Įkraunama...
Įkraunama...

Visa tiesa apie nagų lakus - 4

L'oreal color riche Ingenuous rose gelinis lakas. Nusilakavau rugpjūčio 30 d., o vakar rugsėjo 5 d. nagų galiukai jau buvo nutrupėję. Bet nagų visai nesaugojau, visus darbus namie darau be pirštinių. Užskaitau. Iš esmės ir nagai užaugo, tarpas tarp odelių ir lako jau matomas pasidarė, laikymasis 6 dienos manau tikrai nėra mažas.

user posted image

YSL La Laque #1 Sublime Red lakas. Nusilakavau rugpjūčio 28 d., rugpjūčio 30 d. jau nusivaliau. Labai greit pradėjo galiukai trupėt. Brangus, bet laiko mažai.
user posted image
foto šaltinis
Atsakyti
kokia grazi spalva YSL lako, gaila kad taip prastai laikosi g.gif
Atsakyti
Esu turėjus šį laką YSL su pagrindu man laikėsi ilgai ir netrupėjo bent savaitę.
Atsakyti
Merginos, kuo skiriasi CHANEL lakai tokiais dangteliais, nuo antrųjų?
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Twiggy @ 2013 09 12, 15:05)
Merginos, kuo skiriasi CHANEL lakai tokiais dangteliais, nuo antrųjų?
user posted image
http://2.bp.blogspot...eidoscope 1.jpg

Be dangtelio yra testeris, iš kitos puses buna parašyta "tester not for sale" , o su dangteliu paprasti lakai, kur perkame parduotuvėje. smile.gif

i 
 Draudžiama cituoti daugiau nei vieną foto
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 18 rugsėjo 2013 - 13:37
Bet ir ne testeriai tokie buna, nes tas keturkampus dangtelis nusiima, nes taip patogiau lakuot.. kaip ir London butter buteliuku principas sie chanel lakai
Atsakyti
QUOTE(Prietarai @ 2013 09 12, 13:53)
Bet ir ne testeriai tokie buna, nes tas keturkampus dangtelis nusiima, nes taip patogiau lakuot.. kaip ir London butter buteliuku principas sie chanel lakai

drinks_cheers.gif maniškio dangtelis irgi nusiima ir lieka kamštelis kaip pirmoj foto
Atsakyti
Ačiū, merginos, už konsultaciją 4u.gif Dabar pažiūrėjau Ebay, kai kainos labai nemažos būtent šio Kaleiscope, nusprendžiau saviškį parduoti, ne mano spalva vis tik schmoll.gif
Atsakyti
Pastebejau kad dar pora laku Chanel isleido si rudeni, kaip supratau, deriniui prie nauju lupdaziu

user posted image

Atsakyti
O stai ir tie lupdaziai

user posted image

Jei nerodys, cia nuoroda http://www.beautezin...psticks-review/
Atsakyti
Kokie atsiliepimai apie "Sally Hansen", "O.P.I" lakus? 4u.gif
Atsakyti
Man opi per ilgai dziudavo, bet sepetelis fainas. Tampa per didele, neina sunaudot viso
Atsakyti