Įkraunama...
Įkraunama...

Visa tiesa apie nagų lakus - 4

QUOTE(enura @ 2013 09 22, 18:53)
O si laka su kuom nuimti reikia?  ar tinka paprastas lako nuemejas?  blush2.gif  ax.gif  4u.gif

Tinka smile.gif šis lakas, kaip Vitulka pavadino gelinis néra, Tik turi ale kažkokio gelio sudétyje, dèl ko blizga ant nago kaip gelinis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Becel @ 2013 09 22, 21:30)
Tinka smile.gif šis lakas, kaip Vitulka pavadino gelinis néra, Tik turi ale kažkokio gelio sudétyje, dèl ko blizga ant nago kaip gelinis  mirksiukas.gif

imeksite nuorodele , kuris cia bigsmile.gif

radau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Myliu ♥: 22 rugsėjo 2013 - 20:54
QUOTE(Becel @ 2013 09 22, 20:30)
Tinka smile.gif šis lakas, kaip Vitulka pavadino gelinis néra, Tik turi ale kažkokio gelio sudétyje, dèl ko blizga ant nago kaip gelinis  mirksiukas.gif

Aciu Becel 4u.gif Vat tuo blizgesiu jis mane ir zavi, reiks isbandyt
Atsakyti
QUOTE(žora/goša @ 2013 09 14, 22:11)
Dar labai labai patiko šitie lakai-
http://www.manikiura...d557b0.66290267  pastaruoju metu juos daugiausia ir naudoju.

O kuo ypatingi "Morgan Taylor" nagų lakai? 4u.gif
Atsakyti
Gal radote LT kokį atitikmenį Seche vite? ax.gif
Atsakyti
As labai patenkinta neseniai atsiradusiu ilgalaikiu laku Dazzle, kuris isdziusta per 5minutes, negeltonuoja nagai, nusivalo beacetoniniu nagu valikliu, aisku nera labai pigus, rinkinukas tarnauja gan ilgai, tik spalvytes galima po biski pirkti. Man labai patiko tas, kad jau nusilakavus po 5-8 minuciu jau ploviau indus ir jokio ibrezimo nebuvo !
Atsakyti
Aš turiu CND shellac Vinylux vieną spalvą. Na ką galiu pasakyti, ale tikrai 7 dienas išlaiko. Nusivalo paprastu acetonu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(-Alice- @ 2013 10 02, 14:29)
Aš turiu CND shellac Vinylux vieną spalvą. Na ką galiu pasakyti, ale tikrai 7 dienas išlaiko. Nusivalo paprastu acetonu  4u.gif

Sudomino smile.gif Kur pirkote ? Uz kiek ? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(EWI @ 2013 10 02, 16:46)
Sudomino smile.gif Kur pirkote ? Uz kiek ? smile.gif

siunčiausi internetu http://www.enails.eu...nylux&offset=32 buteliuko kaina 12,99 eurų, reikalingas ir viršutinis sluoksnis, taip vadinamas topas, kuris irgi tiek pat kainuoja. Turiu dvi spalvas: ryškiai raudoną "Wildfire" ir lelijavą "Lilac longing". Buvau nusilakavusi su raudona, tai labai gražiai atrodė, nagai blizga, ilgai išlaikė. Aptrupėjo šiek tiek tik dešinės rankos nagas, bet ten pas mane pasisluoksniavęs jis yra, tai neskaitau, kad čia lako problema. Su paprastu acetonu labai sunkiai nusivalo, labai prasikeikiau ir pravargau, arba aš kažkokį ne tokį acetoną turiu. O va su ilgalaikio gelinio lako nuėmėju tai staigiai nusiima 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Alice-: 03 spalio 2013 - 12:41
Dekui -Alice- 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2013 09 25, 13:20)
O kuo ypatingi "Morgan Taylor" nagų lakai? 4u.gif

Gera paletė, lygiai dengia (panašiai kaip Chanel, sluoksniai ''nesusibrūkšniuoja"), patogus šepetėlis, naudojant netirštėja likutis buteliuke, paviršius gražiai blizga, nagų galiukai ''nenudyla''.
Atsakyti
Išmaniosios mergaitės HELP! ax.gif
Ar gali būti tokios šių lakų kainos...? Ar Sally Hansn būna ir feiku?smile.gif Ačiū!!!
https://www.facebook...1...5159&type=1
Atsakyti