Įkraunama...
Įkraunama...

Visa tiesa apie nagų lakus - 4

QUOTE(Karickike @ 2012 10 05, 12:38)
Man asmeniškai ORLY spalvų gama labiau patinka ir kolekcijų įvairovė, o dėl lako atsparumo dar irgi neteko nusivilti, bet čia tik mano nuomonė  4u.gif

o kaip pats sepetelis? ar patogus lakuoti? ir ar netirsteja greitai lakas? ar payksta iki galo sunaudoti lako buteliuka?? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Murka* @ 2012 10 05, 12:16)
dabar mastau, kurie geresni... ORLY ar OPI....??? biggrin.gif

man opi lygiau dengiasi, geriau laiko.
Atsakyti
o man laikymasis, tepimasis ir tt vienodai patiko, bet abu vienodai nebeperkami del to, kad labai ilgai dziuna doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Prietarai @ 2012 10 07, 22:41)
o man laikymasis, tepimasis ir tt vienodai patiko, bet abu vienodai nebeperkami del to, kad labai ilgai dziuna doh.gif

kokios alternatyvos? smile.gif
pasiūlykit kokį top coat'ą ne iš brangiausių 4u.gif
Atsakyti
Loreal Color Riche (tepimasis, laikymasis ir džiūvimas super), YSL ir Chanel (nelabai laikosi, bet džiūna tobulai, kaina nekažką..), taip pat patiko ir H&M'o nagų lakai.
Atsakyti
mergaites, reikia pagalbos!!!
isimylejau OPI nagu lako atspalvi "boris and natasha" (pamaciusi internete), ir dabar man jo zutbut reikia!!! bet is kur jo galeciau uzsisakyti....???? doh.gif nagavitos internetiniame puslapyje yra tiktai numeriukai nagu laku, o ne atspalvio pavadinimas zodziais doh.gif g.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Murka* @ 2012 10 17, 10:07)
mergaites, reikia pagalbos!!!
isimylejau OPI nagu lako atspalvi "boris and natasha" (pamaciusi internete), ir dabar man jo zutbut reikia!!! bet is kur jo galeciau uzsisakyti....???? doh.gif  nagavitos internetiniame puslapyje yra tiktai numeriukai nagu laku, o ne atspalvio pavadinimas zodziais doh.gif  g.gif
user posted image

paskambink į parduotuvę mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2012 10 17, 10:15)
paskambink į parduotuvę  mirksiukas.gif

jau gavau atsakyma, pasirodo tai senos kolekcijos nagu lakas, ir tokiu jau net nebegamina.... g.gif bet ar taip gali buti... tai ka daryti jei man patinka butent sis atspalvis, tai nera glimybiu jau gauti..... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Murka* @ 2012 10 17, 11:52)
jau gavau atsakyma, pasirodo tai senos kolekcijos nagu lakas, ir tokiu jau net nebegamina.... g.gif  bet ar taip gali buti... tai ka daryti jei man patinka butent sis atspalvis, tai nera glimybiu jau gauti..... g.gif

čia yra
dar čia
Atsakyti
cia biskuti ne i tema, bet kur pigiau galimetu parsisiusti nagu laku?? tokiu kaip OPI,ORLY,CHINA GLAZE?? Nes LT kainos uzlankstytos doh.gif
Atsakyti
Pabandykit ebay!

O siaip tai manau galima tokia spalva panašia rasti kiekviename brand'e!
Atsakyti
o kiek siaip realiai parduotuveje kainuoja CHINA GLAZE ar ORLY? nes galvoju ar apsimoka labiau internetu ar gyvai nusipirkti smile.gif
Atsakyti