Įkraunama...
Įkraunama...

kiek kartų per savaitę įjungiate skalbyklę?

Skalbiu 3 - 4 kartus per savaitę, prisikaupia daug vaikų skalbinių, kitaip sakant
vieni išdžiūsta, tai skalbiu kitus, nes kitaip nebūtų kur sudžiauti.
Juk jei skalbčiau vieną dieną kelis skalbimus nebeturėčiau, kur susidžiauti.
Atsakyti
Pas mus skalbykle veikia du kartus per savaite smile.gif
Atsakyti
2-3 kartus per savaite
Atsakyti
Praskiskai kasdien + dar skalbiu brangesnius ir trapesnius rubelius rankomis. Svaros megejai esam, daznai patalyne keiciam, o ir vaikas dar mazas, vos ne po kiekvieno valgymo persirengt reikia doh.gif nei paprasti, nei tokie dideli, neperslampami seilinukai ne visada padeda... ax.gif
Atsakyti
trys keturis kartus per savaite smile.gif kartais tenka dažniau ax.gif
Atsakyti
Kol nedirbau skalbdavau dažniau. Dabar mašiną įjungiu tik savaitgaly, bet po keletą skalbimų per dieną smile.gif .
Atsakyti
Dazniausia skalbem savaitgali, tai yra 2 kartai per savaite. 4u.gif
Atsakyti
Tryse šeimoj, vaikui nėra metukų - skalbiu vos ne kasdien. Na 5 kartai tai tikrai į savaitę. Turim dienos ir nakties tarifą, taip kad savaitgalio laukt nereikia. Skalbimas vyksta naktim lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš irgi dažnai skalbiu.Atrodo, kad per dienas nieko neveikiu, tik skalbiu, džiaustau ir lankastau.Jau net lyginti nebelyginu ir svajoju apie skalbinių džiovyklę.
Atsakyti
QUOTE(Neringa30 @ 2008 02 21, 16:41)
Aš irgi dažnai skalbiu.Atrodo, kad per dienas nieko neveikiu, tik skalbiu, džiaustau ir lankastau.Jau net lyginti nebelyginu ir svajoju apie skalbinių džiovyklę.

Jėzau, galvojau čia aš viena tokia nenormali, kad skalbiu ir skalbiu. Bet juk iš tikro su mažais vaikais tų skalbinių prisikaupia. Maniškis dar ir atpylinėja siaubingai. Kol tik pienu tai dar nieko, o dabar kai visokiom morkom, tai ir atplaut negali. O dar kartais naudoju daugkartinius vystiklus, tai į vakarą rankos baisios...
Žodžiu skalbiam, skalbiam....
Atsakyti
2-3 kartus per savaite
Atsakyti
dažniausiai skalbiame 1-2 kartus per savaitę bigsmile.gif
Atsakyti