Įkraunama...
Įkraunama...

Visa tiesa apie nagų lakus - 4

Gal galit patarti laką, tokio atspalvio kaip nuotraukoje, kad dengtųsi idealiai, kurio dviejų sluoksnių pilnai užtektų, ir kurį būtų galima įsigyti lietuvoje?
Kiek esu pirkusi nude lakų, visi tragiškai dengiasi, ruožais, baisu žiūrėti. schmoll.gif
Tad patarkit tik tos, kurios turi, ir yra patenkintos dengimu. Būsiu dėkinga
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Balalaika. @ 2012 11 22, 00:29)
Gal galit patarti laką, tokio atspalvio kaip nuotraukoje, kad dengtųsi idealiai, kurio dviejų sluoksnių pilnai užtektų, ir kurį būtų galima įsigyti lietuvoje?
Kiek esu pirkusi nude lakų, visi tragiškai dengiasi, ruožais, baisu žiūrėti.  schmoll.gif

Loreal Macaron noisette
Dengiasi gerai, užtenka dviejų sluoksnių, nėra dryžių. Spalva nude, bet tokia biški į rausvumą ax.gif
Atsakyti
ai turėjau, dengiasi gerai, bet netenkina tai, kad keliem kartam tik nusilakuot užteko, max 5, ta reiškia iki mėnesio laiko. Paskui jau ir labai sunkiai pasikabina, ir lyg patirštėjo. Bet va dengimasis tikrai superinis.
Atsakyti
QUOTE(Murka* @ 2012 10 31, 21:37)
ieskau nagu lako virsutinio sluoksnio, kad ypatingai suteiktu blizgesi, gal ka rekomenduotumete? tarkim is china glaze arba opi....? g.gif
gal esate kas bandziusi si? cia ir pagrindas ir virsutinis sluoksnis viename, manau labai ekonomiska, tik idomu realiai kaip jis, ar suteikia spindesio kaip virutinis sluoksnis...? g.gif
http://www.manikiura...c...ksnis-14ml

Aš turejau INM looks wet, man lb patiko!
Atsakyti
QUOTE(Balalaika. @ 2012 11 22, 12:14)
ai turėjau, dengiasi gerai, bet netenkina tai, kad keliem kartam tik nusilakuot užteko, max 5, ta reiškia iki mėnesio laiko. Paskui jau ir labai sunkiai pasikabina, ir lyg patirštėjo. Bet va dengimasis tikrai superinis.

drinks_cheers.gif teisybė, užtenka tai trumpam. Bet man tai ne 5, o kokiai 10 kartų užteks.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zhaltvyksle: 22 lapkričio 2012 - 13:00
Balalaika, o tau OPI "Tickle My France Y" netinka? Dengiasi ruoželiais, bet ant nago išsilygina ir išdžiūsta gražiai. Aš be jokiu pagrindų tepu tiesiai ant nago vieną arba du sluoksnius. Pigmentacijai tai OPI nieko neprikiši thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2012 11 22, 16:22)
Balalaika, o tau OPI "Tickle My France Y" netinka? Dengiasi ruoželiais, bet ant nago išsilygina ir išdžiūsta gražiai. Aš be jokiu pagrindų tepu tiesiai ant nago vieną arba du sluoksnius. Pigmentacijai tai OPI nieko neprikiši thumbup.gif

nu ryt nueisiu į Nagavitą, pasižiūrėsiu kaip ten realiai ta spalva, nes internete kiek swach'ų žiūrėjau, tai daug kur tokia papilkėjus atrodo, arba pernelyg ruda, nesuprasi kokia ten ta tikroji spalva.
Atsakyti
QUOTE(Zhaltvyksle @ 2012 11 22, 12:00)
drinks_cheers.gif teisybė, užtenka tai trumpam. Bet man tai ne 5, o kokiai 10 kartų užteks.

drinks_cheers.gif bet man tai tas patin ka nes iki siol nei vieno lako nesu pabaigusi iki galo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Balalaika. @ 2012 11 22, 00:29)
Kiek esu pirkusi nude lakų, visi tragiškai dengiasi, ruožais, baisu žiūrėti.  schmoll.gif
user posted image

Is naujos siu metu rudens OPI kolekcijos Don't Pretzel My Buttons, Nagavitoj paziurekit
user posted image
Atsakyti
ačiū merginos, žiūrėsiu ką ryt nusipirksiu. Bet pirksiu būtinai. smile.gif
Atsakyti
bet kad OPI ilgai dziuna labai sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Prietarai @ 2012 11 23, 03:57)
bet kad OPI ilgai dziuna labai sad.gif

man OPI kazkaip nelabai ilgai.. China glaze daug ilgiau g.gif
Atsakyti