Įkraunama...
Įkraunama...

Visa tiesa apie nagų lakus - 4

Radau būdą išvengti lako burbuliavimosi, tai dalinuosi, gal dar kam nors pravers. Anksčiau darydavau taip: visus nagus padengiu pagrindu, tada lakuoju pirmu sluoksniu, po to antru, o tada jau dedu viršutinį sluoksnį. Bet deja, tuo momentu, kai ateina viršutinio sluoksnio eilė, tų nagų, kuriuos lakavau pirmuosius lakas jau buna pradęjęs kelt burbuliukus. Tai šiandien pabandžiau kitaip - lakavau po vieną nagą nuo pagrindo iki viršutinio sluoksnio, o tik tada ėmiausi kito. Ir burbuliukai neiškilo nail.gif
Atsakyti
Na štai mano pirmasis video apie nagų lakus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Gisana @ 2013 03 07, 11:17)
Na štai mano pirmasis video apie nagų lakus  blush2.gif

Gisana, ačiū 4u.gif
Keli pastebėjimai:
Norėtųsi visus lakus matyti vienodam dienos apšvietime.
Būtų informatyviau, jei vienu metu rodytum panašių atspalvių lakus, pvz. visus nude, visus raudonus ir t.t.
Spalvos pavadinimas tariamas fuksija.
Atsakyti
QUOTE(Terezza @ 2013 03 07, 14:02)
Gisana, ačiū 4u.gif
Keli pastebėjimai:
Norėtųsi visus lakus matyti vienodam dienos apšvietime.
Būtų informatyviau, jei vienu metu rodytum panašių atspalvių lakus, pvz. visus nude, visus raudonus ir t.t.
Spalvos pavadinimas tariamas fuksija.

Terezza, labai ačiū už pastebėjimus 4u.gif dėl vieno intarpo prie dirbtinės šviesos, tai taip jau gavosi, galvojau, kad filmuoju, bet vėliau kai jau vakare peržiūrinėjau video, pamačiau, kad netyčia išjungus record buvau doh.gif tai sėdau prie lempos perfilmuot, žinau, nekas nekas blush2.gif kitąkart reiks visada pasitikrinti ar nuspaudus įrašymo mygtuką biggrin.gif dėl spalvų, kažkaip nepagalvojau, maniau gal bus gerai pagal firmas išdėliot, bet visai gal ir nieko būtų palyginti spalvas tarpusavy biggrin.gif nors ten toks palyginimas.. Kažkodėl spalvos kai kurios neatitinka realybės doh.gif ačiū už fuksiją, taip ir nepažiūrėjau tarimo biggrin.gif bet kitur žiūriu sako fjušia g.gif
How do you pronounce fuchsia? Answer: Few-sha ir čia
Atsakyti
Gisana,

Iš kur China Glaze pirkai taip pigiai? Ir iš kur Essie? Aš kažkada pirkau po 4 eurus, bet nepamenu kaip parduotuvė vadinasi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Galadrielė @ 2013 03 07, 14:18)
Gisana,

Iš kur China Glaze pirkai taip pigiai? Ir iš kur Essie? Aš kažkada pirkau po 4 eurus, bet nepamenu kaip parduotuvė vadinasi doh.gif

nailsupplies.us, buynail.com per tarpininkes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gisana @ 2013 03 07, 12:11)
ačiū už fuksiją, taip ir nepažiūrėjau tarimo biggrin.gif bet kitur žiūriu sako fjušia  g.gif
How do you pronounce fuchsia? Answer: Few-sha ir čia

Aš sulietuvintai spalvos pavadinimą parašiau. Kad jau filmukas lietuviškas, tai ir nebūtina gilintis į anglų. Tuo labiau, kad tas pats tikras angliškas ir amerikietiškas tarimas skiriasi.
Atsakyti
pats geriausias kada nors turetas, esu 9am danguje biggrin.gif

user posted image

kalbu ne apie spalva o lako kokybe, nors ir siais YSL buvau labai patenkinta:

user posted image
Atsakyti
patarkite, kas turite ar 6iaip, kuri gražesnė spalva - ESSIE Smoki'n hot ar OPI Nein nein nei! Ok Fine! ax.gif
Atsakyti
QUOTE(cereza @ 2013 03 09, 20:14)
patarkite, kas turite ar 6iaip, kuri gražesnė spalva - ESSIE Smoki'n hot ar OPI Nein nein nei! Ok Fine!  ax.gif

aš už Essie "Smoki'n hot". O iš kur jūs tą Essie lako spalvą pirktumėte jei ne paslaptis? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Alice-: 09 kovo 2013 - 22:14
QUOTE(-Alice- @ 2013 03 09, 22:14)
aš už  Essie "Smoki'n hot". O iš kur jūs tą Essie lako spalvą pirktumėte jei ne paslaptis?  blush2.gif

akropoly blush2.gif bet man opi lakai kokybe labiau patinka... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(cereza @ 2013 03 09, 22:26)
akropoly blush2.gif bet man opi lakai kokybe labiau patinka... ax.gif

O kuriam mieste kuriam Akropoly prekiauja Essie lakais? bigsmile.gif
Spalvos skirtingos, viena tamsiai pilka i zaluma kita tamsiai violetine i pilkuma, man patiktu tureti jas abi. ax.gif

Jeigu norit tokios violetines kaip Essie bet butent is OPI paziurekit dar sita spalva
I brake for manicures
user posted image

Atsakyti