QUOTE(abiga @ 2012 07 23, 19:13)
O man L'oreal naujieji pasirodė labai skysti buteliuke, pabijojau, kad netolygiai dengsis, dėl to jų ir nepirkau.
Vat ne, dengiasi tikrai tolygiai
Ieškau patarimo. Darbui salone turiu išsirinkti vieną firmą, kas jums geriausia - China Glaze, Zoya, ORLY, OPI ar kokia kita? Niekaip negaliu išsirinkti
QUOTE(unkind @ 2012 07 24, 15:20)
Ieškau patarimo. Darbui salone turiu išsirinkti vieną firmą, kas jums geriausia - China Glaze, Zoya, ORLY, OPI ar kokia kita? Niekaip negaliu išsirinkti
Man asmeniškai China
Ieškau komentarų apie ZOYA nagų laką,
gal būtų jau išmėginusių?
gal būtų jau išmėginusių?
QUOTE(unkind @ 2012 07 24, 16:20)
Vienareikšmiškai OPI
QUOTE(unkind @ 2012 07 24, 14:20)
as tai irgi uz Orly,nes jie patys paciausi
QUOTE(FrostyFrosty @ 2012 07 29, 12:56)
merginos, kiek laiko jums laiko nagu lakas? kuris ilgiausiai ? lakuojant kaip pridera, baze, du sluoksniai, topas.
Man bet kuris lakas su Sache Vite top'u laiko mažiausiai savaitę
QUOTE(abiga @ 2012 07 23, 19:13)
O man L'oreal naujieji pasirodė labai skysti buteliuke, pabijojau, kad netolygiai dengsis, dėl to jų ir nepirkau.
dengiasi fantastiskai, bet laikois palyginus neilgai
QUOTE(Noya @ 2012 07 29, 12:18)
dengiasi fantastiskai, bet laikois palyginus neilgai
o man jis neitiketinai ilgai laikosi. Visa savaite kaime prabuvau nusilakavusi,maudziaus ezere ir visai neapsilupo,tik nuaugo
Apie naujus Lorealio pastebėjau, kad kaip kurios spalvos. Viena spalva vos nusipirkus sunkiau dengėsi, tirštesnė buvo, bet laikė savaitę ir neatsilupo nei vienas kraštelis (ant natūralių nagų joks lakas man taip nėra laikęs), o kita spalva skysta, gražiai pasidengė, bet po dviejų dienų atsilupo krašteliai.