Įkraunama...
Įkraunama...

Visa tiesa apie nagų lakus - 4

QUOTE(IzzyLauren @ 2012 06 30, 10:51)
Pabandykite Orly Polishield a

O man sitas pirma diena ar veliausia antra nusilupa nuo nago vientisu sluoksniu, bet uztat labai tinka patina Orly second dry
Atsakyti
Bet kaip įdomiai su tais top coat'ais, kiek žmonių tiek nuomonių, vienai tinka be galo, o kitai jau labai blogas doh.gif tai kaip žinoti kurį pirkti, vat aš išgirdau gerų atsiliepimų apie "In a snap", nusipirkau ir žiauriai nusivyliau schmoll.gif pinigai į balą, o kaip žinia jie nėra jau tokie pigūs. Dabar jau sakau tą "Polishield" reiks bandyt kad parašė jog geras, o va iškart komentaras kad blogas biggrin.gif galvos skausmas man tie top'ai doh.gif o taip norisi kad lakas bent 3-4 dienas laikytų, o dabar su tuo "In a snap" tai vieną dieną laiko, nes kasdien galvą plaunu, tai vat ir nusilupa po to. Čia prieš tai rašiau kad neblogas "Prisma gloss" bet ir tas po 2 dienų nusilupo doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
turiu "polishield" ir kolkas nieko blogo apie ji pasakyt negaliu rolleyes.gif be jo lakas laikosi 1 diena, su juo- gali ir 4 dienas apsitrynes ishsilaikyt biggrin.gif o su mazu vaiku ir be indaploves, tai rankos nuolat vandenyje ax.gif
Atsakyti
Gal dar ir nuo nagų kas nors priklauso, ar stori ar ploni jie..aš kaip sakiau man ir polishield ir sally hansen insta dri labai gerai laiko, ir galva plaunu ir indus plaunu..lakuoju pagrindą, du spalvoto lako sluoksnius ir viršutinį..beje spalvoti daugiausiai pas mane Golden Rose (gerai nešiojasi man), bet taip gerai man ir Orly ir Loreal čia iš tų naujų.. ax.gif
Atsakyti
Man beskaitant tema, iskilo toks klausimas - kaip suprantamas nagu lako laikymasis. Vienoms laiko vos diena, o kitoms- visa savaite. Gal tai reiktu suprasti, kaip vienoms patinka idealiai atrodantys nulakuoti nagai, o kitoms- nieko tokio, kad ir atsilupo, kur nors krastelis, bet juk savaite vis tiek laiko.
Pvz, jeigu nagu lakas buna bent kiek nutrupejes nuo nago galiuko, as persilakuoju nagus ir tai reiskia, kad tiek jis ir laike.
Kaip Jus skaiciuojat laika, kiek nagu lakas islieka?
Atsakyti
QUOTE(Pretori @ 2012 07 02, 12:55)
Man beskaitant tema, iskilo toks klausimas - kaip suprantamas nagu lako laikymasis. Vienoms laiko vos diena, o kitoms- visa savaite. Gal tai reiktu suprasti, kaip vienoms patinka idealiai atrodantys nulakuoti nagai, o kitoms- nieko tokio, kad ir atsilupo, kur nors krastelis, bet juk savaite vis tiek laiko.
Pvz, jeigu nagu lakas buna bent kiek nutrupejes nuo nago galiuko, as persilakuoju nagus ir tai reiskia, kad tiek jis ir laike.
Kaip Jus skaiciuojat laika, kiek nagu lakas islieka?

