"mano" nuotaka:
Grali ,puiki suknele As siemet neivykdziau sio plano
La Perla ,puiki suknele ir nuotaka
Megztukas-liemene is Mondial merino pusvilnes,sunaudota beveik 600g.
La Perla ,puiki suknele ir nuotaka
Megztukas-liemene is Mondial merino pusvilnes,sunaudota beveik 600g.
La Perla, nuostabus meno kurinys
rasa32, koks grozis ir siluma na jei tik vienos smulkmenos neivykdet, dar nieko tokio Aciukas, uz ivertinima
rasa32, koks grozis ir siluma na jei tik vienos smulkmenos neivykdet, dar nieko tokio Aciukas, uz ivertinima
aciu merginos
rasa32 man laaaabai patinka tokios rankoves
beveik pabaigiau savo "sedevra" !!!!! beliko sutvarkyti aplink rankovytes, isdziovinti, islyginti ir pasirodyti
rasa32 man laaaabai patinka tokios rankoves
beveik pabaigiau savo "sedevra" !!!!! beliko sutvarkyti aplink rankovytes, isdziovinti, islyginti ir pasirodyti
La Perla, žavinga "tavo" nuotaka
Rasa, labai gražus megztukas ir tas pynių derinys
Rasa, labai gražus megztukas ir tas pynių derinys
QUOTE(La Perla @ 2012 08 28, 09:13)
Ojaja prasom placiau,kiek cia kliosu?
tai kiek metrų vielinių virbalų reikėjo
laukiam ant kūno foto
laukiam ant kūno foto
QUOTE(rasa32 @ 2012 08 28, 08:45)
Ojaja prasom placiau,kiek cia kliosu?
rasa32 cia nuo liemens startuota su 1000 akiu, vienas motyvas 10 akiu tai 100 motyvu o vienam kliose jie gal 8... o baigta su trimis tukstanciais akiu
QUOTE(siaudukes @ 2012 08 28, 09:09)
apsiejau su vienais, tik labai jau suspausta buvo noriu ir as greiciau apsirengti jau pasidemonstruot
pradzioj isskalbus issigandau: liemens dalis pasidare apie 1 metro ilgio visa laime kad mezgiau nuo virsaus, dariau ziauriai aptempta, kad vos tilpciau ir dar kokiais 5 cm trumpesne negu reikia, tai dabar pats tas nes jei siek tiek laisvesne - apacia butu nutempusi labai stipriai...
ai tiesa dar pasigirsiu nugaroj labai grazus iskirpimas laso formos
o rankovems siulo nebeliko ir pirkti nera jau tokio, tai apsimesiu kad ir norejau be rankoviu
La Perla...tikriausiai nori,kad širdies smūgį gaučiau
grooožiai
grooožiai
La Perla, nuostabuuuu !!!!!
rasa32, labai jauki liemenė
rasa32, labai jauki liemenė