Įkraunama...
Įkraunama...

Visa tiesa apie nagų lakus - 4

Laba,

gal kas bandėt?

http://accessoriesin...spalva-197.html
Kaip Jums?
Atsakyti
Sena žinutė, bet gal dar įdomu 4u.gif

QUOTE(Mivida @ 2013 01 29, 09:39)
Gal kas zino KIKO nagu laku kokybe?  g.gif Idomu kaip laiko?

Man tai patys geriausi nagų lakai (tiesa, tų brangiųjų, kur kainos prasideda nuo 70 Lt bandžiusi nesu 4u.gif ), visada laiko mažiausiai savaitę wub.gif didelis spalvų pasirinkimas, tepasi puikiai, turiu jų gal 30 doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Combat @ 2013 03 24, 20:27)
Man tai patys geriausi nagų lakai, visada laiko mažiausiai savaitę  wub.gif didelis spalvų pasirinkimas, tepasi puikiai, turiu jų gal 30  doh.gif  lotuliukas.gif

Dekui, isbandysiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mėlynakė| @ 2013 03 24, 21:07)
Dekui, isbandysiu  smile.gif

dar patarsiu išbandyti Kiko top coat - visada juo padengiu nagų laką. Dabar net galvoju, kad gal visai ne patys lakai taip gerai laiko, o viskas tik top coat dėka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Combat @ 2013 03 24, 23:21)
dar patarsiu išbandyti Kiko top coat - visada juo padengiu nagų laką. Dabar net galvoju, kad gal visai ne patys lakai taip gerai laiko, o viskas tik top coat dėka  biggrin.gif

Tuomet ir sita galiu pabandyt biggrin.gif Spalvos pas juos tikrai grazios. Keista, kad Kiko savo puslapyje neraso sudeciu, prie ju tik parasyta, kokiu sudedamuju daliu juose nera.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mėlynakė|: 24 kovo 2013 - 22:41
QUOTE(mėlynakė| @ 2013 03 24, 21:33)
gal zinote ar jie yra 3-Free?  g.gif

ne, deja, nieko neišmanau apie sudėtis, net nežinau, kas tas 3-Free blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Combat @ 2013 03 24, 23:39)
ne, deja, nieko neišmanau apie sudėtis, net nežinau, kas tas 3-Free  blush2.gif  blush2.gif

Jau radau, kad pamineta: "Nail Lacquer has no abrasive ingredients like Toluene, Camphor, DBP and Formaldehyde." Cia tie visi kenksmingiausi, kuriu reikia vengti. Lakai be 1, 3 ir 4 vadinasi 3-Free.

Ar bandet ir kitokiu produktu is tos firmos? Ten visko pilna biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mėlynakė| @ 2013 03 24, 21:51)
Jau radau, kad pamineta: "Nail Lacquer has no abrasive ingredients like Toluene, Camphor, DBP and Formaldehyde." Cia tie visi kenksmingiausi, kuriu reikia vengti. Lakai be 1, 3 ir 4 vadinasi 3-Free.

Ar bandet ir kitokiu produktu is tos firmos? Ten visko pilna  biggrin.gif

o, ačiū už paaiškinimą bigsmile.gif

taaaip, nuėjus į miestą MB visada sako - tai ka, paleist tave porai valandų ganytis į KIKO? doh.gif esu išbandžiusi įvairių dalykų, vieni prilipo, kiti nelabai, dėl trečių nesu tikra ir planuoju suteikti jiems antrą šansą. turbūt labai nukryptume nuo temos, jei imčiau dabar viską čia dėstyti biggrin.gif
Atsakyti
Combat, parodykit kada savo nagų lakų kolekcija, įdomu būtų akis paganyti wink.gif
Atsakyti
QUOTE(_sala_ @ 2013 03 24, 22:39)
Combat, parodykit kada savo nagų lakų kolekcija, įdomu būtų akis paganyti wink.gif

reikės kada prisiruošti nufotografuoti blush2.gif ar yra atskira tema, kurioje merginos rodo savo nagų lakus? noriu ir po kitų lobynus pasižvalgyti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Combat @ 2013 03 24, 20:27)
Sena žinutė, bet gal dar įdomu  4u.gif
Man tai patys geriausi nagų lakai (tiesa, tų brangiųjų, kur kainos prasideda nuo 70 Lt bandžiusi nesu 4u.gif ), visada laiko mažiausiai savaitę  wub.gif didelis spalvų pasirinkimas, tepasi puikiai, turiu jų gal 30  doh.gif  lotuliukas.gif

Dėl Kiko čia gana pigi itališka kosmetika. Paskutinį kartą pirkau 3 lakus ir dar lūpdažis bendrai už ~70lt išėjo smile.gif. Taip, spalvų pasirinkimas nerealus, laikymas - vidutiniškas (ne bet man daug kas nelaiko).

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulės zuikutis: 25 kovo 2013 - 07:31
o kur kiko kosmetikos galima įsigyti lietuvoje? jei gyveni ne didžiuosiuose miestuose? unsure.gif
Atsakyti