia sau - tokie tobuli!
rasa32 gal galėtumete pasidalinti liemenės-tunikos schemute, labnai patiko, žiamą bandyčiau pati nusinarplioti
[/quote]
Prasau
[/quote]
Prasau
na va ir ant manes, dar kokie 4 cm ilgio nepamaisytu, bet nzn ar spesiu... dirzas ne sitas bus o balteliai irgi ne
La Perla, labai dailu , ypac man grazi apacia, bet as pritarsiu ilgio man irgi truputi truksta, ypac, jei bateliai bus kaip dabar auksti ....... . Bet zinant jusu ismone , zinau, kad iseitis tikrai bus rasta
Visu sukneles labai jau grazios.... Vis neprisiruosiu sau sukneles nusinarpliot, bet gal ateis ir man toks metas prisiziurejus tokiu groziu
O cia mano megztos naujos riesines. Man siek tiek didokos, skirtos stambesnems rankoms
O cia mano megztos naujos riesines. Man siek tiek didokos, skirtos stambesnems rankoms
Vilyte, labai gražu
QUOTE(La Perla @ 2012 09 02, 19:44)
na va ir ant manes, dar kokie 4 cm ilgio nepamaisytu, bet nzn ar spesiu... dirzas ne sitas bus o balteliai irgi ne
/396001_3703385308687_1905761476_n.jpg[/img]
/396001_3703385308687_1905761476_n.jpg[/img]
Puiku puiku dirziukas man visai cia tinka.Tik as pustesni pasijoni dar deciau,kad visas grozis atsiskleistu ir nepakelus sijono
villyte, labai žavios riešinės