Įkraunama...
Įkraunama...

Visa tiesa apie nagų lakus - 4

QUOTE(illuminated @ 2013 03 14, 20:59)
Tai šituo atveju visiškai neapsimoka siųstis kad ir iš to pačio feelunique. 9 svarai + tarpininkavimo mokesčiai, siuntimo išlaidos ir t.t..

http://www.nailsupplies.us/
Kainos nėra gana didelės, pati pirkus nesu, bet kiek žinau, yra pirkusių žmonių, tai viskas tvarkoj. Čia jau irgi per tarpininkes reiktų, bet toli gražu nesigautų labai brangiai.

Po 6 dolerius Essie nagų lakai tame puslapyje, su viskuo gaunasi vienas lakas apie 23lt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gisana @ 2013 03 14, 20:36)
Po 6 dolerius Essie nagų lakai tame puslapyje, su viskuo gaunasi vienas lakas apie 23lt  mirksiukas.gif

Na, jei lakas yra geras ir kokybiškas, tai manau, kad tokia kaina nėra didelė labai :}
Atsakyti
QUOTE(illuminated @ 2013 03 14, 22:13)
Na, jei lakas yra geras ir kokybiškas, tai manau, kad tokia kaina nėra didelė labai :}

Man kiek mažoka pigmentacijos juose, reikia trijų sluoksnių ir šepetėlis per mažas, bet laiko tai pakankamai gerai smile.gif dabar nusilakavus Essie, tai jau 5ta diena, galiukai šiek tiek pasibrūžinę, bet matyti tik iš arti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gisana @ 2013 03 15, 09:36)
Man kiek mažoka pigmentacijos juose, reikia trijų sluoksnių ir šepetėlis per mažas, bet laiko tai pakankamai gerai smile.gif dabar nusilakavus Essie, tai jau 5ta diena, galiukai šiek tiek pasibrūžinę, bet matyti tik iš arti biggrin.gif

Naujuose Essie sepetelis didesnis, plokscias smile.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Kur čia tų naujųjų rasti? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gisana @ 2013 03 15, 12:07)

aha, tikrai, kur tų naujų rasti... nes negaliu pakesti siaurų šepetėlių..smile.gif
Atsakyti

Lietuvoj tai nezinau kur blush2.gif o siaip tai nuo kazkurios kolekcijos jie pakeite siuos sepetelius, kaip suprantu ziemos 2011 jau jie buvo, tai visos kolekcijos kurios sukurtos po jos, jau turetu tureti placius sepetelius. ax.gif Ir turbut lakai is permanent kolekcijos (ta kuri nelimituota bazine, klasikine spalvu linija) dabar jau gaminami su tokiais sepeteliais. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hiver: 15 kovo 2013 - 15:32

Cia, kur gyvenu, tai tik su tais naujaisiais sepeteliais ir pardavineja, o kiek siunciausi internetu, tai visalaik su senaisiais gaudavau, kuriu negaliu pakest doh.gif Bet, kadangi man gaunasi perpus pigiau siustis internetu, tai tik tris lakus turiu su tuo didesniu sepeteliu. Galiu pasakyt, kad ziauriai patogiai ir greitai lakuojasi su juo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Roxetė @ 2013 03 08, 19:00)
pats geriausias kada nors turetas, esu 9am danguje  biggrin.gif

user posted image

kalbu ne apie spalva o lako kokybe, nors ir siais YSL buvau labai patenkinta:

o as atvirskciai esu nusivylus chanel laku kokybe, turiu du normalius ir tris testerius, nu kokybe tai atsiprasant kaip kokio ruby rose, po triju dienu jau atsilaupe, net lorealio tie maziukai color rich geriau laiko (nors jie apskritai gerai laiko). tai man kazkaip chanel nagu lakai tik del vardo ir kad ilgai neuzdziusta, o kokybe man geriau koks essie,orly ar china glaze
Atsakyti
QUOTE(mimi88 @ 2013 03 15, 15:55)
o as atvirskciai esu nusivylus chanel laku kokybe, turiu du normalius ir tris testerius, nu kokybe tai atsiprasant kaip kokio ruby rose, po triju dienu jau atsilaupe, net lorealio tie maziukai color rich geriau laiko (nors jie apskritai gerai laiko). tai man kazkaip chanel nagu lakai tik del vardo ir kad ilgai neuzdziusta, o kokybe man geriau koks essie,orly ar china glaze

KOKIA GRAZI SPALVA
Atsakyti
QUOTE(burbulka69 @ 2013 03 18, 08:13)
KOKIA GRAZI SPALVA

smile.gif Dabar neprisimenu kokiam bloge ar forume skaiciau rekomendacijas, koki raudona Chanel laka rinktis pagal savo tipaza:
Chanel Coromandel - blondinems,
Chanel Fire - satenems (cia tos per viduriuka nei visai sviesios nei labai tamsios),
Chanel Pirate - brunetems.
Atsakyti
Essie 2013 Resort (kurortine) kolekcija

user posted image
user posted image

ant nagu http://ommorphiabeau...013-collection/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hiver: 18 kovo 2013 - 19:37