kaip keista, kad kai kurioms taip trumpai laiko.. man vos tik kamputis nutrupa iškart nusivalau, nes negražu, o vidutiniškai laiko savaitę su trupučiu. tepu base coat'ą, du sluoksniai lako ir viršutinis permatomo, kartais savaitės bėgyje dar permatomo patepu, kad lako apsauga geresnė būtų. lakus naudoju įvairius - loreal color richie, manhattan, china glaze
Man ganėtinai trumpai laiko.. Jei kokias 3-4 dienas, tai jau skaitos gerai, nors kartais tiek neištempiu vien dėl to, jog atsibosta O vos tik pradėjus trupėt, valaus iš karto. Šiaip liūdna, kad L'oreal nelaiko man visai. Aišku, turiu tik vieną spalvą, dar sunku susidaryt įspūdį apie visą liniją, bet vistiek.. :/
QUOTE(illuminated @ 2012 07 07, 19:41)
Man ganėtinai trumpai laiko.. Jei kokias 3-4 dienas, tai jau skaitos gerai, nors kartais tiek neištempiu vien dėl to, jog atsibosta O vos tik pradėjus trupėt, valaus iš karto. Šiaip liūdna, kad L'oreal nelaiko man visai. Aišku, turiu tik vieną spalvą, dar sunku susidaryt įspūdį apie visą liniją, bet vistiek.. :/
Bet kaip keista, kad net ir Loreal naujieji lakai nelaiko Aš tai sakiau mesiu lauk turbūt visus kitus lakus, nes šitie žiauriai patinka Ir pigmentacija, ir šepetėlis, ir laikymas...
Na aš gal suteiksiu jiems antrą šansą, gal čia tik man kokia nesėkminga spalva pasitaikė
QUOTE(cindy @ 2012 07 07, 22:18)
Bet kaip keista, kad net ir Loreal naujieji lakai nelaiko Aš tai sakiau mesiu lauk turbūt visus kitus lakus, nes šitie žiauriai patinka Ir pigmentacija, ir šepetėlis, ir laikymas...
šepetėlis nerealus, man pats tas nagui
mano toks,lorealio lakas su geliu
nepasakyciau, kad laiko 10 dienu, kaip reklamoje, man idealiai atlaike tik 3.paskui apsilaupe kampai.mano nagai naturalus, namie dirbu pe pirstiniu, tai galvoju, kad gal visai ir neblogai, ta prasme as nasaugau lako.
nepasakyciau, kad laiko 10 dienu, kaip reklamoje, man idealiai atlaike tik 3.paskui apsilaupe kampai.mano nagai naturalus, namie dirbu pe pirstiniu, tai galvoju, kad gal visai ir neblogai, ta prasme as nasaugau lako.
Turiu viena laka is tu nauju Loreal, tai nezinau, gal koki sena nusipirkau, bet tris kart bandziau lakuotis nu niekiap neisejo - toks tirstas lakas, kose kazkokia tepasi nei issklaidyt nei ka, turi spet nulakuot vienu prisilietimu, kitaip sakes, nu zodziu baisu
QUOTE(S@lsa @ 2012 07 08, 20:47)
Loreal color riche lakai tikrai nerealus, laikosi puikiai, spalvos grazios.
Man irgi gerai laiko, tikrai po poros dienu nenusilupa
Dar uzmaciau temos pradzioj be galo graziu essie nagu laku Sakykite, gal zinote, ar dar kur nors Lietuvoje juos pardavineja?
Neseniai buvau uzsukus i "Baltic hair", tai ziuriu, jog nebeturi pardavime.
Gal parekomenduotumėt kokį nors maitinantį, su vitaminais top coat'ą?
Kas liečia naujus Loreal'io lakus, turiu gal penkias spalvas, visos dengiasi tobulai. Su top coat'u laiko mažiausiai savaitę
Man pats geriausias ir nepakeičiamas - Sache Vite. Paspartina džiūvimą ir suteikia blizgesio. Tepu base coat'ą, du sluoksnius lako ir ant viršaus Sache Vite. Be problemų atlaiko savaitę, o po to jau valau vien dėl to, kad nuaugęs viršus būna, o ne kampučiai apsilupinėję
Kas liečia naujus Loreal'io lakus, turiu gal penkias spalvas, visos dengiasi tobulai. Su top coat'u laiko mažiausiai savaitę
QUOTE(Saidutia @ 2012 06 29, 14:31)
parekomenduokite top coat kokį nors. Ar dior, ar orly, ar buk man 2 d. max laiko
Galvoju apie orly, kuris paspartina džiuvimą (veiksmingas?), arba super glossy
Galvoju apie orly, kuris paspartina džiuvimą (veiksmingas?), arba super glossy
Man pats geriausias ir nepakeičiamas - Sache Vite. Paspartina džiūvimą ir suteikia blizgesio. Tepu base coat'ą, du sluoksnius lako ir ant viršaus Sache Vite. Be problemų atlaiko savaitę, o po to jau valau vien dėl to, kad nuaugęs viršus būna, o ne kampučiai apsilupinėję
jo šį gėrį ir aš norėjau iš amazon siųstis, bet pinigų pagailo o iš kur perkat?
QUOTE(Saidutia @ 2012 07 22, 20:21)
jo šį gėrį ir aš norėjau iš amazon siųstis, bet pinigų pagailo o iš kur perkat?
Ebay perku, paskutinį kartą už 9$ paėmiau.