Aš irgi taip pat - jeigu bent truputis nusilupo, reiškia lakas tiek dienų ir atlaikė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gisana @ 2012 07 02, 12:29)
Aš irgi taip pat - jeigu bent truputis nusilupo, reiškia lakas tiek dienų ir atlaikė  4u.gif

Na man savaime tas pats, jeigu atsilupo koks čia dar laikymasis..
Atsakyti
O man su tuo "In a snap" tai po galvos plovimo tiesiog vienu sluoksniu visas nagų lakas nuo nago nusilupa, nelieka nei čiut čiut, net valiklio nereikia doh.gif tai vat galiu sakyti, kad net vienos dienos nelaiko, nes jei ryte nusilakuoju o po to galvą plaunu tai ir nusilupa viskas doh.gif o naudoju "Bonder", tada 2 sluoksnius lako ir tada 1 sluoksnis "In a snap" ar "Prisma Gloss".
Atsakyti
QUOTE(rita7777 @ 2012 07 02, 15:02)
O man su tuo "In a snap" tai po galvos plovimo tiesiog vienu sluoksniu visas nagų lakas nuo nago nusilupa, nelieka nei čiut čiut, net valiklio nereikia  doh.gif tai vat galiu sakyti, kad net vienos dienos nelaiko, nes jei ryte nusilakuoju o po to galvą plaunu tai ir nusilupa viskas  doh.gif o naudoju "Bonder", tada 2 sluoksnius lako ir tada 1 sluoksnis "In a snap" ar "Prisma Gloss".

Man yra taip nusilupę išvis nieko neplovus, bet dėl pagrindo Sally Hansen No More Breaks toks žalias, jau toks š..., kad žodžių trūksta, pavakary nusilakavau ir vėlai vakare paėmė ir atšoko nuo nago ir taip nusilupo švariai švariai nuo nago visi 4 tie mano sluoksniai lakuoti..
Atsakyti
QUOTE(IzzyLauren @ 2012 07 02, 16:50)
Man yra taip nusilupę išvis nieko neplovus, bet dėl pagrindo Sally Hansen No More Breaks toks žalias, jau toks š..., kad žodžių trūksta, pavakary nusilakavau ir vėlai vakare paėmė ir atšoko nuo nago ir taip nusilupo švariai švariai nuo nago visi 4 tie mano sluoksniai lakuoti..

Tai gal man čia tas Orly "Bonder" viską gadina... Kažkaip be jo nebandžiau g.gif na reikės kokį kartą nusilakuoti be pagrindo, tik lakas ir topas. Nes jau viršūnė su tais nagais, kasdien lakuotis jau atsibodo doh.gif o dar kai mėgstu ryškų laką tai nevaikčiosi apsilaupius o kai kurie nagai kai nusilupa vienu sluoksniu visas nagas, tai atrodo kad net nelakuoti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rita7777 @ 2012 07 02, 16:04)
Tai gal man čia tas Orly "Bonder" viską gadina... Kažkaip be jo nebandžiau  g.gif  na reikės kokį kartą nusilakuoti be pagrindo, tik lakas ir topas. Nes jau viršūnė su tais nagais, kasdien lakuotis jau atsibodo  doh.gif o dar kai mėgstu ryškų laką tai nevaikčiosi apsilaupius o kai kurie nagai kai nusilupa vienu sluoksniu visas nagas, tai atrodo kad net nelakuoti  lotuliukas.gif

Na nežinau ar dėl jūsų pagrindo taip...dėl to mano tai aš po to atsiliepimus paskaičiau, kad jis daug kam toks blogas buvo, o dėl Bonder nesu to girdėjus, o va man įdomu ar jums nuo Bonder nagai nekeičia spalvos? Nes skaičiau, kad kai kurioms šitas pagrindas nudažo nagus..ar tikrai čia taip.. nes neseniai rinkausi Orly pagrindą ir pasiūlė šį, bet pabijojau ir paėmiau Nail Defense, nes jis bespalvis:)
Atsakyti
QUOTE(IzzyLauren @ 2012 07 02, 23:23)
Na nežinau ar dėl jūsų pagrindo taip...dėl to mano tai aš po to atsiliepimus paskaičiau, kad jis daug kam toks blogas buvo, o dėl Bonder nesu to girdėjus, o va man įdomu ar jums nuo Bonder nagai nekeičia spalvos?  Nes skaičiau, kad kai kurioms šitas pagrindas nudažo nagus..ar tikrai čia taip.. nes neseniai rinkausi Orly pagrindą ir pasiūlė šį, bet pabijojau ir paėmiau Nail Defense, nes jis bespalvis:)

Na naudoju dar tik porą savaičių tai nepastebėjau nieko smile.gif
Atsakyti