Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

[quote=mmazuliuke,2012 06 19, 19:35]
Imesiu,bet visos matytos ir galbut net turimos blush2.gif
Va 4u.gif
user posted image

4u.gif dekui, kad ikelei.

Papildyta:
QUOTE(Cherry_ @ 2012 06 19, 23:09)
Gavau savo 2 Idb spalvytes ,  hawaiian ice ir Cashmere blush , nusilakavau kol kas su pirmaja smile.gif Realiai spalvytes neisejo nufotkinti sad.gif((
Bet cia grazi perlamutrine spalvyte smile.gif
user posted image

ji balta, ar kiek nors turi atspalvio? Graziai nulakuota, as nemoku perlamutro graziai nutept, kreivais ruozais gaunasi....
Atsakyti
Ji sakyciau balta ( turi siek tiek sidabro) , perlamutrine. Graziaipersilieja. Labai smagiai man dirbosi su IBD lagu . Nagai labai ryskiai atrodo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2012 06 19, 23:23)
Ji  sakyciau balta ( turi siek tiek sidabro) , perlamutrine. Graziaipersilieja. Labai smagiai man dirbosi su IBD lagu . Nagai labai ryskiai atrodo thumbup.gif

laukiu nesulaukiu ir as, knieti pabandyti, kai taip visos isliaupsinot siuos lakus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(iindrutea @ 2012 06 19, 23:28)
laukiu nesulaukiu ir as, knieti pabandyti, kai taip visos isliaupsinot siuos lakus  lotuliukas.gif

man maloniau tepesi, nei turima HG light elegant spalvyte 4u.gif

As dar baisiai noriu lako su blizguciais, bet kad ju daaug butu o ne keli pavieniai g.gif Gal kas koki rekomenduotu ? As galvojau del HG vegas, bet gal per skystas ?
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2012 06 19, 22:31)
As dar baisiai noriu lako su blizguciais, bet kad ju daaug butu o ne keli pavieniai g.gif  Gal kas koki rekomenduotu ? As galvojau del HG vegas, bet gal per skystas ?

Jis toks kaip holigrafinis, daug smulkių blizguciu. Sunkiai įsivaizduoju savo palete be jo schmoll.gif jis man tobulai tiek ant šviesios, tiek ant ryškios, tiek ant tamsios spalvos atrodo wub.gif aš jau trečia buteliuka turiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2012 06 19, 23:31)

As dar baisiai noriu lako su blizguciais, bet kad ju daaug butu o ne keli pavieniai g.gif  Gal kas koki rekomenduotu ? As galvojau del HG vegas, bet gal per skystas ?

isiterpsiu i pokalbi.
mane pamoke distributore kaip sita naudoti , deti lasa produkto ant folijos ir is to laso deliotis tuos blizgiukus kaip tau reikia. gal zaidimo daugiau bet ir dailiau pasiskyrsto tie didesnieji blizgiukai ir produktas ekonominasi. tai cia toks triukelis mazas smile.gif gal jau zinomas daugumai blush2.gif

Atsakyti
aciu 4u.gif

Jauciu jau tai n kartu buvo apkalbeta, bet ar kas bande ilieti blizgucius ? Sunkiai cia issisakau bigsmile.gif turiu omeni, po antro lako sluoksnio( dar neidedant i lempa) pabarsty bigsmile.gif ti, kur reikia, pvz ant galiuko ir tada i lempa, o po to topas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2012 06 19, 23:31)

vegas nights identiskas ibd just gel fireworks, abu turiu, todel galiu drasiai taip sakyt:)
labai smulkus blizguciai, tinka ant bet kokio lako, ypac ant tavo turimos cashmere blush mirksiukas.gif maciau dar yra keletas kitu blizgiu laku is ibd- all that glitters ir dar pora. Bet nemaciau ju realiai.
Atsakyti
buvo klausta apie pigu laka ar gerai jis nusiima-man nusiima graziai bet tik su acetonu,bandziau ne tik sau tai tas pats-neblogai laike tik po savaites pradejo galiukai lupinetis,bet siaip puse velnu,nes base ir top hugo nails pas mane smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sau_lu_te @ 2012 06 15, 17:52)
ka galiu pasakyti apie tuos gelpolish kinietiskus lakus, tai man jie visiskas s.... buvau ir cia idejus kas buvo su mano naguciais vos po keliu dienu....

Apie kokį būtent laką kabate? g.gif

QUOTE(Aurelia @ 2012 06 19, 20:08)
Net paciai idomu, zodziu jau pora menesiu kas savaite  lotuliukas.gif

Kiek Jums laiko šis lakas? Ir kokią bazę ir topą naudojate? Kaip suprantu lakas gali būti bet koks, bet bazė ir topas vienos firmos? Tikriausiai nuo šių dviejų priemonių daugiausiai priklauso ar nusilups ar ne lakas. Ar aš klystu?

QUOTE(zymanau @ 2012 06 20, 09:05)
buvo klausta apie pigu laka ar gerai jis nusiima-man nusiima graziai bet tik su acetonu,bandziau ne tik sau tai tas pats-neblogai laike tik po savaites pradejo galiukai lupinetis,bet siaip puse velnu,nes base ir top hugo nails pas mane smile.gif

Kokius pigius būtent naudojate? 4u.gif

Renkuosi bazę ir topą, bet nežinau kokie geriausi... Gal galėtume pasakyti, kas kokius naudojat? 4u.gif
Atsakyti
per kiek laiko jus padarot ilgalaiki lakavima su manikiuru?
Atsakyti
QUOTE(SviesatamsojE @ 2012 06 20, 11:17)

Renkuosi bazę ir topą, bet nežinau kokie geriausi... Gal galėtume pasakyti, kas kokius naudojat? 4u.gif

Manau , kad nesuklysiu sakydama, jog pagrindams dauguma naudoja Harmony gelish priemones, na su lakais daugiau variaciju, bet pagal kokybe ir gerus atsiliepimus pirmauja Harmony ir Ibd
Atsakyti