Įkraunama...
Įkraunama...

Visa tiesa apie nagų lakus - 4

QUOTE(Hiver @ 2013 07 24, 21:12)
Tai jo jo, Nail System isleide smelinius, smile.gif  uztai ir sakau, negi jie bus aplenke Essence su Catrice? biggrin.gif Nes tie du brendai labai gaudo naujoves, vos tik pasirodo kazkas profesionaliose linijose ar tarp liukso klases laku tuoj ir pas juos atsiranda. smile.gif  O cia Nail System netgi jau turi smelinius o pas anuos dar rodos nemaciau... g.gif

Norfiniai lakai neblogi drinks_cheers.gif ir tekstura, ir sepetelis patogus. As apie situos kalbu:

user posted image
Nuotrauka is cia: http://dovilesblog.b...ys-norfoje.html

Apie tuos pacius norfinius kalbu drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daiker: 24 liepos 2013 - 22:30
Jau ir Golden Rose iskepe smelio teksturos lakus. Kol kas dar neziurejau parduotuvese tik nuotraukas va pamaciau:

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
viskas is cia http://poshnailart.b...n-textures.html

user posted image

Sitas koks grazus wub.gif

Atsakyti
O kaip tie tekstūriniai nusivalo? Lygiai taip skausmingai, kaip ir blizgučiai?

Hiver, tikrai paskutinis gražuolis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(smaggiuke @ 2013 07 26, 09:26)
O kaip tie tekstūriniai nusivalo? Lygiai taip skausmingai, kaip ir blizgučiai?

Kiek kur skaiciau tai ne sunkiau kaip ir shimeriniai lakai ar metalikai, tikrai lengviau nei tie stambiais blizguciais kuriuos su dantim reikia gremzt. wacko.gif

OPI temoje Sunreja minejo kad siunciasi smelines teksturos lakus, tai ji turetu zinoti, jeigu ateis gal papasakos kaip ten kas. ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Hiver @ 2013 07 13, 14:59)
Dar uzmaciau kad "buk" isleido atskira linija keturkampio formos buteliukuose, kaina irgi didesne, bet atrodo tie buteliukai kur kas dailiau nei tie iprastiniai thumbup.gif

Aš turiu vieną iš tos naujos "Būk skydance" vasarinės kolekcijos. Maniškis parduotuvėj atrodė raudonas su rožiniais blizgučiais, bet yra kiek šviesesnės spalvos. Dengėsi gerai, džiūsta greitai ir laiko pakankamai ilgai. Šiaip nemėgstu "būk", nes man jie nelaiko ilgiau nei 1 dieną, ilgai džiūsta, bet šituo labai patenkinta esu smile.gif Netgi labiau nei akcijiniu Maybelline Colorama.
Apskritai iš tų parduodamų prekybcentriuose labiausiai patinka Sincero lakai. Jie nėra patys pigiausi, bet vasarą nesusigadina, nes pigesni man po vasaros +30 pradeda nebedžiūt, tai visus ištėškiau lauk.
Atsakyti
Sveikos, merginos ax.gif štai ką radau facebook'e https://www.facebook...6...8566&type=3. Ten ir sand texture ir metal mirror ir priežiūrų aprašymai thumbup.gif Aš vis tingiu parduotuvėje paskaityti. ax.gif

Apie tuos pacius norfinius kalbu drinks_cheers.gif
[/quote]
Atsakyti
QUOTE(Furfur @ 2013 07 30, 09:58)
Sveikos, merginos  ax.gif  štai ką radau facebook'e https://www.facebook...6...8566&type=3. Ten ir sand texture ir metal mirror ir priežiūrų aprašymai thumbup.gif Aš vis tingiu parduotuvėje paskaityti. ax.gif

Tikrai nemazai visko sudeta. 4u.gif Dar ju pagrindiniam puslapi yra prieziuru aprasymai:
http://www.nails.lt/...care/nailsystem
Atsakyti
zoya smėlinių apžvalga
Atsakyti
Catrice L'Afrique kolekcijoje bus (pati dar nemačiau, bet turbūt bus Lietuvoje) tokie smėliniai:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(zomša @ 2013 07 19, 15:57)
Bet Orly turbūt niekada daugiau nebepirksiu dėl skausmingai ilgo džiuvimo laiko. Padeda greitai džiovinantis lakas, bet vis tiek įspaudai lieka, o ir nelabai mėgstu jį naudoti.

Manęs "Orly" irgi nesužavėjo visai... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2013 08 02, 18:45)
Manęs "Orly" irgi nesužavėjo visai...  unsure.gif

O man Orly patinka. smile.gif Jie nera tirsti ir ilgai nesutirsteja, ilgaamziai, kiekio ir kainos santykis labai geras. Is Orly turiu ir sunkiau besidengianciu ir tokiu kur uztenka vieno sluoksnio ir atrodo nepriekaistingai. Is tu paciu OPI turiu laku kuriais labai patenkinta, o kai kuriais ne visai, pvz. vieno reikia net 5 sluoksnius deti (jei ne daugiau) kad spalva kaip buteliuke gautusi. China Glaze laku spalvos labai grazios ir ju pigiai galima parsisiust, bet va jie daznai tirstokos konsistencijos, bet cia nebutinai minusas kam patinka.
Cia turbut kaip ir kiekvienoj seimoj yra savu saunuoliu yra ir neklauzadu. smile.gif
Faktas kad visada geriausiai dengiasi raudoni atspalviai. Visu firmu. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Hiver @ 2013 08 03, 23:08)
O man Orly patinka. smile.gif Jie nera tirsti ir ilgai nesutirsteja, ilgaamziai, kiekio ir kainos santykis labai geras. Is Orly turiu ir sunkiau besidengianciu ir tokiu kur uztenka vieno sluoksnio ir atrodo nepriekaistingai. Is tu paciu OPI turiu laku kuriais labai patenkinta, o kai kuriais ne visai, pvz. vieno reikia net 5 sluoksnius deti (jei ne daugiau) kad spalva kaip buteliuke gautusi.

Man kaip tik "Orly" tirštokas pasirodė ir dėl to sunkiau lygiai padengti bei greičiau apsitrina nagų galiukai, atšoksta lakas. Tiesa, tik vieną laką turiu, bet nežinau, ar bandyti daugiau... g.gif "China Glanze" nemėginau, bet jei tirštoki - tikriausiai ne man cool.gif. "ESSIE" pakankamai skysti, lengva dengti, greit džiūsta ir padoriai išlieka. Turiu ne vieną buteliuką.
Atsakyti