Įkraunama...
Įkraunama...

Visa tiesa apie nagų lakus - 4

QUOTE(CrazyGirlfriend @ 2013 03 25, 08:43)
o kur kiko kosmetikos galima įsigyti lietuvoje? jei gyveni ne didžiuosiuose miestuose? unsure.gif

Aš visad pirkdavau Ispanijoj ar Italijoj, Lietuvoj nesu mačiusi, bet galiu klysti g.gif
Atsakyti
Taip, KIKO nagu laku kainos pas mus apie 3-4eur, o spalvu pasirinkimas labai didelis, tai buvo idomus atsiliepimai. Reikes bent viena nusipirkti ir isbandyti kokybe smile.gif
Atsakyti

O tokius lakus kuri nors naudojat? 4u.gif

QUOTE(bradunaite @ 2013 03 24, 15:50)

Raso kad Not Found unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hiver: 26 kovo 2013 - 09:38
Zoya Summer 2013

user posted image

user posted image
user posted image

user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hiver: 03 balandžio 2013 - 20:59
Gražūs Zoya Summer 2013 bigsmile.gif

Aš gal noriu Orly Nailtrition g.gif Gal kuri bandėt?

user posted image
Atsakyti
QUOTE(mėlynakė| @ 2013 04 05, 15:38)

Aš gal noriu Orly Nailtrition  g.gif Gal kuri bandėt?

Nebandziau, o ka jis daro? ax.gif

Atsakyti
QUOTE(Hiver @ 2013 04 06, 19:58)
Nebandziau, o ka jis daro? ax.gif

Jis turetu stiprinti luzinejancius ir besisluoksniuojancius nagus. Dar rekomenduojama naudoti tarpuose tarp lakavimu, arba po ilgalaikiu. Atsiliepimai apie ji gan geri. Jau, zinoma, nusipirkau, reikes isbandyti.
Atsakyti
Labas, gal zinote kur LT prekiauja

user posted image

Barry M nagu lakais? ax.gif
Atsakyti
Mano mylimiausi lakai Erre Due wub.gif Ir graziai tepasi, ir spalvu ivairove didziule thumbup.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Limni, niekur nesu tokių mačiusi..Kur jie parduodami?
Atsakyti
As ne LT ax.gif
Kalbant dar apie lakus, galiu rekomenduoti nerealu top coat'a. Turbut pats geriausias pasaulyje thumbup.gif As pati ji siunciuosi is UK, bet tikrai rekomenduoju Seche Vite. Blizga kaip stiklas (manes visada klausineja ar mano nagai geliniai), labai greitai nudziusta. Vienas minusas, kad buteliuke jie pakankamai greitai pradeda dziuti, bet buna spec. seche vite skiediklio pirkti, kurio dar neisbandziau.
Atsakyti
QUOTE(Limni @ 2013 04 18, 11:20)
As ne LT  ax.gif
Kalbant dar apie lakus, galiu rekomenduoti nerealu top coat'a. Turbut pats geriausias pasaulyje  thumbup.gif As pati ji siunciuosi is UK, bet tikrai rekomenduoju Seche Vite. Blizga kaip stiklas (manes visada klausineja ar mano nagai geliniai), labai greitai nudziusta. Vienas minusas, kad buteliuke jie pakankamai greitai pradeda dziuti, bet buna spec. seche vite skiediklio pirkti, kurio dar neisbandziau.

Tai kad visi jį žino ir taip smile.gif Vienas is dažniausiai minimų top coat'ų internete. Tik tiek, kad jame yra Tolueno ir jis klasifikuojamas kaip šiek tiek toksiškesnis. Čia neblogai mergina išanalizuoja. Dar dažnai apie jį minima, kad jis sutraukia nagų laką. Dėl šių priežasčių aš jo vis dar nenoriu išbandyti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mėlynakė|: 18 balandžio 2013 - 13:20