įdomu iš kur gauna
tai gaunas virš 38lt.. na, jei nerasčiau jau nieko visai panašaus, tai gal ir pirkčiau. gal
gal nagų lakų rinkoje kokių nors naujienų yra - super duper ilgai išliekančių lakų? pasidalinkit
Malena, manau tikrai galima panašią spalvą rasti
OPI Mrs. O'Leary's BBQ
OPI Mrs. O'Leary's BBQ
QUOTE(_sala_ @ 2012 12 16, 19:49)
Kad nelabai man jos panašios, tavo įdėta man labiau primena mano China Glaze mylimuką purr-effect plum
2013 pavasario OPI Mariah Carey kolekcija:
kiek esu bandziusi nagu laku China Glaze ir Orly (pirkti nagavitoje) nei vieni ju nelaike man, dengiasi graziai, atrodo graziai, taciau jau antra diana krasteliai atsilupineja naudojau ir nagu lako pagrinda... nesuprantu, nes kai kurie nagu lakai is eurokos po 5-10lt daug geriau laiko, ir po 5 ienu dar graziai atrodo, o vat sie jau antra diena kosmaras.....
QUOTE(Murka* @ 2013 01 03, 10:21)
kiek esu bandziusi nagu laku China Glaze ir Orly (pirkti nagavitoje) nei vieni ju nelaike man, dengiasi graziai, atrodo graziai, taciau jau antra diana krasteliai atsilupineja naudojau ir nagu lako pagrinda... nesuprantu, nes kai kurie nagu lakai is eurokos po 5-10lt daug geriau laiko, ir po 5 ienu dar graziai atrodo, o vat sie jau antra diena kosmaras.....
Visų pirma Orly nėra Nagavitoje
QUOTE(Malena @ 2013 01 03, 13:04)
Visų pirma Orly nėra Nagavitoje
na sumaisiau abu pirkau internetu, viena manikiuras.eu, kuris skaitosi nagavita, o kita irgi internetu tik kitam psl, kazkaip maniau ka irgi skaitosi nagavitos internetinis psl
QUOTE(Malena @ 2012 12 16, 15:10)
Gal yra koks atitikmuo OPI arba Orly? Nuotraukoje Chanel iš 2013 metų pavasario kolekcijos.
Gal pasižiūrėkite Skyfall spalvą iš J.Bondo kolekcijos Kažkas panašaus
va radau dar panašesnę iš OPI Russian kolekcijos "Suzi says DA". Kokiam ebay ar amazone dar rastumėte
QUOTE(Neriliene @ 2012 12 05, 21:37)
Patys pačiausi yra China Glaze ir Loreal su geliu, ilgai laikosi, labai labai superiniai Aišku ir tuos visus paprastesnius naudoju, kaip buk wet n wild, bet šitie arčiausiai širdies
China Glaze nebandžiau,bet Loreal su geliu mėginau tikrai gerai laiko,tik va tirštėja tai jau labai,jau iš po 2-3 k naudojimo,neįmanoma toliau lakuotis likus puse buteliuko,nors imk ir mesk lauku,kaip sutirštėja tai baisu
QUOTE(mintaute @ 2013 01 03, 19:41)
China Glaze nebandžiau,bet Loreal su geliu mėginau tikrai gerai laiko,tik va tirštėja tai jau labai,jau iš po 2-3 k naudojimo,neįmanoma toliau lakuotis likus puse buteliuko,nors imk ir mesk lauku,kaip sutirštėja tai baisu
priklauso nuo spalvos man dvi spalvos nuo vasaros dar nesutirštėjo
QUOTE(cindy @ 2013 01 03, 21:25)
priklauso nuo spalvos man dvi spalvos nuo vasaros dar nesutirštėjo
turiu 409numeriuka ,kokius jūs turite?