Aš gal parašysiu, ką manau apie Orly Nailtrition.
Pirmiausia bandžiau naudoti pagal instrukciją. Pagal ją, reikia savaitę kas dieną ant nagų užlakuoti po 1-2 lako sluoksnius, po savaitės nusivalyti, po to tą patį pakartoti kitą savaitę. Aš bandžiau lakuoti ant viršaus pirmas 5 dienas, bet po to nusivaliau, nes taip lakuojant šis lakas labai pastorina viršutinį nago sluoksnį, kuris pas mane nusilupa, nes nagai sluoksniuojasi, del to jis tik dar greičiau ir daugiau nusilupo. Jei gerai paaiškinau
Manau, toks naudojimas tinkamesnis sugadintiems nagams, o ne blogiems iš prigimties, kurių būklę reikia gerinti iš vidaus. Šiaip jis labai gražiai atrodo ant nagų ir blizga.
Dėl to aš jį sugalvojau naudoti kaip base coat, nes jame vis tiek yra naudingų medžiagų. Pastebėjau, kad nagų lakai su juo man laikosi žymiai ilgiau, nei paprastai. Manau, dėl to, kad jis taip sukurtas, kad viršutinis lako sluoksnis labai gerai įsigertų į ankstesnį (nes visą savaitę jį reikia lakuoti ant viršaus). Po savaitės tokio naudojimo, mano nagai pasidarė šiek tiek tvirtesni, ypač tas plonesnis sluoksnis.
Visai nesigailiu nusipirkusi, nes buteliukas gan didelis ir su juo man lakai išsilaiko maždaug 3-4 dienas (anksčiau ilgiausiai ištverdavo 1-2), bet čia su intensyviu vandens naudojimu. Apskritai, juo džiaugiuosi, nors ir nenaudosiu tiksliai pagal instrukciją.