Įkraunama...
Įkraunama...

Visa tiesa apie nagų lakus - 4

QUOTE(Murka* @ 2012 10 17, 11:07)
mergaites, reikia pagalbos!!!
isimylejau OPI nagu lako atspalvi "boris and natasha" (pamaciusi internete), ir dabar man jo zutbut reikia!!! bet is kur jo galeciau uzsisakyti....???? doh.gif  nagavitos internetiniame puslapyje yra tiktai numeriukai nagu laku, o ne atspalvio pavadinimas zodziais doh.gif  g.gif

Manau tikrai įmanoma tokią spalvą rasti, va keli pavyzdžiai:
Lygina su China glaze VII
user posted image
Essie ~ Bahama Mama
user posted image
OPI We’ll Always Have Paris
user posted image
user posted image
Atsakyti
OPI We’ll Always Have Paris yra tamsesnis uz Boris ir Natasha.4u.gif

QUOTE(Prietarai @ 2012 10 09, 23:51)
Loreal Color Riche (tepimasis, laikymasis ir džiūvimas super)

Mano piniginei sie lakai per brangus. schmoll.gif 5 ml kaina 17 Lt, o ir savybem nelikau suzaveta. Profesionalus kur kas pigiau iseina tad juos ir renkuosi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hiver: 18 spalio 2012 - 22:13
QUOTE(Hiver @ 2012 10 18, 22:06)

Mano piniginei sie lakai per brangus. schmoll.gif  5 ml kaina 17 Lt, o ir savybem nelikau suzaveta. Profesionalus kur kas pigiau iseina tad juos ir renkuosi.

Jiems labai dažnai akcijos būna smile.gif Pakaitomis, tai Droge, tai Eurokos.
Atsakyti
QUOTE(Murka* @ 2012 10 17, 10:52)
jau gavau atsakyma, pasirodo tai senos kolekcijos nagu lakas, ir tokiu jau net nebegamina.... g.gif  bet ar taip gali buti... tai ka daryti jei man patinka butent sis atspalvis, tai nera glimybiu jau gauti..... g.gif

jei norite būtent to lako, tai ir nusipirkite iš ebay arba kokia amazon. Atitikmens aš nelabai įsivaizduoju, esu turėjusi šį laką, įdomi spalva. Geras pasirinkimas 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Gisana @ 2012 10 17, 11:04)

nu va yra, dar net nupigintas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Alice-: 19 spalio 2012 - 15:37
QUOTE(-Alice- @ 2012 10 19, 15:37)
jei norite būtent to lako, tai ir nusipirkite iš ebay arba kokia amazon.  Atitikmens aš nelabai įsivaizduoju, esu turėjusi šį laką, įdomi spalva. Geras pasirinkimas  4u.gif
Papildyta:
nu va yra, dar net nupigintas biggrin.gif

o is to puslapio amazon.com siuncia i lietuva?? neesu niekad dar siuntusis, atsiprasau uz offtopica tongue.gif
Atsakyti
Merginos, kur geriausia pirkti Essie lakus? Iš kur pigiausia siųstis?
Papildyta:
Beje, gal matėte ar Orly arba OPI turi tokių spalvų nagų lakų?
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Galadrielė @ 2012 10 24, 14:43)
Merginos, kur geriausia pirkti Essie lakus? Iš kur pigiausia siųstis?

manau Opi Gouda gouda panašiausias wink.gif Tik gal ne toks rausvas, truputi rusvesnis.
user posted image

OPI Schnapps Out Of It irgi panašus, bet daugiau perlamutro turintis ir ryžesnis.
user posted image

O čia dar su Chanel lygina:
user posted image
Atsakyti
Is užsienio siustis brangu.
Dabar bent uk labai uzkilo pašto kainos.

O kaip žinia, į LT retas laiškas, ką jau kalbėt apie siuntini jei paprastu paštu skiustas - nenueina! Dingsta, ispleso.

Reikia tik tuo kur su parašu. O tai kainuoja, vien tik paslauga £5. Plius ipokavimas, ir svoris.

Kazkuri klausė kiek OPI lakas kainuoja - grožio srities spec parduotuvej apie ~£6.
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(_sala_ @ 2012 10 26, 15:58)

Man tas Chanelis tai tobulas wub.gif
user posted image

Essie kiek per rausvas, o Schnaps pernelyg rudai oranžinis, tai reikia imti arba Gouda Gouda, arba ieškoti gal kitos firmos kažką pan turi, kuo esi linkusi abejoti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(_sala_ @ 2012 10 26, 14:58)
manau Opi Gouda gouda panašiausias wink.gif Tik gal ne toks rausvas, truputi rusvesnis.
user posted image

labai grazi spalvyte wub.gif lekiu i paieskas biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(lotta23 @ 2012 10 26, 16:25)
Kazkuri klausė kiek OPI lakas kainuoja - grožio srities spec parduotuvej apie ~£6.
4u.gif

o kur tiksliau? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dioryte @ 2012 10 26, 22:36)
labai grazi spalvyte  wub.gif  lekiu i paieskas  biggrin.gif
Papildyta:

o kur tiksliau?  4u.gif

tai tiek pat kiek ir LT - nagavitoj, vitrinoj ir pan. 24-25 lt
Atsakyti
QUOTE(Galadrielė @ 2012 10 26, 17:54)

Essie kiek per rausvas, o Schnaps pernelyg rudai oranžinis, tai reikia imti arba Gouda Gouda, arba ieškoti gal kitos firmos kažką pan turi, kuo esi linkusi abejoti  biggrin.gif

QUOTE(Dioryte @ 2012 10 26, 23:36)
labai grazi spalvyte  wub.gif  lekiu i paieskas  biggrin.gif

Tas Gouda Gouda Two Shoes (pilnas pavadinimas) yra iš limituotos praėjusio pavasario Holland kolekcijos, ieškokit, nes paskui turbūt dings iš prekybos wink.gif
Atsakyti