Įkraunama...
Įkraunama...

Visa tiesa apie nagų lakus - 4

QUOTE(_sala_ @ 2012 10 27, 13:57)
Tas Gouda Gouda Two Shoes (pilnas pavadinimas) yra iš limituotos praėjusio pavasario Holland kolekcijos, ieškokit, nes paskui turbūt dings iš prekybos wink.gif

Skaičiau, kad Nagavita Hollandą jau atsivežė, bet nebuvau dar apžiūrėti
Atsakyti
[quote=_sala_,2012 10 26, 14:58]
manau Opi Gouda gouda panašiausias wink.gif Tik gal ne toks rausvas, truputi rusvesnis.
user posted image

Šitas tai labai gražus wub.gif
Atsakyti
Šiandien Droge mačiau naujus Golden Rose rich color nagų lakus (su plačiu šepetuku), panašu, kad gražių spalvų yra, niekas nebandėt dar? Nes senieji man labai patiko kiek esu turėjusi.
user posted image
Kelios gražios spalvos:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _sala_: 29 spalio 2012 - 19:21
QUOTE(_sala_ @ 2012 10 29, 19:15)
Šiandien Droge mačiau naujus Golden Rose rich color nagų lakus (su plačiu šepetuku), panašu, kad gražių spalvų yra, niekas nebandėt dar? Nes senieji man labai patiko kiek esu turėjusi.
[

bigsmile.gif Aciu uz naujienas ir info, butinai reiks kokia spalva pagriebti pasibandyti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 10 31, 00:07)
bigsmile.gif  Aciu uz naujienas ir info, butinai reiks kokia spalva pagriebti pasibandyti thumbup.gif

Man irgi labai įdomu pabandyti, gal kokią akciją kada užmatysiu, tada ir griebsiu (mačiau vyšninį gražų). Laukiu ir tavo atsiliepimų wink.gif
Atsakyti
ieskau nagu lako virsutinio sluoksnio, kad ypatingai suteiktu blizgesi, gal ka rekomenduotumete? tarkim is china glaze arba opi....? g.gif
gal esate kas bandziusi si? cia ir pagrindas ir virsutinis sluoksnis viename, manau labai ekonomiska, tik idomu realiai kaip jis, ar suteikia spindesio kaip virutinis sluoksnis...? g.gif
http://www.manikiura...c...ksnis-14ml
Atsakyti
QUOTE(Murka* @ 2012 10 31, 20:37)
ieskau nagu lako virsutinio sluoksnio, kad ypatingai suteiktu blizgesi, gal ka rekomenduotumete? tarkim is china glaze arba opi....? g.gif
gal esate kas bandziusi si? cia ir pagrindas ir virsutinis sluoksnis viename, manau labai ekonomiska, tik idomu realiai kaip jis, ar suteikia spindesio kaip virutinis sluoksnis...? g.gif

Turėjau, nelabai patiko ne tik man.
Atsakyti
QUOTE(Murka* @ 2012 10 31, 22:37)

Kaip base coat jis geras, bet kaip top coat ne schmoll.gif Nes kai lakuojamas kaip topas, šitas CG suskystina spalvoto lako sluoksnį ir padaro tokius baltus dryželius, tarpelius ir kitokio plauko nelygumus. Vienintelis pliusas, kad labai greitai džiūna ir taupiai naudojasi (naudoju tik kaip pagrindą).

Šiandien buvau Nagavitoje, apžiūrėjau Hollandą. Goudos nebeturėjo, bet apžiūrėjus paletėje spalva man nepasirodė nei graži, nei verta dėmesio - gal buteliuke ar ant tikrų nagų kitaip žiūrėtųsi, nes internetiniuose swatchuose tai gražus lakas atrodo.
Atsakyti
QUOTE(Murka* @ 2012 10 31, 21:37)

as turiu si ir esu patenkinta. Ir blizgesys geras, ir isdziusta tai labai greitai
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Dioryte @ 2012 10 31, 22:59)
as turiu si ir esu patenkinta. Ir blizgesys geras, ir isdziusta tai labai greitai
user posted image

Ir iki 10ies dienų padeda išlaikyt?
Atsakyti
QUOTE(horos @ 2012 11 03, 11:30)
Ir iki 10ies dienų padeda išlaikyt?

as ji kaip bespalvi laka lakuoju, ne ant kitos spalvos, o tiesiog ant nago, tai nepasakyciau kad islaiko tas 10 dienu smile.gif vistiek, rankos daug dregmes gauna, tai cia joks neislaikytu tiek smile.gif
Atsakyti
Gal galit parekomenduot konkrečiai juodą nagų lako spalvą, kuri būtų tikrai kaip tik įmanoma kokybiškesnė? Turiu top coat'ą, bet jis be galo lėtai džiūna man, nors ir yra geras. Loreal lakai nesilaiko man, OPI turiu tik vieną, bet laiko labai vidutiniškai man, o ORLY laikos normaliai, bet noriu ką nors kito išbandyt biggrin.gif Galvoju apie China Glaze, bet pas mus tik Klaipėdos Akropolio Medinėse šukose jų yra (ar klystu?), o ten juodos spalvos nebuvo.
Atsakyti