Įkraunama...
Įkraunama...

Visa tiesa apie nagų lakus - 4

QUOTE(Leveret @ 2012 07 29, 13:02)
Man bet kuris lakas su Sache Vite top'u laiko mažiausiai savaitę  smile.gif

kur ? uz kiek? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Realybe @ 2012 07 29, 13:46)
o man jis neitiketinai ilgai laikosi. Visa savaite kaime prabuvau nusilakavusi,maudziaus ezere ir visai neapsilupo,tik nuaugo thumbup.gif

as dar kelis kartus lakavau,kad isitikint. Bet abu kartus po keliu dienu atsilupo nors vienas nagas
Atsakyti
QUOTE(Noya @ 2012 07 29, 19:18)
as dar kelis kartus lakavau,kad isitikint. Bet abu kartus po keliu dienu atsilupo nors vienas nagas

visko gali but,gal ne kiekvieniem nagam vienodai drinks_cheers.gif
as dabar nusilakavus su spalva french riviera rankas,o su opulent pink kojas,tai laiko puikiai thumbup.gif Ranku ir tai jau antra savaite.
Tas opulent pink ant nagu daugiau raudonas negu pink smile.gif
Atsakyti
QUOTE(FrostyFrosty @ 2012 07 29, 20:17)
kur ? uz kiek?  ax.gif

Ebay, apie $9 mirksiukas.gif
Atsakyti
Man patiko ir spalva ir laikymas. VERNIS 447
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo distancija: 31 liepos 2012 - 14:32
Gal kas gali palygint OPI "Tickle My France Y" ir China Glaze "Dress me up" 4u.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
O as, merginos, su tokiu rimtu klausimu 4u.gif biggrin.gif Kokios firmos produkcijoje galima butu rasti nagu laka prancuziskam manikiurui, t.y. su sutrumpintu sepeteliu ir itin baltos spalvos? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Preilauskaitė @ 2012 08 05, 10:49)
O as, merginos, su tokiu rimtu klausimu 4u.gif  biggrin.gif  Kokios firmos produkcijoje galima butu rasti  nagu laka prancuziskam manikiurui, t.y. su sutrumpintu sepeteliu ir itin baltos spalvos? ax.gif

Nueikit kad ir į Eurokos, beveik prie kiekvienos firmos produkcijos kur yra nagų lakai, būna prancūziškam manikiūrui lentynėlė smile.gif Tai va ten ieškokit būtent tokio lako, nes esu mačiusi įvairiausių ten smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cindy @ 2012 08 05, 14:31)
Nueikit kad ir į Eurokos, beveik prie kiekvienos firmos produkcijos kur yra nagų lakai, būna prancūziškam manikiūrui lentynėlė smile.gif Tai va ten ieškokit būtent tokio lako, nes esu mačiusi įvairiausių ten smile.gif

Aciu labai, soliuosiu ieskoti mirksiukas.gif
Atsakyti
Ant juoko pamėginau nusipirkt garsųjį norfinį laką biggrin.gif Spalva tai antra iš kairės:
user posted image
Nu ir ką galiu pasakyt,kad visai neblogas. Lakuojas gražiai,vos nulakavau ir uždžiuvo. Nu velnias,reiks gal kitas spalvas pažiūrėt,toks pigutis, net jei ir būtų nenusisekęs,nebūtų buvę gaila išmest biggrin.gif
Atsakyti
turiu norfinio lako gal tris buteliokus,patinka.tikrai laiko idealiai tris dienas.vat ir pigiena blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rentabili @ 2012 08 07, 13:33)
turiu norfinio lako gal tris buteliokus,patinka.tikrai laiko idealiai tris dienas.vat ir pigiena blush2.gif

Man savaitę atlaikė bigsmile.gif
Atsakyti