Įkraunama...
Įkraunama...

kiek kartų per savaitę įjungiate skalbyklę?

Aš kasdien, o kartais net ir kelis kartus per dieną ax.gif nes kai namie du vaikai, o dar berniukai kitaip neįmanoma doh.gif
Atsakyti
Temos pavadinimas net sukele sypsena. Butu gerai kad koki pora kartu i savaite, bet deja...kasdien ir po pora kartu..........
Atsakyti
dažniausiai 2 kartus per savaitę smile.gif
Atsakyti
Savo trijų asmenų šeimai skalbyklę jungiu kokius du, tris kartus per savaitę. Tačiau skalbinių dėžė atrodo tuščia niekad nebūna doh.gif
Atsakyti
Kokius 4-5 kartus per savaitę ax.gif
Atsakyti
As ir karta du per diena doh.gif kol neturejau vaiko, apsieidavom 2-3kartais per savaite...
Atsakyti
Turiu 2vaikelius o dar berniukus tai tenka ir kiekviena diena ja jungti
Atsakyti
Priklauso nuo sezono. Žiemą skalbiu rečiau, o šlapias pavasaris ar ruduo- tai skalbti tenka tikrai dažniau. Ypač dičkis "džiugina" savo purvais aptaškytomis kelnėmis ir striukėmis. doh.gif
Atsakyti
skalbyklę naudojam ne rečiau kaip dukart per savaitę mirksiukas.gif
Atsakyti
4-5 kartai per savaite ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Misisipė: 06 gegužės 2008 - 17:59
keturių asmenų šeima 7-8 kartai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(janet @ 2006 04 23, 22:45)
Supaprastinus klausimą,išeitų:kiek per savaitę kartų skalbiate?Ne rankom,aišku.Vyras ėmė mane kaltint netaupumu ax.gif nes labai dažnai skalbiu(tikriau,skalbyklę jungiu).Bet esant dviems vaikams murziams rolleyes.gif ,kai vienas - dar gan mažiukas,kitaip neišeina....Išeina laukan - grįžta,striukė plėmuota.Atrodo,dar reik sugebėt taip išmurzint...Į darželį gi su tokia neleisi - tai ką,reikia skalbt.Ir ypač ,,purvinasi" virtuviniai rankšluoščiai,kuriuos mano mažasis labai dažnai mėgsta pavartoti vietoje nosinės doh.gif išsipučia nosį,ir ką,vėl metu skalbt.Vakare jau krūva rūbų.O kur dar sisiojimas į lovą(na ne kasnakt,bet dar vis pasitaiko... wub.gif ).Tai ir patalynė kaupiasi.Draugė,kai išgirdo ,kad aš kas 2 diena jungiu skalbimo mašiną (o būna ir kad kasdien),išpūtė akis.Aš,sako,tik šeštadieniais skalbiu.
Man taip neišeina,nors tu ką - jei laukčiau savaitę,jaučiu krūva iki lubų susidarytų...

Aš labai retai skalbiu tik 1 katą per savaitę.Dažnaiusiai būna, kad tenka skalbti 2 kartus per savaitę.Su mažu vaiku ir krūvomis jo drabužėlių kitaip neįmanoma...
Atsakyti