nu va ir man idomu kaina tu laku ir kur pirkti
Gal kokia naujesnė "Meet me at coral island" versija yra (panašiai kaip su spalva sold out for ever)? Nes aš ~prieš metus tokią pačią spalvą pirkau, bet bent jau man nepasirodė labiau oranžinė, nei koralinė, o pasidengimas irgi neblogas Aišku, viena problema, be top coat'o trumpai laikosi. Bet taip jau su beveik visais Catrice lakais.
QUOTE(illuminated @ 2012 06 19, 19:25)
Gal kokia naujesnė "Meet me at coral island" versija yra (panašiai kaip su spalva sold out for ever)? Nes aš ~prieš metus tokią pačią spalvą pirkau, bet bent jau man nepasirodė labiau oranžinė, nei koralinė, o pasidengimas irgi neblogas Aišku, viena problema, be top coat'o trumpai laikosi. Bet taip jau su beveik visais Catrice lakais.
tai vat jei kas patvirtins kad Orly lakas Ole yra gražiai koralinis, tai iškart griebsiu jį, nes turiu Orly laką tai jis man labai patinka tiek dengiasi gerai, tiek laiko ilgai, palyginus su kitais. O dabar taip ant koralinio patraukė kad labai labai noriu, tai vat neiškenčiau ir tą Catrice pasiėmiau, bet ai nėra brangus, sutepliosiu
rita7777, panašu, kad tas Orly labiau oranžinis, nes va šioje nuotraukoje kaip apelsinas atrodo
Gal labiau tiktu sie:
Siren (bet turbut per rausvas)
Coquette Cutie
Terra Cotta
Pixy Stix
Gal labiau tiktu sie:
Siren (bet turbut per rausvas)
Coquette Cutie
Terra Cotta
Pixy Stix
QUOTE(_sala_ @ 2012 06 19, 19:54)
rita7777, panašu, kad tas Orly labiau oranžinis, nes va šioje nuotraukoje kaip apelsinas atrodo
Tai va kad skirtingose foto jis vis kitaip atrodo o tas paskutinis tai atrodo visai neblogas
QUOTE(rita7777 @ 2012 06 19, 20:23)
Tai va kad skirtingose foto jis vis kitaip atrodo o tas paskutinis tai atrodo visai neblogas
tai pagooglinkit (tik vaizdus įsijunkit) kiekvieną mano išvardintą, pamatysit kaip skirtingose nuotraukose atrodo ir gal išsirinksite
mano akimis tai tik sitas yra koralu spalvos
QUOTE(_sala_ @ 2012 06 19, 20:32)
tai pagooglinkit (tik vaizdus įsijunkit) kiekvieną mano išvardintą, pamatysit kaip skirtingose nuotraukose atrodo ir gal išsirinksite
tai vat ir sakau kad kai pagooglinu su vaizdais tai tada suprantu kad nieko nesuprantu visos spalvos vis kitokios. Kaip sunku kai gyveni "kaime" ir neina gyvai apžiūrėt
Atkeliaujančios naujienos:
Essie 2012 ruduo
ORLY Fired Up Fall 2012 Šitas tai turbūt visas norėčiau turėti
Orly Electronica Fall 2012
Orly Naughty or Nice Holiday 2012
China glaze safari 2012
Essie 2012 ruduo
ORLY Fired Up Fall 2012 Šitas tai turbūt visas norėčiau turėti
Orly Electronica Fall 2012
Orly Naughty or Nice Holiday 2012
China glaze safari 2012