Radau būdą išvengti lako burbuliavimosi, tai dalinuosi, gal dar kam nors pravers. Anksčiau darydavau taip: visus nagus padengiu pagrindu, tada lakuoju pirmu sluoksniu, po to antru, o tada jau dedu viršutinį sluoksnį. Bet deja, tuo momentu, kai ateina viršutinio sluoksnio eilė, tų nagų, kuriuos lakavau pirmuosius lakas jau buna pradęjęs kelt burbuliukus. Tai šiandien pabandžiau kitaip - lakavau po vieną nagą nuo pagrindo iki viršutinio sluoksnio, o tik tada ėmiausi kito. Ir burbuliukai neiškilo
QUOTE(Gisana @ 2013 03 07, 11:17)
Gisana, ačiū
Keli pastebėjimai:
Norėtųsi visus lakus matyti vienodam dienos apšvietime.
Būtų informatyviau, jei vienu metu rodytum panašių atspalvių lakus, pvz. visus nude, visus raudonus ir t.t.
Spalvos pavadinimas tariamas fuksija.
QUOTE(Terezza @ 2013 03 07, 14:02)
Gisana, ačiū
Keli pastebėjimai:
Būtų informatyviau, jei vienu metu rodytum panašių atspalvių lakus, pvz. visus nude, visus raudonus ir t.t.
Keli pastebėjimai:
Terezza, labai ačiū už pastebėjimus dėl vieno intarpo prie dirbtinės šviesos, tai taip jau gavosi, galvojau, kad filmuoju, bet vėliau kai jau vakare peržiūrinėjau video, pamačiau, kad netyčia išjungus record buvau tai sėdau prie lempos perfilmuot, žinau, nekas nekas kitąkart reiks visada pasitikrinti ar nuspaudus įrašymo mygtuką dėl spalvų, kažkaip nepagalvojau, maniau gal bus gerai pagal firmas išdėliot, bet visai gal ir nieko būtų palyginti spalvas tarpusavy nors ten toks palyginimas.. Kažkodėl spalvos kai kurios neatitinka realybės ačiū už fuksiją, taip ir nepažiūrėjau tarimo bet kitur žiūriu sako fjušia
How do you pronounce fuchsia? Answer: Few-sha ir čia
Gisana,
Iš kur China Glaze pirkai taip pigiai? Ir iš kur Essie? Aš kažkada pirkau po 4 eurus, bet nepamenu kaip parduotuvė vadinasi
Iš kur China Glaze pirkai taip pigiai? Ir iš kur Essie? Aš kažkada pirkau po 4 eurus, bet nepamenu kaip parduotuvė vadinasi
QUOTE(Galadrielė @ 2013 03 07, 14:18)
Gisana,
nailsupplies.us, buynail.com per tarpininkes
QUOTE(Gisana @ 2013 03 07, 12:11)
ačiū už fuksiją, taip ir nepažiūrėjau tarimo bet kitur žiūriu sako fjušia
Aš sulietuvintai spalvos pavadinimą parašiau. Kad jau filmukas lietuviškas, tai ir nebūtina gilintis į anglų. Tuo labiau, kad tas pats tikras angliškas ir amerikietiškas tarimas skiriasi.
pats geriausias kada nors turetas, esu 9am danguje
kalbu ne apie spalva o lako kokybe, nors ir siais YSL buvau labai patenkinta:
kalbu ne apie spalva o lako kokybe, nors ir siais YSL buvau labai patenkinta:
patarkite, kas turite ar 6iaip, kuri gražesnė spalva - ESSIE Smoki'n hot ar OPI Nein nein nei! Ok Fine!
QUOTE(cereza @ 2013 03 09, 20:14)
patarkite, kas turite ar 6iaip, kuri gražesnė spalva - ESSIE Smoki'n hot ar OPI Nein nein nei! Ok Fine!
aš už Essie "Smoki'n hot". O iš kur jūs tą Essie lako spalvą pirktumėte jei ne paslaptis?
QUOTE(-Alice- @ 2013 03 09, 22:14)
aš už Essie "Smoki'n hot". O iš kur jūs tą Essie lako spalvą pirktumėte jei ne paslaptis?
akropoly bet man opi lakai kokybe labiau patinka...
QUOTE(cereza @ 2013 03 09, 22:26)
akropoly bet man opi lakai kokybe labiau patinka...
O kuriam mieste kuriam Akropoly prekiauja Essie lakais?
Spalvos skirtingos, viena tamsiai pilka i zaluma kita tamsiai violetine i pilkuma, man patiktu tureti jas abi.
Jeigu norit tokios violetines kaip Essie bet butent is OPI paziurekit dar sita spalva
I brake for manicures