o kaip laiko ..opi, china glaze.. nagu lakai? kuris patvaresnis
Koks įdomus paviršius naujųjų lakų
QUOTE(cindy @ 2013 03 03, 12:28)
Koks įdomus paviršius naujųjų lakų
astai kai pagalvoju kaip juos nuvalyt reiktu..pas mane tuo klausimu kantrybes ner cia jauciu panasiai kaip is nagu dailes yra tokie blizguciai ne blizguciai birus kur uzberus toks pat pavirsius gaunasi, nu bet jau nuvalyt
Papildyta:
QUOTE(Hiver @ 2013 03 01, 19:39)
grazios spalvytes, man ta itty bitty labai man ju tekstura ir kai kurios spalvos atsocijuojasi su serbetu
man su statybiniu gruntu asocijuojasi
Kur Kaune ZOYA lakų ieškot? Kiek kainuoja maždaug?
QUOTE(Leveret @ 2013 03 04, 18:36)
Esu pirkus Akropolyje Baltic hair parduotuvėj
QUOTE(Leveret @ 2013 03 04, 18:36)
Zoya Baltic Hair parduotuvėse yra, kainuoja 23Lt
Turiu klausima del Seche Vite top coat'o. Ant buteliuko parasyta WARNING! This product contains a chemical known to the State of California to cause birth defects or other reproductive harm.
Tos, kuries vartoja- ka jus manot apie tai? Kiek guglinau, vienos blogeres raso, kad del tolueno ir nieko cia tokio (betgi kitos firmos nebededa berods?), kitos daugiau nebeperka. Gal kas nors daugiau informacijos turit?
Tos, kuries vartoja- ka jus manot apie tai? Kiek guglinau, vienos blogeres raso, kad del tolueno ir nieko cia tokio (betgi kitos firmos nebededa berods?), kitos daugiau nebeperka. Gal kas nors daugiau informacijos turit?
QUOTE(Mintee @ 2013 03 05, 12:42)
Turiu klausima del Seche Vite top coat'o. Ant buteliuko parasyta WARNING! This product contains a chemical known to the State of California to cause birth defects or other reproductive harm.
O siaubas
Gerai, kad nenusipirkau antro buteliuko
Neaišku, kiek ten to tolueno yra
QUOTE(Leveret @ 2013 03 05, 17:29)
O tai ant pirmo nematet parasyta?
Pasak sito blogo, nieko ten labai blogo nera: http://lacquerglamou...ess-or-harmful/
Velniai zino
Siaip Kalifornijoj ten ant labai daug dalyku sitie uzrasai buna. Bet, jeigu ta laka gert reikia, kad blogas poveikis pasireikstu, tai nevisai tas pats, kas nagus lakuotis. O gal uztenka garu? Kazkaip berysio, kai nieko daugiau nepaaiskinta, tik ispejimas idetas.
Papildyta:
QUOTE(Gisana @ 2013 03 05, 17:44)
Neaišku, kiek ten to tolueno yra
Taivat. Gali but 1/1000000000 - o ispejima vistiek deda, vien todel, kad jo sudetyje yra. O gal ten 50%