Įkraunama...
Įkraunama...

Visa tiesa apie nagų lakus - 4

QUOTE(Nanita @ 2012 08 17, 14:04)

Man tik LCN Super Hardener padeda, nemažai kolegių ir draugių taip pat be jo nagų net nelakuoja. Su bet kokiu kitu top coat'u man lakas išlieka apie pora dienų, su LCN- ~ 4 dienas.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(delamorte @ 2012 08 22, 15:10)
Man tik LCN Super Hardener padeda, nemažai kolegių ir draugių taip pat be jo nagų net nelakuoja. Su bet kokiu kitu top coat'u man lakas išlieka apie pora dienų, su LCN- ~ 4 dienas.

user posted image

Kur perkate?
Atsakyti
QUOTE(Turquoiselle @ 2012 08 22, 15:24)
Kur perkate?

Douglas, kainuoja ~27Lt
Atsakyti
\Kuris lakas is tikruju gerai laiko?Be ilgalaikio smile.gif as koki tik nebandziau,turiu omeny,tuos,kurius LT nusipirk galima.Man po triju(maksimum)dienu,nusilupa.Neturiu dar indaploves,tai tenka indus plauti rankom,su pirstiniais nemegstu.Pusseseriai,net ir buk lakas iki savaites laiko.Bet ji puodu nesveicia smile.gif As baisiai lakuot nemegstu,net ne pati lakavima,bet isbuvima,kol visiskai isdzius doh.gif man butinai tada darbu atsiranda doh.gif Tai butu gerai,kad nors tris-keturias dienas issilaikytu rolleyes.gif 4u.gif
[/quote]

Nekenciau laukti kol nagu lakas isdzius nulakavus ir isbandziau viena Vitrinos pardavejos patarta virsutini sluoksni Orly 3 in 1: jis greitina dziuvima, apsaugo nuo aplinkos poveikio ir suteikia blizgesi.

http://www.google.lt...&...DoDQ&zoom=1
Visu pirma, bet kokio lako 2 sluoksniai tvirtai uzdziuna per 5 min. Visu antra, nagai labai graziai blizga, ne viena drauge klause ar as ne geliu lakavausi mirksiukas.gif o visu trecia, tai man, megejai paskalbt ir paplaut irgi be pirstiniu, lakas atlaiko 5 dienas, o tai buna ir savaite. Pedikiuras po daugiau nei menesio atrodo kaip ka tik nulakuotas.
O siaip is laku tai man Orly ir jei is pigesniu superiniai Jordana 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sanraiz: 24 rugpjūčio 2012 - 21:24
QUOTE(Sanraiz @ 2012 08 24, 21:23)

Visu pirma, bet kokio lako 2 sluoksniai tvirtai uzdziuna per 5 min. Visu antra, nagai labai graziai blizga, ne viena drauge klause ar as ne geliu lakavausi  mirksiukas.gif  o visu trecia, tai man, megejai paskalbt ir paplaut irgi be pirstiniu, lakas atlaiko 5 dienas, o tai buna ir savaite. Pedikiuras po  daugiau nei menesio atrodo kaip ka tik nulakuotas.
O siaip is laku tai man Orly ir jei is pigesniu superiniai Jordana  4u.gif

O kur jį galima įsigyti Lietuvoje ir kokia kaina? g.gif Sudomino.
Atsakyti
QUOTE(cindy @ 2012 08 26, 11:17)
O kur jį galima įsigyti Lietuvoje ir kokia kaina? g.gif  Sudomino.

http://www.beautyfor...klis-15274.html
Atsakyti
Aciu mergaites 4u.gif
visu pirma,kaip patare Lotta23 pradejau dirbti su pirstinem,patepu rankas su alyvogiu al arba kremu ir i pirsites thumbup.gif pries tai aplink naga,labai sausa odele buvo,dabar minkstutele smile.gif
del laku,tai as daugiausiai du sluoksnius tepiau,man toks diskomfortas jei ant nago daugiau sluoksniu pritepta doh.gif bet susigundziau ir nupirkau Orly dziovykli,ta,kuri cindy rekomendavo,tikrai puikus,graziai nagas blizga,ir kas aktualu ilgiau islieka thumbup.gif
Atsakyti
Ne aš rekomendavau, bet jeigu tikrai geras, reikės ir man nusipirkti biggrin.gif Matau ir Kaune jų parduotuvė yra smile.gif Kiek lakas išliko jums su juo ir be jo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(cindy @ 2012 08 30, 12:42)
Ne aš rekomendavau, bet jeigu tikrai geras, reikės ir man nusipirkti biggrin.gif Matau ir Kaune jų parduotuvė yra smile.gif Kiek lakas išliko jums su juo ir be jo? g.gif

biggrin.gif
be,maksimum trys dienas.Su-penkios dienos.Lakavau su jordan laku,dabar su Orly bandysiu smile.gif
Atsakyti
Laba diena, gal yra atsiliepimų apie šį?
http://www.beautyfor...klis-15951.html

Vitrinoj jam akcija dabar, įdomu ar vertas dėmesio g.gif
Atsakyti
sveikos, rekomenduokit gera raudona nagu laka, kad neatsiluptu bent kelias dienas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Future-bride @ 2012 09 07, 19:45)
sveikos, rekomenduokit gera raudona nagu laka, kad neatsiluptu bent kelias dienas  4u.gif

man tai geriausiai laikosi nauji lorealio lakai su geliu. Turiu ir raudona,dvi savaites vaiksciojau thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Realybe: 07 rugsėjo 2012 - 21:06