Įkraunama...
Įkraunama...

Visa tiesa apie nagų lakus - 4

vis tik nusipirkau OPI- Don't Pretzel My Buttons. Labai patenkinta, labai gerai dengiasi, jokių ruožų, net vieno sluoksnio užtenka, super thumbup.gif
Tickle My France Y pasirodė pernelyg į rudumą.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Balalaika.: 23 lapkričio 2012 - 18:40
Noriu ir aš. Čia kaip suprantu naujas, aš jo nemačiusi.Tickle My France Y liko mažiau nei pusė. Balalaika, kiek Nagavitoj kainavo?
Atsakyti
Opi po 24lt. Čia iš Germany kolekcijos. O tau netirštėja nei kiek? Nes man konsistencija dabar ideali. Bet kažkaip pas mane linkę lakai tirštėti. Nors opi neturėjau dar. Norėjau kartu skiediklį pirkti, bet pagalvojau nusipirksiu tada, kai prireiks.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Balalaika.: 23 lapkričio 2012 - 19:01
QUOTE(Balalaika. @ 2012 11 23, 20:00)
O tau netirštėja nei kiek? Nes man konsistencija dabar ideali. Bet kažkaip pas mane linkę lakai tirštėti.

Man OPI labai tirštėja. Visi kiti nėra tragiško tirštėjimo, bet nu iki galo tikrai nesusinaudoja.
TIK INGLOT lakai netirštėja. Talpa jų gan didelė (stengiuosi pirkti mažesnes talpas, nes didelės sutirštėja ir veltui pinigai išmetami, pagal mane). O su jais surizikavau nu ir du buteliukus labai einamų spalvų sunaudojau iki paskutinio lašo. Net trečdaliui likus skystumas buvo kaip ką tik pirkto.
thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Balalaika. @ 2012 11 23, 18:29)

Nagavitoj pirkot?
Atsakyti
taip. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Balalaika. @ 2012 11 23, 19:00)
Opi po 24lt. Čia iš Germany kolekcijos. O tau netirštėja nei kiek? Nes man konsistencija dabar ideali. Bet kažkaip pas mane linkę lakai tirštėti. Nors opi neturėjau dar. Norėjau kartu skiediklį pirkti, bet pagalvojau nusipirksiu tada, kai prireiks.

Tirštėja, atradau, kad nagų lakam labai svarbu nepalikt lako ant kakliuko kur užsisuka buteliukas, to reikia kad sandariai užsisuktų. Ant kakliuko likusi laką nuvalau su valikliu. Man OPI vistiek atrodo labai geras kokybės/kainos santykis. Kai aš tu lakų neturiu labai daug, tai man super gerai. bigsmile.gif
Forumo rekomendacijom esu nusipirkus Orly skiediklį, merginos rašė kad tikrai geras, nu man tai veltui išmesti pinigai verysad.gif Gal kurios kitos firmos skiedikliai geresni, o šį planuoju nešt į išparduotuę.
Atsakyti
QUOTE(Balalaika. @ 2012 11 21, 23:29)
Gal galit patarti laką, tokio atspalvio kaip nuotraukoje, kad dengtųsi idealiai, kurio dviejų sluoksnių pilnai užtektų, ir kurį būtų galima įsigyti lietuvoje?
Kiek esu pirkusi nude lakų, visi tragiškai dengiasi, ruožais, baisu žiūrėti.  schmoll.gif
Tad patarkit tik tos, kurios turi, ir yra patenkintos dengimu. Būsiu dėkinga

Man lygiai dengiasi ir netirštėja China Glaze Nude 827, kadangi China Glaze lakai ilgai džiūna, naudoju su Orly Sec n Dry, laikosi apie penkias dienas, perku Medinėse šukose tongue.gif
user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DA_LI: 24 lapkričio 2012 - 17:17
QUOTE(_sala_ @ 2012 10 29, 20:15)
Šiandien Droge mačiau naujus Golden Rose rich color nagų lakus (su plačiu šepetuku), panašu, kad gražių spalvų yra, niekas nebandėt dar? Nes senieji man labai patiko kiek esu turėjusi.
user posted image

Gal klaipėdietės yra mačiusios, kur jų rasti? Droguose nėr schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ambicija: 29 lapkričio 2012 - 16:19
beautyforsale.eu / a.k.a. vitrinoj rašo,kad Orly lakai dabar vietoj įprastų 25lt - 20lt. Tai įdomu, čia tik internetu perkant ar galioja ir parduotuvėj? g.gif Nes jau kiek laiko trokštu "Star Spangled", vis pamirštu ir nenusiperku, o čia puiki proga biggrin.gif
Atsakyti
Inglot nemažai spalvų -30 proc. 4u.gif
Atsakyti
2013 metų Opi kolekcija Euro centrale, įkvėpta Lenkijos, Rumunijos, Čekijos.. Juokingaisias pavadinimas - hand of my kielbasa lotuliukas.gif
Bet šiaip nepasakyčiau, kad labai gražios splavos..
user posted image
user posted image
Papildyta:
Ir dar Mariah Carey 2013 m. linija. Kažkokia naujovė, lakas kaip iš kristaliukų.
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _sala_: 30 lapkričio 2012 - 11:54