Įkraunama...
Įkraunama...

Visa tiesa apie nagų lakus - 4

QUOTE(Hiver @ 2013 07 12, 21:31)
Man vienodas ranku ir koju nagu lakavimas tai tas pats kaip vienodu spalvu rankinuko ir avalynes derinimas kazkodel. biggrin.gif  Nors yra kas isikibe laikosi tokiu trradiciju, ypac vyresnio amziaus moteriskes. (pvz. nusiperka rankinuka balta nu ir visi batai prie jo balti.)
As tiesiog pasiziuriu kaz nebutu visiskai nesiderinancios, kad "skanus" derinys gautusi. ax.gif

aš irgi nederinu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Leveret @ 2013 07 13, 14:46)
Per kiek laiko išdžiūna ir kiek maždaug laikosi lakas su OPI top'u?

Isdziuna pakankamai greitai, tikslaus laiko nepasakysiu, nes neatkreipiau demesio. O laikosi taip idealiai apie 7-10 dienu, paskui jau pradeda matytis apsidevejimas, bet as tame tarpe daugiau nebetepu top coat'u, jei tepciau-turbut ir dar ilgiau laikytu. Zodziu, man ir nagu spalva pradeda atsibosti, bet gaila perlakuoti, nes nagai graziai ir naujai atrodo biggrin.gif
Atsakyti
Nusivyliau "ORLY" mini laku. Nusipirkau pabandymui "Prelude To A Kiss" spalvos laką : tirštokas, nelygiai dengiasi, kitą dieną jau atsilupo kraštai, nors tepiau ir "ORLY" viršutinį sluoksnį unsure.gif. Nelygintina su "Essie" kokybe : šie pakankamai skysti, gražiai lygiai dengiasi, gerai išlieka.

Gal "ORLY" didesniuose buteliukuose kokybiškesni? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 18 liepos 2013 - 17:48
QUOTE(Victorious @ 2013 07 18, 18:47)
Gal "ORLY" didesniuose buteliukuose kokybiškesni? g.gif

Pažiūrėjau, kas per spalva. Man Orly didelio buteliuko turėta pastelinė spalva (berods pure porcelain) taip pat negražiai dengėsi. Bet čia daugumos mano bandytų tokių spalvų lakų problema. Essie nebandžiau.smile.gif
Su tamsios spalvos Orly viskas tvarkoje, ne patys skysčiausi, bet dengiasi gerai.

Bet Orly turbūt niekada daugiau nebepirksiu dėl skausmingai ilgo džiuvimo laiko. Padeda greitai džiovinantis lakas, bet vis tiek įspaudai lieka, o ir nelabai mėgstu jį naudoti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zomša: 19 liepos 2013 - 13:59
kurie lakai geresni?ilgiau islaiko? Essie ar Loreal?
Atsakyti
essie
Atsakyti
Sveikos prisijungsiu ir as. 4u.gif Noreciau jusu paklausti kokius stipriklius naudojate?
Atsakyti
I visu isbandytu (nuo Buk iki Chanel) mano megstamiausi lakai Orly ir China glaze, nes visuomet randu patinkanciu spalvu, patogus buteliukai, gana lygiai tepasi bei kaina nesikandzioja. Naudoju ir bonderi, ir "top'a", bet is esmes tai man lakai laikos mazdaug toki pati laiko tarpa kaip ir ne ju, bet iprotis... Dziuvimo laikas visuomet prailgsta, nes kantrybes aplamai neturiu smile.gif) Stiprikliu nenaudoju, bet daznai nagams pailseti nuo lakavimo leidziu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo virsukalne: 24 liepos 2013 - 14:45
Orly nagu stipriklis geras. 4u.gif
Atsakyti
Nagu stiprikliu nebenaudoju jau seniai. ax.gif Nagams pailseti nuo lakavimo neleidziu, kad nesugalvotu vel susilpnet. cool.gif

Papildyta:

Merginos, gal matet, ar Catrice su Essence neisleido dar smelio teksturos laku? 4u.gif Jie juk greitai pagauna visokias naujoves. Ar as cia tik nepastebejau... Nejaugi Nail System juos aplenke rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hiver: 24 liepos 2013 - 17:24
Man atrodo buvau macius nailsystem smelio teksturos laka maximoj g.gif nesu visiskai tikra bet atrodo kad maciau. unsure.gif
Papildyta:
A ir noreciau pagirti norfos nagu laka "nail polish" (keistas pavadinimas bet ka padarysi lotuliukas.gif ) tai va tas nagu lakas visu pirma ziauriai pigus. Tada gerai dengiasi ir gerai laiko 3-5 dienas. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Daiker @ 2013 07 24, 19:31)
Man atrodo buvau macius nailsystem smelio teksturos laka maximoj  g.gif   nesu visiskai tikra bet atrodo kad maciau.  unsure.gif
Papildyta:
A ir noreciau pagirti norfos nagu laka "nail polish" (keistas pavadinimas bet ka padarysi  lotuliukas.gif ) tai va tas nagu lakas visu pirma ziauriai pigus. Tada gerai dengiasi ir gerai laiko 3-5 dienas.  mirksiukas.gif

Tai jo jo, Nail System isleide smelinius, smile.gif uztai ir sakau, negi jie bus aplenke Essence su Catrice? biggrin.gif Nes tie du brendai labai gaudo naujoves, vos tik pasirodo kazkas profesionaliose linijose ar tarp liukso klases laku tuoj ir pas juos atsiranda. smile.gif O cia Nail System netgi jau turi smelinius o pas anuos dar rodos nemaciau... g.gif

Norfiniai lakai neblogi drinks_cheers.gif ir tekstura, ir sepetelis patogus. As apie situos kalbu:

user posted image
Nuotrauka is cia: http://dovilesblog.b...ys-norfoje.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hiver: 24 liepos 2013 - 21:13