La Perlai trys medaliai uz kantrybe
rasa32, liemene labai jau atimtina
As gal ne vietoj rasau, bet skubiai ieskau mezgejos vilniuje, centre numegsti vaikiskus rubelius.
Parasykit man i dollzz@hotmail.co.uk
Aciu
Parasykit man i dollzz@hotmail.co.uk
Aciu
La Perla, griuk negyvas su tokiu groziu
aciu, merginos, be galo smagu skaityti jusu puikius ivertinimus
QUOTE(grali @ 2012 08 27, 09:02)
Pirmoji mano gyvenime nerta suknute
Nors su vašeliu draugauju,bet vis dar bijau net pradėt nert sukneles,man tai prilygsta žygdarbiui
QUOTE(La Perla @ 2012 08 28, 09:13)
aciu merginos
rasa32 man laaaabai patinka tokios rankoves
beveik pabaigiau savo "sedevra" !!!!! beliko sutvarkyti aplink rankovytes, isdziovinti, islyginti ir pasirodyti
rasa32 man laaaabai patinka tokios rankoves
beveik pabaigiau savo "sedevra" !!!!! beliko sutvarkyti aplink rankovytes, isdziovinti, islyginti ir pasirodyti
Oi kaip laukiam pasirodymo nu gražumas trūksta žodžių, kaip pavydžiu.....
Kiek laiko mezgėte?
La Perla, jau dabar ramiai negyvensiu kol nepamatysiu ant modelio , o kadangi kantrybe man labai reikalinga tai PRASAU rodytis greiciau
QUOTE(tarskaliukas @ 2012 08 28, 15:13)
Nors su vašeliu draugauju,bet vis dar bijau net pradėt nert sukneles,man tai prilygsta žygdarbiui
Aciu Jei su vaseliu draugaujat, patariu rizikuoti imtis zygdarbiu
La Perla,nuostabu
QUOTE(La Perla @ 2012 08 28, 08:13)
La Perla, darbai neįtikėtinai dideli, tempai nerealūs ir grožis koks
aciu, merginos mezgiau nuo rugpjucio 14 iki vakar vakaro
man siek tiek truksta ilgio - apie 3-4 cm, o siulo tokio pat nera, bet jau beveik sugalvojau kaip padarysiu, tad truputeli kantrybes ir viska pasirodysiu
dar karteli aciu visoms
man siek tiek truksta ilgio - apie 3-4 cm, o siulo tokio pat nera, bet jau beveik sugalvojau kaip padarysiu, tad truputeli kantrybes ir viska pasirodysiu
dar karteli aciu visoms