Įkraunama...
Įkraunama...

Visa tiesa apie nagų lakus - 4

QUOTE(Ameera @ 2013 06 25, 10:37)
Loreal color riche No. 201. Du sluoksniai neperšviečiami, bet labai natūraliai atrodo. Nežinau ar tokio vaizdo ieškot. smile.gif

drinks_cheers.gif norėjau siūlyti tą patį.

dar gal 202 nr.tiktų

Atsakyti
O kaip Avon nagų lakai? Vis gundausi išbandyti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Jealousa @ 2013 06 26, 10:14)
O kaip Avon nagų lakai? Vis gundausi išbandyti  rolleyes.gif

čia kažkurioj temoj viena narė labai gyrė, sakė išbandžiusi visokių, o geriausiai jai laiko Avon lakai. Aš turiu kelis, tai rekomenduočiau nebent Speed dry, Color trend man kažkaip negražiai dengėsi, dryžiais. Nors dar mėginsiu jį, nes galvoju gal buvau nenuplovusi gerai rankų, gal buvo kremuotos ar pan. ir dėl to galėjo blogai dengtis smile.gif
Atsakyti
Ačiū. Apie Speed dry ir galvoju, neturiu kantrybės su kitokiais. Reikės surizikuoti ir įsigyti pabandymui biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jealousa: 27 birželio 2013 - 08:21
Net nustebau, kaip gerai man laikosi Maybelinne Colorama lakas - neatsilupa daugiau nei savaite, tik kad nagai atauga per ta laika biggrin.gif Ir spalvos tokios nelabai tinkamos ne vasarai. Bet va laikymasis teigiaai nustebino.
Atsakyti
Nezinau ar buvo cia aptartas Maybelline polka dot nail polish .
Turiu ruzava, dengiasi graziai, atrodo labai idomiai ir originaliai thumbup.gif Dziuna labai greitai, bet taip pat ir greitai nusilupa. Jis isdziuves toks labai sausa pasidaro, lengvai trupa nuo nagu
https://encrypted-tb...LgBxFFowFOhkgxi
Atsakyti
Lakai ir atsiliepimai, daug visko:
I dalis
II dalis
III dalis
IV dalis
V dalis
Manikiuras, lakavimas
Raudoni lakai
Atsakyti
rekomenduokit nagu lako virsutini sluoksni? kuris islaikytu ilgiau nagu laka ir suteiktu spindejima?
ir , kad tikrai butu geras??? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Murka* @ 2013 07 10, 20:42)
rekomenduokit nagu lako virsutini sluoksni? kuris islaikytu ilgiau nagu laka ir suteiktu spindejima?

Aš naudoju Seche Vite mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Murka* @ 2013 07 10, 19:42)

Aš naudoju Frenchi, man superinis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Leveret @ 2013 07 10, 21:14)
Aš naudoju Seche Vite  mirksiukas.gif

Aš taip pat šiuo metu Seche vite naudoju, labai patinka dėl greito lako nudžiovinimo ir blizgesio. Bet man nagų lakas su juo atsilupa greičiau, nei be.
Ir kai kurios baidosi SV sudėties.
Atsakyti
QUOTE(zomša @ 2013 07 11, 15:53)
Aš taip pat šiuo metu Seche vite naudoju, labai patinka dėl greito lako nudžiovinimo ir blizgesio. Bet man nagų lakas su juo atsilupa greičiau, nei be.
Ir kai kurios baidosi SV sudėties.

Man lakas laiko mažiausiai savaitę, niekas neatsilupa, bet aš ir namų ruošos darbų darau minimaliai ax.gif Galėčiau drąsiai vaikščiot ir antrą savaitę, bet jau būna nuaugę nagai negražiai.
Atsakyti